LinkedIn Training

Gratis Online Masterclass

Focus voor Bedrijfsgroei!

Ontdek de 3 onmisbare pijlers waarmee je de volgende stap maakt in jouw business

Vul je gegevens in en krijg direct toegang tot de masterclass

“Josiene zoekt met je naar een manier die voor jou specifiek werkt. Voor mij heeft de samenwerking geresulteerd in een omzetstijging van 50% in 3 weken!”
Salomé de la Mar
Teamontwikkelaar en trainer

Gedoe zorgt voor onrust. Door onrust verlies je focus. Door focus verlies je omzet, energie en plezier in het ondernemerschap.

Waarom zou je dat accepteren?

Waarom zou je je kostbare tijd verdoen aan dingen die je vrijheid kosten?
Waardoor je loonslaaf wordt van je eigen bedrijf.

Het verloopt soms wat stroef en minder gemakkelijk. Klanten komen moeizamer binnen en je bent veel bezig met de randzaken van het bedrijf. 

Ben je ook ondernemer geworden omdat je van betekenis wilde zijn in jouw vakgebied? Omdat je écht impact wilde maken?

Ik wel. Niet voor niets is mijn bedrijf al binnen een half jaar na het inschrijven bij de KvK gegroeid naar 100k omzet. Dit komt mede door mijn achtergrond als internationaal business manager én ook omdat ik de wetmatigheden van groei op de juiste manier weet toe te passen. En dat is precies waar ik je alles over leer tijdens deze masterclass: Focus voor Bedrijfsgroei.

Binnen een paar weken had ze door waar mijn kracht lag en realiseerde ze kansen voor mij die ik zelf nog niet zag op dat moment. Ze heeft daardoor een belangrijke rol gespeeld in mijn persoonlijke ontwikkeling en mijn carrière zoals deze er nu uit ziet.

Tineke Zwart

Online & Business coach

Heb jij het gevoel dat…

Business Coach Josiene Borgers I Masterclass Bedrijfsgroei
Volg dan on-demand deze online masterclass:

Focus voor bedrijfsgroei

Ontdek wat de 3 grootste saboteurs zijn waardoor je bedrijf niet groeit.

En met welke wetmatigheden je WEL groei voor elkaar krijgt.

Schrijf je nu in!

Je bent je ervan bewust dat

het niet allemaal gaat

zoals je wilt dat het gaat.

Laat mij je helpen aan een aantal essentiële inzichten rondom het ondernemerschap. Als je de saboteurs van het ondernemerschap begrijpt. Weet je ook hoe je ermee om moet gaan.

Want succes plan je. Het is een kwestie van het opvolgen van wetmatigheden. Die jij gaandeweg de tijd uit het oog verloren hebt. En je weet het, je bent druk bezig geweest in je bedrijf. Het is meer dan tijd om aan je bedrijf te werken.

Laat mij je op de wetmatigheden van succes wijzen. Zodat je weer met rust en focus naar je bedrijf kunt kijken en de volgende groeistap ziet.

Resultaat van deze online masterclass:

Jij weet welke 3 fouten 9 van de 10 ondernemers maken waardoor hun bedrijf niet groeit (en wat je moet doen om deze niet te maken)

De stappen uit de bedrijfsgroei succesformule die ieder bedrijf te nemen heeft om groei te realiseren en een continue stroom aan klanten op gang te brengen

Je weet hoe je de juiste focus kiest voor jouw bedrijf. Een stip op de horizon waar je weer helemaal van ´aan´ gaat en die nog haalbaar blijkt te zijn ook

Je weet hoe je controle en grip krijgt over resultaten en je weet aan welke knoppen je moet draaien om doelen te behalen

Je weet hoe je met jouw positionering een klantmagneet wordt

Wat zeggen anderen over Josiene

Testimonial Salome
Testimonial Monique

Reviews

Josiene heeft mij ontzettend geholpen met het anders kijken naar mijn bedrijf. Zien wat je eigenlijk iedere dag ziet maar waar je niet echt bij stilstaat. Totdat Josiene je daarop wijst. Ze zorgt voor eye openers door dingen te benoemen die je zelf eigenlijk wel weet, maar waar je nog onvoldoende aandacht aan besteed. En dat zorgt voor die laserfocus die ik met behulp van Josiene echt heb kunnen aanbrengen. En dat voelt ontzettend goed!

Dorien Ensink
I Communicatie adviseur

Samenwerken met Josiene heeft mij de drive, helderheid en inzicht opgeleverd waar ik naar op zoek was. Door haar ZZP-programma weet ik nu hoe ik mijn ervaring, potentie en mijn missie tot uiting kan brengen voor mijn bedrijf. Josiene haar energie en oog voor concrete toepasbare zaken vind ik heel bijzonder. Dit heeft mij o.a. geholpen om mijzelf op social media en via mijn website te uiten op een manier die concreet en effectief is. Dankzij Josiene heb ik mijn missie met impact geformuleerd zodat het mij inspiratie, helderheid en richting geeft. En tijdens het programma heb ik 2 nieuwe klanten verwelkomd! Dankjewel Josiene!

