Business Challenge

Turbo Boost je Business

Creëer direct een concreet plan voor meer  omzet en klanten vanuit focus en flow
Wil jij de challenge volgen incl de opdrachten?

Ik ben echt onwijs te spreken over de challenge. Ik heb inmiddels heel wat business coaches voorbij zien komen en sommigen zijn nogal lang van stof. Persoonlijk vind ik het heel fijn dat het “makkelijk” is om naar jou te luisteren. Elk woord makes sense. Het is duidelijk en krachtig.

Wat mij enorm heeft “aan” gezet is het vertrouwen dat je uitstraalt. Ik vindt dat persoonlijk ook jouw unieke toegevoegde waarde. Ik heb zin om achter op te springen, op een tandem weliswaar. Jij weet de weg maar ik trap ook lekker mee. Mede door de challenge heb ik enorm veel zin om met jou als coach aan de slag te gaan. 

Milou de Graaf 

Coach bij Arts in Balans 

Herken je jezelf in de onderstaande punten?

>> Je wilt enerzijds kunnen vertrouwen op een systeem waarbij je weet dat er elke maand een bepaalde omzet uit komt. Anderzijds wil je wel de dingen doen waar je energie van krijgt.

>> Je bent veel uren aan het werk (vooral in je hoofd). Vanuit een ‘moeten’ in plaats vanuit flow waardoor je stress in je lijf hebt. Je staat 24/7 ‘aan’ voor je gevoel

>> Je hebt je eigen focus nog niet gevonden. Ondertussen word je onzeker van wat iedereen zegt. De 1 zegt dat je het zus moet doen en de ander zegt weer dat je het zo moet doen. Je vraagt je af hoe je nou je eigen plan trekt??! 

>> Je hebt allemaal puzzelstukjes en je weet ff niet meer waar nu wat hoort. Het moet samenhang krijgen met elkaar maar hoe? 

>> Je wordt regelmatig gestresst en hebt soms negatieve stemmen in je hoofd. De stemmen die zeggen dat je nog niet genoeg inhoudelijke kennis hebt. Dat mensen echt niet voor jou gaan kiezen als er nog 1000 anderen zijn…

>> Je weet dat je met de kennis die jij hebt grote impact kunt maken. Je weet wel WAT je wilt. Alleen…. je loopt vast op die verdomde HOE

Hoe verover je jouw plek in je markt en bereik je jouw ideale klant? En hoe zorg je consistent voor klanten terwijl jij je rust behoudt en vanuit flow en plezier onderneemt?

Ga aan de bak met je business en doe mee aan deze challenge: Turbo boost je business. 

De kans is namelijk groot dat we niet alleen in je bedrijf iets mogen aanpassen – bijvoorbeeld in je aanbod en/ of je klantstrategie – maar ook in jouw mindset. Waar houd jij jezelf nog klein? Waar ben je nog onzeker over? Tijd om daar afscheid van te nemen.

Ik ga je een spiegel geven en leer je omdenken. No more playing small. Werkelijk alles is mogelijk met de juiste mindset en strategie.

Waarom meedoen met de Challenge?

Ontdek hoe je met jouw unieke onderscheidende waarde je business in een stroomversnelling krijgt en houdt. Creëer tijdens de challenge samen met vele andere ondernemers een concreet plan voor de omzet die past bij jouw ambities en het bedrijf van je dromen.

Dus of dat nou 10K of 50K per maand is, tijdens deze challenge krijg jij de handvatten die nodig zijn om dit te bereiken. 

Je onderneemt omdat je mega veel impact wilt maken met jouw kennis. Je wilt doen wat je het allerliefste doet en waar je mega veel plezier in hebt. Tegelijkertijd ben je ook gewoon een winnaar. Als jij iets doet, doe je het goed en ga je all in. Jij bent dan ook geen hobby ondernemer.

Je wilt minimaal naar 10k omzet per maand en het liefst zelfs meer. Omdat je weet dat er geen grenzen zijn. Alleen jouw grenzen. Terecht ook, want als je jouw talent combineert met hetgeen waar je mega veel energie van krijgt. Dan ga je klanten aantrekken als een magneet vanuit focus en flow. 

Alleen daar schort het nog wel eens aan; het in de flow blijven en een continue stroom aan klanten op gang houden. Je krijgt ze zo af en toe wel binnen maar het is niet consistent. 

Je kan en wil ook gewoon heel veel en daardoor is het lastig om focus te houden. Je gaat van de hak op de tak ondernemen…en schiet van links naar rechts. En dat geeft onrust.

"Tijdens de challenge help ik je om radicaal anders te kijken naar je business en naar jezelf"

Laat je meezuigen in de krachtige energie vol positiviteit, plezier en ACTIE

Samen met honderden ondernemers die net zulke grote dromen en doelen hebben als jij, met z’n allen in een groei mindset. 

Dit gaat verder dan wat quickwins voor je business. Deze challenge gaat je laten inzien hoe je een stevig fundament bouwt voor je business. Zodat je nu en op de langere termijn met flow, plezier en een stijgende omzet werkt aan en in je bedrijf.

Dit is dus GEEN challenge waarbij 80% een verkooppraatje is. Tijdens challenge ga ik ALL IN voor jou! Ik hou niks achter. 

Als je je aanmeldt begint de challenge meteen. Je kan je direct aanmelden voor een besloten Facebook groep waar je kunt netwerken en waar ik waardevolle kennis deel.

