Gratis Challenge

Krijg NU klanten!

Omzet ligt voor je voeten: je krijgt van mij de 3 tools om je volgende 3 klanten te krijgen.

Datum: 10, 11 en 12 juni

Tijd: elke dag van 9-10 uur.

Waar? Online

Opname 48 uur beschikbaar

Ruimte voor vragen (die to the point zijn 😉 

Nu voor maar € 27!

Laserfocus

Doe niet méér. Werk met wat je nu hebt en weet waar je op moet focussen zodat je niet wordt afgeleid (en geïntimideerd door hoe anderen het doen). 

Inhoud

Ik geef je 100% inhoud en houd niets achter (check de lovende reviews maar). Kom maar door klanten (ook als je pas bent begonnen met ondernemen).

Ervaring

+900 deelnemers gingen je voor en de referenties liegen er niet om. Ik heb +15 jaar ervaring in strategie, marketing en sales én zelf een succesvol bedrijf. De perfecte combinatie voor jou om van te leren.

Ik vond het fantastisch! Je bent zo eerlijk, zo echt. En zo van veel waarde. De manier waarop jij jouw kennis deelt met anderen is zo professioneel. Het was concreet, praktisch en toepasbaar.

De kennis die je gratis met ons hebt gedeeld is al van onschatbare waarde. Ik vond het 3 leerzame dagen waar ik heel veel heb uitgehaald. Dank!

Voor wie?

Ondernemers die klanten willen helpen en van drukke dagen naar vervullende dagen willen gaan (ook als je nog in de ‘opstartfase’ zit).

Blok de tijd en datum in je agenda. Iedere dag verloot ik een gratis 1-1 onder de live aanwezigen.

Doe niet meer, werk met wat je nu hebt en krijg klanten!

Ondernemers tuigen van alles op: funnels, producten, trainingen, de mooist gestylde insta posts, fotoshoots en een  flink doordachte website.

Het enige wat mist is een goed inkomen. 

En dat betekent dat je klanten moet helpen. 

Zonder klanten geen bedrijf.

Toen ik startte als ondernemer deed ik het andersom. De eerste 4 maanden had ik gelijk 40.000 euro omzet en geen website, funnels of wat ook hierboven staat. Wél had ik klanten en binnen een half jaar zelfs een ton omzet. 

In deze challenge gaan de schellen van je ogen vallen doordat je inzet wat je NU te doen hebt om aan klanten te komen.

Want klanten krijgen gaat niet om meer doen. Klanten krijgen om de dingen beter te doen dan dat je ze nu doet.

Simpel, niet-technisch en zonder dat je zeeën van tijd nodig hebt.

We werken met wat je nu hebt en je krijgt van mij de 3 tools om je volgende 3 klanten te krijgen.

Ik ben echt onwijs te spreken over de challenge. Ik heb inmiddels heel wat business coaches voorbij zien komen en sommigen zijn nogal lang van stof. Persoonlijk vind ik het heel fijn dat het “makkelijk” is om naar jou te luisteren. Elk woord makes sense. Het is duidelijk en krachtig.

Wat mij enorm heeft “aan” gezet is het vertrouwen dat je uitstraalt. Ik vindt dat persoonlijk ook jouw unieke toegevoegde waarde. Ik heb zin om achter op te springen, op een tandem weliswaar. Jij weet de weg maar ik trap ook lekker mee. Mede door de challenge heb ik enorm veel zin om met jou als coach aan de slag te gaan. 

Milou de Graaf 

Coach bij Arts in Balans 

Ik ken maar weinig mensen die zo gedreven, strategisch maar tegelijkertijd ook fijn zijn om mee te werken. Als Josiene een doel voor ogen heeft gaat ze ervoor en haalt ze het. Ze weet altijd op een slimme manier de vertaalslag te maken van doelen stellen naar doelen realiseren en ziet binnen no-time waar de bottlenecks zitten in een organisatie.

Binnen een paar weken had ze door waar mijn kracht lag en realiseerde ze kansen voor mij die ik zelf nog niet zag op dat moment. Ze heeft daardoor een belangrijke rol gespeeld in mijn persoonlijke ontwikkeling en mijn carrière zoals deze er nu uit ziet

Tineke Zwart

Online Business coach

Je weet wel WAT je wilt. Alleen…. je loopt vast op die verdomde HOE

Een harde werker ben je wel. Ook ben je goed in je vak, een expert. Vol passie ben je dan ook voor jezelf begonnen en je komt er nu achter dat een vakexpert je nog geen ondernemer maakt.

