Gratis Challenge

Focus, flow en een plan voor consistent 10k omzet per maand

15, 16, en 17 november 2021

Helaas, de challenge is al geweest. Check ook mijn masterclass. 

Helaas, de challenge is al geweest. Check ook mijn masterclass. 

Uitleg gratis Challenge

Hoor en leer hoe je met jouw unieke onderscheidende waarde je business in een stroomversnelling krijgt en houdt. Je onderneemt omdat je mega veel impact wilt maken met jouw kennis. Je wilt doen wat je het allerliefste doet en waar je mega veel plezier in hebt. Tegelijkertijd ben je ook gewoon een winnaar. Als jij iets doet, doe je het goed en ga je all in. Jij bent dan ook geen hobby ondernemer.

Je wilt minimaal naar 10k omzet per maand en het liefst zelfs meer. Terecht ook, want als je jouw talent combineert met hetgeen waar je mega veel energie van krijgt. Dan ga je klanten aantrekken als een magneet. 

Alleen daar schort het nog wel eens aan, die klanten. Je krijgt ze zo af en toe wel binnen maar het is niet consistent. Je kan ook gewoon heel veel en daardoor is het lastig om focus te houden. Je gaat van de hak op de tak ondernemen..

> Je bent vooral veel uren aan het werk, onrustig. Vanuit een ‘moeten’ in plaats vanuit flow waardoor je stress in je lijf hebt

> Je hebt je eigen focus nog niet gevonden. Je scrolt op social naar wat anderen doen en wordt zenuwachtig van iedereen die al verder is dan dat jij bent

> Je hebt allemaal puzzelstukjes en je weet ff niet meer waar nu wat hoort. Het moet samenhang krijgen met elkaar maar hoe? 

> Je weet dat je met de kennis die jij hebt grote impact kunt maken. Je weet wel WAT je wilt. Alleen…. je loopt vast op die verdomde HOE: Hoe verover je jouw plekje in je markt en bereik je jouw ideale klant? En hoe zorg je consistent voor die 10k omzet per maand terwijl jij je rust behoudt en vanuit flow en plezier onderneemt?

Ben je er klaar mee en wil je nu echt aan de bak met je business? Doe dan mee aan deze challenge: Focus, flow en een plan voor consistent 10k omzet per maand.

Hoor en leer hoe je met jouw unieke onderscheidende waarde je business in een stroomversnelling krijgt en houdt 

"Tijdens de gratis challenge help ik je om radicaal anders te kijken naar je business en naar jezelf"

De kans is namelijk groot dat we niet alleen in je bedrijf iets mogen aanpassen – bijvoorbeeld in je aanbod en/ of je klantstrategie – maar ook in jouw mindset. Waar houd jij jezelf nog klein? Waar ben je nog onzeker over? Tijd om daar afscheid van te nemen. 

Het gaan fantastische 3 dagen worden. Samen met een grote groep ondernemers die net zulke grote dromen en doelen hebben als jij, met z’n allen in een groei mindset. Elke dag starten we stipt om 9:00. Het is een LIVE online challenge en de instructies krijg je uiteraard na aanmelding.

Laat je meezuigen in deze bruisende energie vol positiviteit, plezier en ACTIE.

Dit gaat verder dan wat quickwins voor je business. Deze challenge gaat je laten inzien hoe je een stevig fundament bouwt van je bedrijf. Zodat je nu en op de langere termijn met flow, plezier en een stijgende omzet werkt aan en in je bedrijf.

Dit is dus ook GEEN challenge waarbij 80% een verkooppraatje is. Tijdens die 3 dagen ga ik all in voor jou!

En, als je je aanmeldt begint de challenge meteen. Je kan je namelijk direct al aanmelden voor een besloten Facebook groep met gelijkgestemden waar je kunt netwerken en waar ik waardevolle kennis deel.

Ik ken maar weinig mensen die zo gedreven, strategisch maar tegelijkertijd ook fijn zijn om mee te werken. Als Josiene een doel voor ogen heeft gaat ze ervoor en haalt ze het. Ze weet altijd op een slimme manier de vertaalslag te maken van doelen stellen naar doelen realiseren en ziet binnen no-time waar de bottlenecks zitten in een organisatie.