De groep is vrijblijvend, maar ik wil je aanraden om er wel gebruik van te maken. Tijdens de vorige challenge haalden deelnemers zelfs al klanten uit deze besloten groep, dus kom er snel bij. 

 

Ik ken maar weinig mensen die zo gedreven, strategisch maar tegelijkertijd ook fijn zijn om mee te werken. Als Josiene een doel voor ogen heeft gaat ze ervoor en haalt ze het. Ze weet altijd op een slimme manier de vertaalslag te maken van doelen stellen naar doelen realiseren en ziet binnen no-time waar de bottlenecks zitten in een organisatie.

Binnen een paar weken had ze door waar mijn kracht lag en realiseerde ze kansen voor mij die ik zelf nog niet zag op dat moment. Ze heeft daardoor een belangrijke rol gespeeld in mijn persoonlijke ontwikkeling en mijn carrière zoals deze er nu uit ziet

Tineke Zwart

Online Business coach

Dit ga je leren tijdens de challenge:

Voor wie?

Deze challenge is ontwikkeld voor zelfstandig ondernemers met een eigen business.

Voor coaches en trainers, zoals business coach, adviseur, team trainer, marketeer, consultant, leefstijl coach, mindset coach, copywriters etc.

Je wilt weg van dat hak op de tak ondernemen en die hap snap omzet. Je wilt een steady omzet vanuit flow, zingeving en plezier. Je bent ambitieus, geen hobby ondernemer. Wel een aanpakker.

Je hebt al een lopend bedrijf of je hebt een concreet idee om jouw bedrijf te starten. Dus het maakt niet uit hoeveel omzet je hebt en hoeveel ervaring. 

 

Ga de challenge aan en start meteen

Wil jij de challenge volgen incl de opdrachten?

Even voorstellen

ZZP coach Josiene Borgers I Winning Impact

Als plattelandse meid houd ik van ACTIE. Ideeën zijn leuk maar het gaat om de uitvoer. Daarom neem ik je gelijk mee in een flink portie DOEN. Want door te doen weet je wat wel en niet werkt voor jou. Zingeving vind je niet zomaar, dat ontdek je door in actie te komen. Zodat je kunt bijsturen en leren. Succes plan je met de juiste acties op het juiste moment.

Door mijn ervaring als internationaal manager en inmiddels alweer jaren als business coach weet ik precies hoe ik mensen in de juiste energie krijg en in de ‘geïnspireerde actie’ modus.

ZZP coach Josiene Borgers I Winning Impact

"Dromen is leuk, verschil ga je maken met wat je DOET"

Josiene heeft mij ontzettend geholpen met het anders kijken naar mijn bedrijf. Zien wat je eigenlijk iedere dag ziet maar waar je niet echt bij stilstaat. Totdat Josiene je daarop wijst. Ze zorgt voor eye openers door dingen te benoemen die je zelf eigenlijk wel weet, maar waar je nog onvoldoende aandacht aan besteed. En dat zorgt voor die laserfocus die ik met behulp van Josiene echt heb kunnen aanbrengen. En dat voelt ontzettend goed!

Dorien Ensink
I Communicatie adviseur

Samenwerken met Josiene heeft mij de drive, helderheid en inzicht opgeleverd waar ik naar op zoek was. Door haar ZZP-programma weet ik nu hoe ik mijn ervaring, potentie en mijn missie tot uiting kan brengen voor mijn bedrijf. Josiene haar energie en oog voor concrete toepasbare zaken vind ik heel bijzonder. Dit heeft mij o.a. geholpen om mijzelf op social media en via mijn website te uiten op een manier die concreet en effectief is. Dankzij Josiene heb ik mijn missie met impact geformuleerd zodat het mij inspiratie, helderheid en richting geeft. En tijdens het programma heb ik 2 nieuwe klanten verwelkomd! Dankjewel Josiene!

Dick Jan Leegwater

Als ik in één woord moet omschrijven wat mijn samenwerking met Josiene mij heeft opgeleverd, dan is dat FOCUS. Ik weet nu heel goed wat ik doe voor mijn klanten, en waarom ik voor deze manier van werken kies. Daardoor komt er eindelijk een bepaalde routine, en daarmee stabiliteit in mijn bedrijf. Zowel qua werk als qua omzet. Ondanks Corona, gaat mijn werk nu gewoon door. Josiene zoekt met je naar een manier die voor jou specifiek werkt, want “One size does not fit all”. Voor mij heeft het traject geresulteerd in een omzetstijging van 50%!

Salomé de la Mar / Teamtrainer & Teamontwikkelaar

Josiene heeft enorme mensen kennis waarmee ze iemand uit de comfortzone weet te halen. Te laten denken met andere hersendelen en anders te laten kijken naar situaties. Ze brengt de eigen kernwaarden weer naar boven en weet deze als ruggengraat en koers uit te zetten in de organisatie. Ook haar bedrijfservaring en de kennis die ze de afgelopen jaren heeft opgedaan in MT’s zijn enorm waardevol voor andere bedrijven. Daarnaast ken ik haar als een open, eerlijk en prettig persoon om mee te praten (met inzicht).

Simone den Boer I Founder Lifestyle Media Group

Ga de challenge aan en start meteen

Wil jij de challenge volgen incl de opdrachten?