Meer omzet ZZP I Josiene Borgers I Winning Impact
Meer omzet en klanten I Winning Impact I Josiene Borgers

Exclusief aanbod voor het programma

Laserfocus bedrijfsgroei

Kom nu in actie! Omdat je hebt meegedaan met de challenge ontvang je t/m vrijdag 19 november 17:00 eenmalig 100 euro korting! 

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Ben je al voorbij de 5K omzet per maand en heb je het gevoel dat je aan een next step toe bent. Plan dan een match call voor het NEXT LEVEL programma < Klik hier >

Je wilt een bedrijf dat jouw kennis en ervaring eer aan doen. Een bedrijf dat past bij jouw leven én bij jouw persoonlijkheid. Daarnaast wil je er ook nog eens een meer dan gezonde boterham mee verdienen. Jij bent geen hobby ondernemer.
Je bent schaamteloos ambitieus en wilt het maximale uit je bedrijf en je leven halen.

Dat is nu mogelijk met het programma Laserfocus bedrijfsgroei ZZP

Herken je jezelf

in deze punten?

Josiene heeft mij ontzettend geholpen met het anders kijken naar mijn bedrijf. Zien wat je eigenlijk iedere dag ziet maar waar je niet echt bij stilstaat. Totdat Josiene je daarop wijst.
Ze zorgt voor eye openers door dingen te benoemen die je zelf eigenlijk wel weet, maar waar je nog onvoldoende aandacht aan besteed. En dat zorgt voor die laserfocus die ik met behulp van Josiene echt heb kunnen aanbrengen.
En dat voelt ontzettend goed!

Dorien Gerde-Ensink

Communicatie adviseur

Mijn belofte aan jou!

Succes behaal je door jouw unieke kracht te positioneren en daarmee met laserfocus klanten aan te trekken.

Stap nu in het laserfocus bedrijfsgroei programma en maak van jouw unieke kracht je droombedrijf. Trek klanten aan als een magneet, op een manier die bij jou past.

Aan het einde van de samenwerking heb je jouw unieke onderscheidende waarde concreet vertaald naar een schaalbaar business model die jou naar de volgende stap brengt waar je naar verlangt: jouw business heeft een ijzersterk fundament waarmee je een continue stroom aan de meest leuke klanten aantrekt. 

Impact maken met je bedrijf I Winning Impact I Josiene Borgers

Het laserfocus

bedrijfsgroei programma

is voor jou als:

Het resultaat van dit programma: Laserfocus bedrijfsgroei

Van stress naar succes, doordat je vertrouwt op de focus en structuur van je bedrijf en weet hoe je daarmee een consistente stroom aan omzet binnenhaalt

Je claimt jouw expertstatus in jouw markt. Waarmee je consistent de klanten aantrekt waar je super veel energie van krijgt

Je klantstrategie past bij een schaalbare productstrategie, zodat je bedrijfsgroei plant, met de juiste stappen op het juiste moment. Dit gaat je rust en vertrouwen geven

Grip en controle over hoe en wanneer je omzet binnenhaalt in de tijd die jij daarvoor over hebt. Jij bepaalt hoeveel je werkt en hoeveel je verdient. Het ultieme gevoel van vrijheid

Je hebt je bedrijf rondom jou gebouwd, waardoor jij in je kracht staat en veel meer flow en plezier ervaart in je dagen

Omzet overkomt je niet langer. Je hebt een commercieel plan en weet precies welke strategieën bij jou passen en hoe je ze inzet

Je weet hoe je een continue stroom aan klanten op gang brengt

Je weet hoe sales werkt en verkoopt moeiteloos jouw aanbod

De tijd om jezelf als ondernemer te verbeteren is nu!

Met aanmodderen verlies je alleen maar tijd, energie, klanten en geld. Omdat je hebt meegedaan met de challenge ontvang je t/m vrijdag 19 november 17:00 eenmalig 100 euro korting!

We werken 3 maanden lang actief aan je bedrijf. Je krijgt een ijzersterk fundament voor je bedrijf mét een praktisch commercieel plan. Al tijdens het programma komen we samen in actie, zodat je omzet maakt en doelen behaalt die bij jou passen.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Eerstvolgende startdatum is 22 november 2021 t/m 4 maart 2022. Liever 10 januari starten? Geen probleem, meld je aan en mail je startdatum naar team@winningimpact.nl

Ben je al voorbij de 5K omzet per maand en heb je het gevoel dat je aan een next step toe bent. Plan dan een match call voor het NEXT LEVEL programma. Klik hier

En nu praktisch:

Je krijgt toegang tot de online academie met video’s en opdrachten. Zodat je weet hoe dingen werken in de praktijk en steeds beter getraind raakt in de uitvoer. (Je houdt een half jaar lang toegang).

We hebben 6 keer Q&A met andere ondernemers die in dit programma zitten. Je stelt je eigen vragen én je gaat veel leren van vragen van anderen.