  • Je vertelt aan iedereen vol passie wat je doet (maar je ziet dat het een ander niet echt raakt en het snel weer over iets anders gaat)
  • Je raakt afgeleid van alles wat je nog moet doen. Vol goede moed klap je iedere dag de laptop open maar als je heel eerlijk bent…je klapt die laptop niet met een vervullend gevoel weer dicht
  • Je bent vooral veel uren aan het werk (vooral in je hoofd). Vanuit een ‘moeten’ in plaats vanuit flow waardoor je stress in je lijf hebt. Je staat 24/7 ‘aan’ voor je gevoel
  • Je hebt je eigen focus nog niet gevonden. Je scrolt op social naar wat anderen doen en wordt zenuwachtig van iedereen die al verder is dan dat jij bent. Terwijl jij weet dat je net zo goed bent (en zelfs beter). Ondertussen word je onzeker van wat iedereen zegt. De 1 zegt dat je het zus moet doen en de ander zegt weer dat je het zo moet doen. Je vraagt je af: hoe trek IK nu die klanten naar me toe??! 
  • Je weet dat je met de kennis die jij hebt, grote impact kunt maken. Je weet wel WAT je wilt. Alleen…. je loopt vast op die verdomde HOE

Als succesvolle ondernemer (die gelijk binnen een half jaar een 6- figure business had) zie ik dat succesvol worden veel te moeilijk wordt gemaakt.

Resultaat van deelname

🚀 Ik geef je 3 simpele tools in 3 dagen waarmee jij je volgende 3 klanten krijgt. Let maar op!

🚀Ik leg je precies de stappen uit waarmee ik binnen een half jaar een TON omzet draaide (zonder dat ik tijdrovende dingen had opgebouwd zoals website, funnels of een ebook)

🚀Je hoort hoe je een continue stroom aan klanten aantrekt waardoor je geen last hebt van financiële onzekerheid 

Tijdens deze challenge help ik je om radicaal anders te kijken naar je business en naar jezelf

Het gaan fantastische 3 dagen worden. Samen met honderden ondernemers die net zulke grote dromen en doelen hebben als jij, met z’n allen in een groei mindset. 

Elke dag starten we stipt om 9:00 en eindigen we rond 10 uur (maar reserveer voor de zekerheid tot half 11 in je agenda).

Voor €27 kun je meedoen!

"Dromen is leuk, verschil ga je maken met wat je DOET"

Als ik in één woord moet omschrijven wat mijn samenwerking met Josiene mij heeft opgeleverd, dan is dat FOCUS. Ik weet nu heel goed wat ik doe voor mijn klanten, en waarom ik voor deze manier van werken kies. Daardoor komt er eindelijk een bepaalde routine, en daarmee stabiliteit in mijn bedrijf. Zowel qua werk als qua omzet. Ondanks Corona, gaat mijn werk nu gewoon door. Josiene zoekt met je naar een manier die voor jou specifiek werkt, want “One size does not fit all”. Voor mij heeft het traject geresulteerd in een omzetstijging van 50%!

Salomé de la Mar / Teamtrainer & Teamontwikkelaar

Josiene heeft enorme mensen kennis waarmee ze iemand uit de comfortzone weet te halen. Te laten denken met andere hersendelen en anders te laten kijken naar situaties. Ze brengt de eigen kernwaarden weer naar boven en weet deze als ruggengraat en koers uit te zetten in de organisatie. Ook haar bedrijfservaring en de kennis die ze de afgelopen jaren heeft opgedaan in MT’s zijn enorm waardevol voor andere bedrijven. Daarnaast ken ik haar als een open, eerlijk en prettig persoon om mee te praten (met inzicht).

Simone den Boer I Founder Lifestyle Media Group

En nu praktisch!

10, 11 en 12 juni 2024 van 9-10 uur ben ik live om jou uit te leggen hoe je NU aan klanten komt.

Ik start met de uitleg van een stukje theorie. Want ondernemen is in de basis het volgen van wetmatigheden (net zoals de zwaartekracht een wetmatigheid is…je springt niet van een gebouw want dan weet je wat er gebeurt).

Ik leg je iedere dag zo’n wetmatigheid uit zodat je snapt waarom wat je doet niet werkt. Dan krijg je van mij een tool waarmee je direct in actie komt om je volgende klant aan te trekken.

