Gratis Masterclass Schaalbaar Ondernemen

Gratis Masterclass Schaalbaar Ondernemen

Van uurtje factuurtje naar omzet zonder grenzen!
15 mei 2024 van 9-10 uur
Replay? Ja, 48 uur beschikbaar

Leer van 14+ jaar ervaring als ondernemer

Ondernemer ben je geworden voor de vrijheid. Meer verdienen en geen verantwoording meer afleggen aan een baas. Zelf kiezen met wie je werkt en wanneer je werkt.

Het klinkt zo rooskleurig, alleen ieder vrij uurtje dat je opneemt doet je pijn… want je hebt dan geen inkomen. Herkenbaar?

  • als je opdracht stopt moet je weer solliciteren naar de volgende
  • je kiest ook wel eens voor de opdracht omdat het inkomen oplevert ipv dat je er echt blij van wordt
  • je ziet dat je veel meer waarde kunt leveren voor je klant…alleen moet jij je aan je opdracht houden. De echte impact blijft uit.

Je klant bepaalt je uren en jij zit aan een omzetplafond (want voor een TON omzet moet je toch al snel 40 uur per week werken en dat een heel jaar lang) 

én (erger nog)..

Je zit aan een “vervullingsplafond”. 

En daarmee bedoel ik: vervult het jou dat je ziet dat je een veel beter resultaat voor jouw klant kan neerzetten, maar daar niks mee kan, omdat je klant daar niet om vraagt?

Stel je voor dat je niet langer gebonden bent aan het ruilen van je tijd voor geld. Wat als je in plaats daarvan een bedrijf hebt dat groeit terwijl jij op vakantie bent? In deze gratis masterclass ontdek je de geheimen om van ‘uurtje factuurtje’ naar schaalbaar ondernemen over te stappen.

Ik heb inmiddels heel wat business coaches voorbij zien komen en sommigen zijn nogal lang van stof. Persoonlijk vind ik het heel fijn dat het “makkelijk” is om naar jou te luisteren. Elk woord makes sense. Het is duidelijk en krachtig.

Wat mij enorm heeft “aan” gezet is het vertrouwen dat je uitstraalt. Ik vind dat persoonlijk ook jouw unieke toegevoegde waarde. Ik heb zin om achter op te springen, op een tandem weliswaar. Jij weet de weg maar ik trap ook lekker mee. Ik geloof je echt, als je zegt dat iedereen succesvol kan worden, mits je uiteraard over talenten en een goede dosis doorzettingsvermogen beschikt. Mede door de challenge heb ik enorm veel zin om met jou als coach aan de slag te gaan. 

Milou de Graaf 

Coach bij Arts in Balans 

Laat mij je leren wat schaalbaar ondernemen is en ik beloof je! Je had gewild dat je eerder die stap had gezet.

Jarenlang heb ik internationaal businesses uitgebouwd, gewerkt aan grote marketingcampagnes en managers gecoacht om hun teams klantgericht te laten verkopen. 

Toen ik startte als ondernemer, werd ik door mijn grote netwerk al snel gevraagd voor opdrachten. En dat deed ik, 2 stuks…om daarna te constateren dat ik nu net zo goed weer in loondienst kan gaan!

In oktober 2019 begon ik met schaalbaar ondernemen. Binnen een half jaar had ik een TON omzet en nu een aantal jaar later een veelvoud hiervan.

Schaalbaar ondernemen

Het resultaat van jouw deelname aan deze masterclass:

"Toen ik startte als ondernemer had ik geen funnels, geen e-book en niet eens een website! Wel had ik 40k omzet in 3 maanden en inmiddels wachtlijsten voor mijn programma’s."

Josiene weet met de juiste vraagstelling en feedback mij echt naar de kern van mijn onderneming te brengen vanwaar ik gefocust en met een strategie mijn bedrijf laat groeien.

Ik weet nu exact hoe ik me bij mijn gewenste doelgroep positioneer, wie ik als ondernemer ben en hoe ik mijn bedrijf structureel verkoop!

Monique Olie

Auteur en Coaching voor gescheiden moeders

Ik ken maar weinig mensen die zo gedreven, strategisch maar tegelijkertijd ook fijn zijn om mee te werken. Als Josiene een doel voor ogen heeft gaat ze ervoor en haalt ze het. Ze weet altijd op een slimme manier de vertaalslag te maken van doelen stellen naar doelen realiseren en ziet binnen no-time waar de bottlenecks zitten in een organisatie.

Binnen een paar weken had ze door waar mijn kracht lag en realiseerde ze kansen voor mij die ik zelf nog niet zag op dat moment. Ze heeft daardoor een belangrijke rol gespeeld in mijn persoonlijke ontwikkeling en mijn carrière zoals deze er nu uit ziet

Tineke Zwart

Online & Business coach

"You just got to ignite the light and let it shine"
- Katy Perry -

Waar wacht je nog op?