Je krijgt toegang tot jouw online praktisch en actiegericht werkdocument. Zodat je je strategie en acties overzichtelijk op papier hebt.

Modules en sessies hebben verschillende onderwerpen. Hoe je van je onderscheidend vermogen een sterk fundament maakt van je bedrijf. Welke klantstrategie bij je past. Welke productstrategie past bij jou en welke prijzen je vraagt. Hoe je schaalbaar onderneemt, welke marketing bij JOU past. Sales! Presenteren, funnels, schrijven van content, LinkedIn… etc.

3 masterclasses. In ieder programma nodig ik sprekers uit. Over bijvoorbeeld mindset, contentmarketing en financiële planning.

Je hebt webteksten die conversie opleveren. Claire Babai zit in mijn team. Voormalig copywriter van oa. Google, Zalando, Tommy Hilfiger en Uber. Je homepage, salespagina én over mij pagina worden volledig geredigeerd. Kom maar door klanten.

Maak de winnende impact waarvan je droomt

Jij en je bedrijf zijn uniek. Als je een slimme vertaalslag maakt van je onderscheidend vermogen, mét een praktisch commercieel plan. Dan heb je binnen no time een succesvolle business. 

Niet omdat rijk worden je enige doel is, maar omdat je weet dat je een verschil maakt voor jouw klant.

En nee, je onderscheidende vermogen dat zie je niet zo snel bij jezelf. Laat staan dat je daar een goede vertaalslag van kan maken waarmee je klanten aantrekt. Als je zelf middenin een doolhof staat dan zie je de uitweg niet. Je hebt een ervaren coach nodig die erboven vliegt en jou meetrekt naar groeikansen die bij jou passen. 

Veel ondernemers zijn goed in hun vak, maar niemand heeft ooit het vak ondernemen geleerd. Ze schieten dan gaandeweg uit de bocht.

Dat kan gebeuren en dat geeft niets. Maar de fout die veel ondernemers maken is dat ze er vervolgens niks aan doen. En zo blijven ze aanrommelen.

Laat dat je niet gebeuren. Je hebt het juiste ondernemers-spel te spelen. Jouw spel! Dat is precies wat ik je ga leren.

Jouw investering

1997,- 1897,-

het is mogelijk om in 3 termijn te betalen

Kom nu in actie en ontvang t/m vrijdag 19 november 100 korting! 
 

Met aanmodderen verlies je alleen maar tijd, energie, klanten en geld. 

We werken 3 maanden lang actief aan je bedrijf. Je krijgt een ijzersterk fundament voor je bedrijf mét een praktisch commercieel plan. Al tijdens het programma komen we samen in actie, zodat je omzet maakt en doelen behaalt die bij jou passen.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Eerstvolgende startdatum is 22 november 2021 t/m 4 maart 2022. Liever 10 januari starten? Geen probleem, meld je aan en mail je startdatum naar team@winningimpact.nl

Ben je al voorbij de 5K omzet per maand en heb je het gevoel dat je aan een next step toe bent. Plan dan een match call voor het NEXT LEVEL programma. Klik hier 

Meest gestelde vragen

Het programma start 22 november en duurt tot 4 maart 2022. Je kunt ook instappen in het programma van 10 januari tot 15 april 2022. Dus stap nu in want vol is vol! Het wordt niet rustiger, er is altijd wel wat. Dus geen excuses meer en ga ervoor 🙂

Bij het online programma zitten 6 Q&A’s met andere ondernemers in dit programma.

De Q en A’s zijn 2x per maand. Kan je niet? Geen probleem. Stuur van tevoren de vragen en bekijk de antwoorden terug in de opname.

Het online programma heeft 4 elementen: de online omgeving, masterclasses, Q&A’s en een online werkdocument. Ik heb het programma helemaal doorontwikkeld, zodat het aansluit bij wat jij als ondernemer nodig hebt in de fase waar je nu inzit.

Je krijgt telkens opdrachten om modules door te nemen. Video’s en tekst waarin ik uitleg hoe je je bedrijf krachtig opbouwt. Daaruit krijg je opdrachten die je uitwerkt in je online werkdocument. Ik zet je aan tot uitdenken en uitvoeren, zodat je erachter komt wat werkt voor jou en je bedrijf.

Alle elementen sluiten naadloos op elkaar aan.

In de online modules neem ik je van A tot Z mee in hoe je jouw bedrijf bouwt waarin jij in je kracht staat. Jij leidt je bedrijf en je laat je niet meer leiden door je bedrijf. 

We starten met een missie met impact. Ik geloof namelijk dat je alleen een succesvol bedrijf kunt bouwen als je bedrijf een verlengstuk is van jou als persoon. Als jij in je kracht staat komt het succes van je bedrijf er achteraan. Niet andersom. Ook weet ik dat je ooit wel over een missie (of jouw why) hebt nagedacht, maar dat deze weer in de la is beland.

Hoe weet ik dat? Als je je missie nu niet uit je hoofd kunt opzeggen staan jij en je bedrijf niet in je kracht. Het mist aan fundament, waardoor je een toren van Pisa bedrijf gebouwd hebt in plaats van een stevige piramide. In je missie zit het onderscheidend vermogen van je bedrijf. Die hebben we uit te rollen naar klanten. Daarom is dit voor iedereen, ook voor een gevorderde ondernemer, weer een startpunt. De basis scherp stellen.

Daarna volgt strategie: klantstrategie, productstrategie, focusstrategie. Het is een must dat deze elementen samenhang hebben. Alleen dan krijg je een commercieel vliegwiel op gang. Met leuke klanten, producten die spot on aansluiten, zodat marketing vanzelfsprekend rendement oplevert.

Als het fundament staat als een huis gaan we aan de slag met de structuur: doelen en wat je nodig hebt in je bedrijf om die te halen. KPI’s gaan een systeem creëren in je bedrijf, waardoor je je succes plant en maand na maand je omzetdoel gaat behalen.

Daarna is het een kwestie van het omzet vliegwiel op gang slingeren (mijn ervaring is dat er in voorgaande modules al zoveel kwartjes zijn gevallen dat je hier al mee bent begonnen). Consistente acties waarmee je grip en controle krijgt over een consistente groei van je bedrijf.

In mijn jarenlange ervaring heb ik (bijna) nooit mijn doelen niet behaald. Simpelweg omdat ik mijn omzet plan en niet aan het toeval overlaat. Zo wist ik in mijn eerste half jaar als ondernemer mijn eerste 100 k omzet te verdienen.

Tot slot. Ik kijk mee met de stappen die je zet. Zodat je een ijzersterke koers uitstippelt voor groei.

Je kunt dus bijna beter vragen: Wat leer ik je NIET in mijn programma? Mocht je nu denken: “Wow, wat veel. Dat gaat me nooit lukken in die maanden.” Geen probleem, je houdt een half jaar toegang.

Ik heb een online document ontwikkeld, dit wordt jouw strategische document. Hierin documenteer je jouw bedrijfsstrategie en acties op een overzichtelijke manier. Je krijgt namelijk structuren en formats. Zoals het uitwerken van je missie met impact, product en klant strategie, webteksten etc. Ook help ik je om samenhang te houden van hetgeen wat je wilt bereiken en hoe je dit tot uitvoer brengt. Zodat strategie naadloos aansluit op uitvoer. Waardoor je jouw doelen niet alleen gaat stellen maar ook daadwerkelijk gaat behalen.

Mooi dat je al eens een coach hebt gehad. Die heb ik ook ieder jaar (en soms zelfs meerdere :-). Ik ben van mening dat je als ondernemer een coach nodig hebt. Iemand die je op blinde vlekken wijst, je nieuwe ideeën geeft. Ik deel niet alleen mijn kennis maar ik breng je ook in beweging. Direct in de juiste richting. Concreet en to the point. Succesvolle ondernemers hebben altijd een batterij aan coaches. Want zij weten dat met dezelfde kennis je niet verder komt. Simpel.

Dit kun je grotendeels zelf invullen. Dit is echter geen programma waarin het vooral draait om kennis opdoen. Het draait om kennis toepassen én actie nemen.

De modules zijn niet heel lang. Het duurt ongeveer 30 tot 45 minuten om een module door te nemen. Je blijft een half jaar lang toegang houden tot de online academie.

Ook heb je 2 wekelijkse Q&A’s en een direct ‘lijntje’ met mij en mag je mij al jouw vragen stellen. 

Tot slot ben je tijd kwijt aan het uitvoeren van de opdrachten. Dat kan ik alleen lastig voor je invullen. De één doet daar 5 uur over en de ander een half uur.

Voor ZZP-ers met een dienstverlenend bedrijf zoals coaching, recruitment, communicatie, marketing etc.

Dit programma is niet geschikt voor starters die nog niet helemaal helder hebben wat ze willen doen.

Heel eerlijk. Tijd ga je ook niet krijgen als je zo door gaat. Dit is precies de reden dat je mij als coach nodig hebt. Zodat je tijd overhoudt voor de dingen die er wél toe doen. Waar je energie van krijgt en waar je bedrijf van groeit.

Ja dat is mogelijk. Je mag het bedrag in 1x betalen of in 3 termijnen.

Idem als boven. Met dezelfde kennis en kunde ga je geen stuiver meer verdienen. Anders had je niet in deze situatie gezeten.

Gratis masterclasses en webinars volgen is leuk, maar zolang je niet weet hoe je nieuwe kennis voor je bedrijf in zet. Werkt het alleen maar afleidend.

OK, stop met scrollen en kom nu in actie! 

Met aanmodderen verlies je alleen maar tijd, energie, klanten en geld. 

Dagen
Uren
Minuten
Seconden