Binnen een paar weken had ze door waar mijn kracht lag en realiseerde ze kansen voor mij die ik zelf nog niet zag op dat moment. Ze heeft daardoor een belangrijke rol gespeeld in mijn persoonlijke ontwikkeling en mijn carrière zoals deze er nu uit ziet

Tineke Zwart

Online & Business coach

Dit ga je leren tijdens de challenge:

Voor wie?

Voor zzp’ers én ondernemers met een klein team. 

Je bent een kennisondernemer (coach, adviseur, trainer, recruiter, consultant)

Je hebt de wens om vanuit flow, zingeving en plezier te ondernemen. Weg van dat hak op de tak en die hap snap omzet.

Je bent ambitieus, geen hobby ondernemer. Wel een echte aanpakker.

Je hebt al een lopend bedrijf en/of je hebt een concreet idee om jouw bedrijf te starten. Dus het maakt niet uit wat voor omzet je hebt en hoeveel ervaring. 

Even voorstellen

ZZP coach Josiene Borgers I Winning Impact

Ik hou van ondernemers verhalen. Als ik iemand hoor praten dan heb ik al 10 manieren bedacht om een inkomen te verdienen met jouw expertise. Ik ben mega goed in het maken van product – markt combinaties. Als product developer was dit mijn werk. Naar de markt luisteren en een product in de markt zetten. Als je dit met de juiste en onderscheidende commerciële vertaalslag doet, dan heb je goud in handen. En ga je een verschil maken voor heel veel mensen die ontzettend geholpen zijn met jouw expertise. 

Ook heb ik gewerkt als internationaal manager en heb ik veel ervaring in coaching. Ik weet precies hoe ik mensen in de juiste energie krijg en in de ‘geïnspireerde actie’ modus.
ZZP coach Josiene Borgers I Winning Impact

"Dromen is leuk, verschil ga je maken met wat je DOET"

Als plattelandse meid houd ik ook van ACTIE. Ideeën zijn leuk maar het gaat om de uitvoer. Daarom neem ik je gelijk mee in een flink portie DOEN. Want door te doen weet je wat wel en niet werkt voor jou. Kan je bijsturen en leren. Succes moet je plannen met de juiste acties op het juiste moment.

En waarom toch altijd die 10k omzet per maand? Die 10k omzet per maand is mega belangrijk. Omdat dit bedrag (- belastingen) je een goed inkomen geeft voor nu en spaargeld voor later. Je hebt als ondernemer ook vermogen op te bouwen voor een gezonde toekomst.

Wat zeggen anderen over Josiene

Josiene heeft mij ontzettend geholpen met het anders kijken naar mijn bedrijf. Zien wat je eigenlijk iedere dag ziet maar waar je niet echt bij stilstaat. Totdat Josiene je daarop wijst. Ze zorgt voor eye openers door dingen te benoemen die je zelf eigenlijk wel weet, maar waar je nog onvoldoende aandacht aan besteed. En dat zorgt voor die laserfocus die ik met behulp van Josiene echt heb kunnen aanbrengen. En dat voelt ontzettend goed!

Dorien Ensink
I Communicatie adviseur

Samenwerken met Josiene heeft mij de drive, helderheid en inzicht opgeleverd waar ik naar op zoek was. Door haar ZZP-programma weet ik nu hoe ik mijn ervaring, potentie en mijn missie tot uiting kan brengen voor mijn bedrijf. Josiene haar energie en oog voor concrete toepasbare zaken vind ik heel bijzonder. Dit heeft mij o.a. geholpen om mijzelf op social media en via mijn website te uiten op een manier die concreet en effectief is. Dankzij Josiene heb ik mijn missie met impact geformuleerd zodat het mij inspiratie, helderheid en richting geeft. En tijdens het programma heb ik 2 nieuwe klanten verwelkomd! Dankjewel Josiene!