Kun je er een keer niet bij zijn? Geen probleem, de replays zijn 48 uur beschikbaar.

De energie tijdens deze challenges is enorm! Het gaan fantastische 3 dagen worden. Samen met honderden ondernemers die net zulke grote dromen en doelen hebben als jij, met z’n allen in een groei mindset. 

Wanneer moet je het niet doen?!

  • Als je niet van actie houdt. Ik ga namelijk all-in en heb een hoge energie. Niets houd ik achter om jou te helpen…maar je moet het zelf doen. 
  • Als je vooral wilt luisteren. En dat snap ik want zoals je in de reviews kunt lezen zijn ook mijn gratis producten enorm waardevol en praat ik met mijn 15 jaar ervaring bepaald geen onzin. Alleen klanten komen niet aanwaaien als je alleen luistert.
  • Als je nog niet gestart bent met je bedrijf maar in de ‘ik denk er nog over na of ik ondernemer wil worden’ fase zit. Ik ben van de doorpak ondernemers die een succesvolle business willen en evenwicht zoeken tussen doen en Zijn.

Are you ready?

10, 11 en 12 juni 2024 van 9-10 uur.

Inclusief replays 

Na aanmelding krijg je jouw inloglink

Waarom moet je bij mij zijn?

Je neemt natuurlijk niet van jan en alleman kennis aan. Zou ik ook niet doen. Je hebt iemand nodig die ziet wat jij nodig hebt. Een stap verder denkt en een concrete vertaalslag weet te maken naar het realiseren van jouw doelen. Want dromen is leuk, maar je hebt je dromen ook concreet te maken zodat je de juiste stappen zet voor daadwerkelijke groei.

Goed nieuws. Ik heb de kennis én de ervaring om samen met jou de volgende groeistap te maken.

Mijn Noord Hollandse nuchterheid en aanstekelijke enthousiasme is concreet en to the point. Ik ben vanuit mijn internationale werkervaring gedrild om iedere 6 weken een nieuwe lancering te doen. Een product bedenken, ontwikkelen en verkopen. Business development, marketing en sales. Ik stond aan de basis van succesvolle groei en het uitrollen van bedrijven naar nieuwe landen en branches. Daarnaast heb ik zelf teams aangestuurd en opgebouwd.

Ik weet wat dus werkt en wat niet werkt. Zodat je in korte tijd grote groei stappen gaat zetten.

De kennis die ik met je deel? Daar ga je je hele carrière als ondernemer de vruchten plukken.

Tegelijkertijd ben ik ook door schade en schande wijs geworden. Ik liep totaal aan mijn eigen Zijn en gezondheid voorbij. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik me ben gaan ontwikkelen op emotioneel en spiritueel vlak. Geen zweverig gedoe. Als nuchtere Noord Hollandse houd ik beide beentjes op de grond. 1 ding weet ik wel: je hebt een levensmissie.

En als je deze als fundament van je bedrijf inzet en strategisch vertaalt dan is je onrust weg en gaat je winst door het dak.

Gun jezelf 3 fantastische dagen!

Meer dan 600 ondernemers gingen je voor!

Waarom 3 dagen en niet 3 uur achter elkaar? Dan blijft het behapbaar. Het is online en ik gun je dat je erbij bent met je koppie 🙂 Ook gebeuren er onbewust dingen in je brein waardoor je de volgende dag met nieuwe energie weer verder kunt. Er komt een opname en deze is 48 uur beschikbaar.  

Zoveel waarde en toch gratis?

Ja dat klopt. Het is mijn missie om zo veel mogelijk ondernemers in beweging te krijgen en om de energie zo groot mogelijk te maken waar iedereen op mee kan liften. Een ripple effect zodat iedereen (die het echt wil) zich vervuld voelt over het ondernemerschap. 

Wil je een partner voor een paar maanden? Dan kan je natuurlijk in 1 van mijn programma’s terecht. 

Ik heb al eerder meegedaan, leer ik iets nieuws?

Je leert altijd iets nieuws. Ik sta niet stil en ontwikkel me in een razend tempo, dit geef ik allemaal door. Ook jij ontwikkelt je waardoor je in iedere fase van het ondernemerschap weer nieuwe dingen hoort. Want dingen weten betekent nog niet dat je het kunt toepassen, daarvoor moet je groeien. Op een nieuw niveau leer je weer nieuwe dingen  🙂

Doe nu mee voor maar € 27