Dick Jan Leegwater

Als ik in één woord moet omschrijven wat mijn samenwerking met Josiene mij heeft opgeleverd, dan is dat FOCUS. Ik weet nu heel goed wat ik doe voor mijn klanten, en waarom ik voor deze manier van werken kies. Daardoor komt er eindelijk een bepaalde routine, en daarmee stabiliteit in mijn bedrijf. Zowel qua werk als qua omzet. Ondanks Corona, gaat mijn werk nu gewoon door. Josiene zoekt met je naar een manier die voor jou specifiek werkt, want “One size does not fit all”. Voor mij heeft het traject geresulteerd in een omzetstijging van 50%!

Salomé de la Mar / Teamtrainer & Teamontwikkelaar

Josiene heeft enorme mensen kennis waarmee ze iemand uit de comfortzone weet te halen. Te laten denken met andere hersendelen en anders te laten kijken naar situaties. Ze brengt de eigen kernwaarden weer naar boven en weet deze als ruggengraat en koers uit te zetten in de organisatie. Ook haar bedrijfservaring en de kennis die ze de afgelopen jaren heeft opgedaan in MT’s zijn enorm waardevol voor andere bedrijven. Daarnaast ken ik haar als een open, eerlijk en prettig persoon om mee te praten (met inzicht).

Simone den Boer I Founder Lifestyle Media Group

Josiene weet met de juiste vraagstelling en feedback mij echt naar de kern van mijn onderneming te brengen vanwaar ik gefocust en met een strategie mijn bedrijf laat groeien.

Ik weet nu exact hoe ik me bij mijn gewenste doelgroep positioneer, wie ik als ondernemer ben en hoe ik mijn bedrijf structureel opbouw!

Monique Olie / Auteur en Coaching voor gescheiden moeders

Ik heb Josiene leren kennen als een scherpzinnige ondernemer die in staat is om op korte termijn de vinger op zere plek te leggen. Zij ziet vlot de pijnpunten van de ondernemer, het team en de gehele organisatie. Zij durft de juiste (soms pijnlijke) vragen te stellen waardoor je zelf met de antwoorden komt welke nodig zijn om van jouw organisatie een nog groter succes te maken.

Joost Baljé I Communicatie advies

Met Josiene werken betekent voor mij als een kind rondlopen in een speelgoedwinkel waarvan ik het bestaan niet vermoedde. Er is zóveel om uit te kiezen! En dan is Josiene daar om mij uit te leggen: welke instrumenten zijn er, hoe werken ze, wat past bij mij. Ze heeft ongelofelijk veel verstand van het ondernemers-spel en de regels. Haar enthousiasme en authenticiteit zijn aanstekelijk. Ik heb steeds meer middelen tot mijn beschikking waarmee ik de regie verhoog over mijn klantenbestand- en dus mijn omzet. Zodoende kan ik blijven doen wat ik het liefste doe.

Geke Hamming I Mindset coach

Het viel mij op dat Josiene gelijk to the point kwam en afstemde op mij als persoon. Mijn bedrijf kon pas groeien als ikzelf ook groeide in mijn ontwikkeling. Na een plan van aanpak zijn we aan de slag gegaan. De energie en het enthousiasme van Josiene geeft vertrouwen en oog op resultaat. De ervaring die Josiene heeft komt zó prettig over. De uitleg die zij geeft over de meerdere facetten van een eigen bedrijf is helder en duidelijk omdat Josiene veel voorbeelden en wijsheden deelt vanuit haar eigen ervaring. Ik heb mezelf ontwikkeld met áltijd Josiene in gedachten die toegankelijk en bereikbaar was. Ik heb zoveel geleerd van Josiene. Ik ben haar dankbaar voor het proces waarin zij haar ervaring, enthousiasme én geduld heeft gedeeld.  Ik weet nu exact hoe ik me bij mijn gewenste doelgroep positioneer, wie ik als ondernemer ben en hoe ik mijn bedrijf structureel opbouw!

Petra Kaandorp / Coach

Waarom moet je bij mij zijn?

Je neemt natuurlijk niet van jan en alleman kennis aan. Zou ik ook niet doen. Je hebt iemand nodig die ziet wat jij nodig hebt. Een stap verder denkt en een concrete vertaalslag weet te maken naar het realiseren van jouw doelen. Want dromen is leuk, maar je hebt je dromen ook concreet te maken zodat je de juiste stappen zet voor daadwerkelijke groei.

Goed nieuws. Ik heb de kennis én de ervaring om samen met jou de volgende groeistap te maken.

Mijn Noord Hollandse nuchterheid en aanstekelijke enthousiasme is concreet en to the point. We gaan jouw bedrijf concreet in de markt zetten. Door de juiste positionering en commerciële vertaalslag. Ik ben vanuit mijn internationale werkervaring gedrild om iedere 6 weken een nieuwe lancering te doen. Een product bedenken, ontwikkelen en verkopen. Business development, marketing en sales. Ik stond aan de basis van succesvolle groei en het uitrollen van bedrijven naar nieuwe landen en branches. Daarnaast heb ik zelf teams aangestuurd en opgebouwd.

Ik weet wat dus werkt en wat niet werkt. Zodat je in korte tijd grote groei stappen gaat zetten.

De kennis die ik met je deel? Daar ga je je hele carrière als ondernemer de vruchten plukken.

Mijn unieke skill is dat ik een kompas heb voor groei en dit combineer met jouw talent. Waardoor je gaat merken dat ondernemen moeiteloos kan.

Zet nu de eerste stap om een ijzersterke groei met je bedrijf te maken en Meld je aan voor de gratis online Masterclass Focus voor Bedrijfsgroei

Pak ook de regie, en kom nu in actie!