Dick Jan Leegwater

Als ik in één woord moet omschrijven wat mijn samenwerking met Josiene mij heeft opgeleverd, dan is dat FOCUS. Ik weet nu heel goed wat ik doe voor mijn klanten, en waarom ik voor deze manier van werken kies. Daardoor komt er eindelijk een bepaalde routine, en daarmee stabiliteit in mijn bedrijf. Zowel qua werk als qua omzet. Ondanks Corona, gaat mijn werk nu gewoon door. Josiene zoekt met je naar een manier die voor jou specifiek werkt, want “One size does not fit all”. Voor mij heeft het traject geresulteerd in een omzetstijging van 50%!

Salomé de la Mar / Teamtrainer & Teamontwikkelaar

Josiene heeft enorme mensen kennis waarmee ze iemand uit de comfortzone weet te halen. Te laten denken met andere hersendelen en anders te laten kijken naar situaties. Ze brengt de eigen kernwaarden weer naar boven en weet deze als ruggengraat en koers uit te zetten in de organisatie. Ook haar bedrijfservaring en de kennis die ze de afgelopen jaren heeft opgedaan in MT’s zijn enorm waardevol voor andere bedrijven. Daarnaast ken ik haar als een open, eerlijk en prettig persoon om mee te praten (met inzicht).

Simone den Boer I Founder Lifestyle Media Group

Josiene weet met de juiste vraagstelling en feedback mij echt naar de kern van mijn onderneming te brengen vanwaar ik gefocust en met een strategie mijn bedrijf laat groeien.

Ik weet nu exact hoe ik me bij mijn gewenste doelgroep positioneer, wie ik als ondernemer ben en hoe ik mijn bedrijf structureel opbouw!

Monique Olie / Auteur en Coaching voor gescheiden moeders

Ik heb Josiene leren kennen als een scherpzinnige ondernemer die in staat is om op korte termijn de vinger op zere plek te leggen. Zij ziet vlot de pijnpunten van de ondernemer, het team en de gehele organisatie. Zij durft de juiste (soms pijnlijke) vragen te stellen waardoor je zelf met de antwoorden komt welke nodig zijn om van jouw organisatie een nog groter succes te maken.

Joost Baljé I Communicatie advies

Met Josiene werken betekent voor mij als een kind rondlopen in een speelgoedwinkel waarvan ik het bestaan niet vermoedde. Er is zóveel om uit te kiezen! En dan is Josiene daar om mij uit te leggen: welke instrumenten zijn er, hoe werken ze, wat past bij mij. Ze heeft ongelofelijk veel verstand van het ondernemers-spel en de regels. Haar enthousiasme en authenticiteit zijn aanstekelijk. Ik heb steeds meer middelen tot mijn beschikking waarmee ik de regie verhoog over mijn klantenbestand- en dus mijn omzet. Zodoende kan ik blijven doen wat ik het liefste doe.

Geke Hamming I Mindset coach

Het viel mij op dat Josiene gelijk to the point kwam en afstemde op mij als persoon. Mijn bedrijf kon pas groeien als ikzelf ook groeide in mijn ontwikkeling. Na een plan van aanpak zijn we aan de slag gegaan. De energie en het enthousiasme van Josiene geeft vertrouwen en oog op resultaat. De ervaring die Josiene heeft komt zó prettig over. De uitleg die zij geeft over de meerdere facetten van een eigen bedrijf is helder en duidelijk omdat Josiene veel voorbeelden en wijsheden deelt vanuit haar eigen ervaring. Ik heb mezelf ontwikkeld met áltijd Josiene in gedachten die toegankelijk en bereikbaar was. Ik heb zoveel geleerd van Josiene. Ik ben haar dankbaar voor het proces waarin zij haar ervaring, enthousiasme én geduld heeft gedeeld.  Ik weet nu exact hoe ik me bij mijn gewenste doelgroep positioneer, wie ik als ondernemer ben en hoe ik mijn bedrijf structureel opbouw!

Petra Kaandorp / Coach

Meld je aan voor de challenge en start meteen

De challenge begint al direct na aanmelding omdat je vrijblijvend lid kunt worden van een besloten Facebook groep.

Helaas, de Challenge is al geweest. Check mijn Masterclass hier: