Meer omzet ZZP I Josiene Borgers I Winning Impact

Gratis Challenge

Creëer Laserfocus voor 2023

Van doordrammen naar geïnspireerde actie en de juiste klanten
Winning Impact - Ondernemen met focus voor winst en zingeving!
Samen creëren we een plan voor jouw Laserfocus in 2023

Datum: 12, 13 en 14 December

Tijd: Elke dag van 9 tot 10 uur

Waar? Online

Opname? Ja, 48 uur beschikbaar

Ruimte voor vragen die to the point zijn 😉 

Laserfocus

Minder hard werken – voldoening over het resultaat. Het is een kwestie van de juiste dingen doen (die bij jou passen). Ik leg je concreet je opties voor, jij voelt wat bij je past.

Inhoud

Ik geef je 100% inhoud en houd niets achter. Geen stappenplan, geen pitch verhaal. Ik geef je wat je nodig hebt om vanuit rust en met een plan 2023 in te gaan.

Ervaring

Ik heb +15 jaar ervaring in strategie, marketing en sales. De perfectie combinatie voor het bouwen van een succesvol bedrijf dat je voldoening oplevert.

Van doorrammen naar geïnspireerde actie

Je bent hier omdat je je over 2023 beter wilt voelen dan over 2022. Logisch. Je wilt groeien als ondernemer.
Niet alleen groeien qua business en meer winst, maar ook wil je meer vrijheid ervaren. 

Want het gevoel van vrijheid viel je tegen dit jaar als je eerlijk tegen jezelf bent, toch?! 

Je doelgroep ziet maar niet in hoe geweldig je bent. Terwijl je onderneemt, omdat je mega veel impact kunt en wilt maken. Je hebt af en toe wel een klantenpiek, maar een structurele stroom aan klanten en omzet is er niet of nauwelijks.

Je hebt daardoor telkens het gevoel dat je iets MOET doen. Waardoor je nu nog meer werkuren maakt dan dat je in loondienst deed en je nog onrustiger voelt ook. Je kunt ook gewoon heel veel en je werkt snel. Veel dingen ‘doe je wel even’.

Ook kun je je bedrijf maar lastig loslaten. Tijd voor Laserfocus met een werkende aanpak in 2023! 

Je mist namelijk een aantal basisprincipes, waardoor je een hoop puzzelstukjes hebt die niet lekker in elkaar vallen. Het resultaat is onrust. Waardoor je gaat jagen en het idee hebt dat je meer (verkeerde dingen) moet DOEN. 

Wat je nodig hebt, is DUIDELIJKHEID, STRUCTUUR en de juiste FOCUS. Pas dan ga je de resultaten past echt behalen vanuit vertrouwen en zingeving. 

Tijdens deze 3-daagse intensieve challenge leg ik je haarfijn uit hoe de puzzelstukjes die jij nu hebt verzameld wél in elkaar gaan vallen. Zodat je bedrijf ook daadwerkelijk groeit in 2023 en jij als ondernemer echt meer rust en vrijheid gaat ervaren. Doe je mee?

Winst, geïnspireerde actie én de juiste klanten. 

 

Voor wie?

Ondernemers die te hard werken en daar te weinig voldoening over voelen
(en dit daadwerkelijk anders willen hebben in 2023).

Blok de tijd en datum in je agenda.
Iedere dag verloot ik een gratis 1/1 onder de live aanwezigen.

Ik ben echt onwijs te spreken over de challenge. Ik heb inmiddels heel wat business coaches voorbij zien komen en sommigen zijn nogal lang van stof. Persoonlijk vind ik het heel fijn dat het “makkelijk” is om naar jou te luisteren. Elk woord makes sense. Het is duidelijk en krachtig.

Wat mij enorm heeft “aan” gezet is het vertrouwen dat je uitstraalt. Ik vindt dat persoonlijk ook jouw unieke toegevoegde waarde. Ik heb zin om achter op te springen, op een tandem weliswaar. Jij weet de weg maar ik trap ook lekker mee. Mede door de challenge heb ik enorm veel zin om met jou als coach aan de slag te gaan. 

Milou de Graaf 

Coach bij Arts in Balans 

Resultaat van deelname

  • verscherpte positionering: Je weet hoe je jouw onderscheidend vermogen scherp stelt, waardoor je jouw doelgroep raakt met de juiste boodschap en op jou afkomt 

  • je leert hoe je je je business model kloppend krijgt, waardoor je jouw toegevoegde waarde voor je klant vergroot én jij meer winst en vrijheid krijgt

  • je hebt een missie te vervullen – ik vertel je het best bewaarde geheim hoe je deze helder krijgt – zodat je afrekent met onrust en overvloed aantrekt

  • jij kent de meest gemaakte fout die ervoor zorgt dat je telkens je focus kwijt raakt (en weet dus ook hoe jij die niet meer gaat maken) 

  • je leert hoe je controle en grip krijgt over je resultaten, waardoor klanten blijven stromen en je weet wat je te doen hebt in een maand waarin het minder loopt

 

Ik ken maar weinig mensen die zo gedreven, strategisch maar tegelijkertijd ook fijn zijn om mee te werken. Als Josiene een doel voor ogen heeft gaat ze ervoor en haalt ze het. Ze weet altijd op een slimme manier de vertaalslag te maken van doelen stellen naar doelen realiseren en ziet binnen no-time waar de bottlenecks zitten in een organisatie.

Binnen een paar weken had ze door waar mijn kracht lag en realiseerde ze kansen voor mij die ik zelf nog niet zag op dat moment. Ze heeft daardoor een belangrijke rol gespeeld in mijn persoonlijke ontwikkeling en mijn carrière zoals deze er nu uit ziet

Tineke Zwart

Online Business coach

"Tijdens de challenge help ik je om radicaal anders te kijken naar je business en naar jezelf"

"Dromen is leuk, verschil ga je maken met wat je DOET"

Als ik in één woord moet omschrijven wat mijn samenwerking met Josiene mij heeft opgeleverd, dan is dat FOCUS. Ik weet nu heel goed wat ik doe voor mijn klanten, en waarom ik voor deze manier van werken kies. Daardoor komt er eindelijk een bepaalde routine, en daarmee stabiliteit in mijn bedrijf. Zowel qua werk als qua omzet. Ondanks Corona, gaat mijn werk nu gewoon door. Josiene zoekt met je naar een manier die voor jou specifiek werkt, want “One size does not fit all”. Voor mij heeft het traject geresulteerd in een omzetstijging van 50%!

Salomé de la Mar / Teamtrainer & Teamontwikkelaar

Josiene heeft enorme mensen kennis waarmee ze iemand uit de comfortzone weet te halen. Te laten denken met andere hersendelen en anders te laten kijken naar situaties. Ze brengt de eigen kernwaarden weer naar boven en weet deze als ruggengraat en koers uit te zetten in de organisatie. Ook haar bedrijfservaring en de kennis die ze de afgelopen jaren heeft opgedaan in MT’s zijn enorm waardevol voor andere bedrijven. Daarnaast ken ik haar als een open, eerlijk en prettig persoon om mee te praten (met inzicht).

Simone den Boer I Founder Lifestyle Media Group

Ga de challenge aan en start 2023 met laserfocus!

Wil jij de challenge volgen incl de opdrachten?

Veel gestelde vragen