Online Training

Beoordeeld met een 9.3!

“Continu klanten uit LinkedIn”

Ontdek hoe je een continue stroom aan leads en klanten via Linkedin krijgt!
Hi Josiene, ik weet niet wat me overkomt, vandaag 2 sales calls gehad (1 stapt in en de ander bel ik maandag terug) en nog 4 calls gepland staan voor volgende week. Echt super tof! En bizar, heel bizar, mensen delen mijn bericht en blijkbaar gaat het balletje ineens onwijs rollen! Ik wilde mijn 'geluk' even delen met je, dat tovert ongetwijfeld ook een glimlach om jou mond! Een top start van het weekend!

Joyce Haamans

NewMom Expert

Binnen een half jaar een ton omzet uit LinkedIn

LinkedIn is immens populair en stijgt qua actieve gebruikers zelfs harder dan Instagram en Facebook.

Wist je dat de koopbereidheid op LinkedIn vele malen groter is dan op de andere social kanalen?

De tijd om goed gebruik te maken van dit platform en een continue stroom aan leads en klanten op gang te krijgen is NU. 

Binnen een half jaar had ik een ton omzet uit LinkedIn. Ik ken het platform goed én nog belangrijker; ik ken de juiste strategie om continu omzet uit het platform te krijgen. En dat ga ik jou leren.

Wil jij ook leren hoe je een continue stroom aan klanten krijgt uit LinkedIn?

Meld je dan aan voor deze online training ‘Continu klanten uit LinkedIn’

Deze training gaat verder dan wat tips en tricks. Jij gaat het platform écht begrijpen en je weet wat je te doen hebt om een continue stroom aan leads en klanten op gang te krijgen. 

Ook heb je de gelegenheid om mij live jouw vragen te stellen.

“Ik vond de training ‘Continu klanten uit LinkedIn’ verrassend goed. In korte tijd neemt Josiene je mee door LinkedIn en hoe je dat medium voor je bedrijf in kan zetten. Ondanks dat ik al veel LinkedIn trainingen heb gevolgd gaf Josiene mij toch veel nieuwe tips en strategieën. Bedankt!"

Jeroen Engelaer

Schrijver | Coach & Mentor | Timemanagement expert

Herken jij dit?

Inhoud Training

LinkedIn was mijn enige verkoopkanaal dat ik kende. Sterker nog, 3 jaar geleden is mijn bedrijf groot geworden doordat ik via LinkedIn in verbinding kwam met mijn klanten. Ik had geen marketing funnel of ebook. Ik gebruikte (en gebruik) LinkedIn en daarmee had ik het grootste gedeelte van mijn eerste 100k omzet mee binnengehaald. Binnen 6 maanden.

LinkedIn is hét social platform waarmee je nog organisch (dus zonder hoge advertentiekosten en zonder continu online te hoeven zijn) een hoog bereik kunt krijgen. Een hoog bereik betekent meer kans op goede leads, meer kans op leuke klanten.

Omdat ik LinkedIn zo goed ken behaal ik maand in maand uit een continue stroom aan klanten.

Goed nieuws: ik ga je mijn geheimen verklappen.
In de online training Continu klanten uit LinkedIn.

 

Wil jij:

Succes plan je, dus wees hier bij op 27 januari! Meld je aan voor de Online training Continu Klanten uit LinkedIn

Business Coach Josiene Borgers I Masterclass Bedrijfsgroei

Kom in actie en plan de online training alvast in jouw agenda op 27 januari van 9:00 - 11:00

Resultaat van deze online training:

Wat zeggen anderen over Josiene

Josiene heeft mij ontzettend geholpen met het anders kijken naar mijn bedrijf. Zien wat je eigenlijk iedere dag ziet maar waar je niet echt bij stilstaat. Totdat Josiene je daarop wijst. Ze zorgt voor eye openers door dingen te benoemen die je zelf eigenlijk wel weet, maar waar je nog onvoldoende aandacht aan besteed. En dat zorgt voor die laserfocus die ik met behulp van Josiene echt heb kunnen aanbrengen. En dat voelt ontzettend goed!

Dorien Ensink
I Communicatie adviseur

Samenwerken met Josiene heeft mij de drive, helderheid en inzicht opgeleverd waar ik naar op zoek was. Door haar ZZP-programma weet ik nu hoe ik mijn ervaring, potentie en mijn missie tot uiting kan brengen voor mijn bedrijf. Josiene haar energie en oog voor concrete toepasbare zaken vind ik heel bijzonder. Dit heeft mij o.a. geholpen om mijzelf op social media en via mijn website te uiten op een manier die concreet en effectief is. Dankzij Josiene heb ik mijn missie met impact geformuleerd zodat het mij inspiratie, helderheid en richting geeft. En tijdens het programma heb ik 2 nieuwe klanten verwelkomd! Dankjewel Josiene!

Dick Jan Leegwater

Als ik in één woord moet omschrijven wat mijn samenwerking met Josiene mij heeft opgeleverd, dan is dat FOCUS. Ik weet nu heel goed wat ik doe voor mijn klanten, en waarom ik voor deze manier van werken kies. Daardoor komt er eindelijk een bepaalde routine, en daarmee stabiliteit in mijn bedrijf. Zowel qua werk als qua omzet. Ondanks Corona, gaat mijn werk nu gewoon door. Josiene zoekt met je naar een manier die voor jou specifiek werkt, want “One size does not fit all”. Voor mij heeft het traject geresulteerd in een omzetstijging van 50%!

Salomé de la Mar / Teamtrainer & Teamontwikkelaar

Josiene heeft enorme mensen kennis waarmee ze iemand uit de comfortzone weet te halen. Te laten denken met andere hersendelen en anders te laten kijken naar situaties. Ze brengt de eigen kernwaarden weer naar boven en weet deze als ruggengraat en koers uit te zetten in de organisatie. Ook haar bedrijfservaring en de kennis die ze de afgelopen jaren heeft opgedaan in MT’s zijn enorm waardevol voor andere bedrijven. Daarnaast ken ik haar als een open, eerlijk en prettig persoon om mee te praten (met inzicht).

Simone den Boer I Founder Lifestyle Media Group

Josiene weet met de juiste vraagstelling en feedback mij echt naar de kern van mijn onderneming te brengen vanwaar ik gefocust en met een strategie mijn bedrijf laat groeien.

Ik weet nu exact hoe ik me bij mijn gewenste doelgroep positioneer, wie ik als ondernemer ben en hoe ik mijn bedrijf structureel opbouw!

Monique Olie / Auteur en Coaching voor gescheiden moeders

Ik heb Josiene leren kennen als een scherpzinnige ondernemer die in staat is om op korte termijn de vinger op zere plek te leggen. Zij ziet vlot de pijnpunten van de ondernemer, het team en de gehele organisatie. Zij durft de juiste (soms pijnlijke) vragen te stellen waardoor je zelf met de antwoorden komt welke nodig zijn om van jouw organisatie een nog groter succes te maken.

Joost Baljé I Communicatie advies

Met Josiene werken betekent voor mij als een kind rondlopen in een speelgoedwinkel waarvan ik het bestaan niet vermoedde. Er is zóveel om uit te kiezen! En dan is Josiene daar om mij uit te leggen: welke instrumenten zijn er, hoe werken ze, wat past bij mij. Ze heeft ongelofelijk veel verstand van het ondernemers-spel en de regels. Haar enthousiasme en authenticiteit zijn aanstekelijk. Ik heb steeds meer middelen tot mijn beschikking waarmee ik de regie verhoog over mijn klantenbestand- en dus mijn omzet. Zodoende kan ik blijven doen wat ik het liefste doe.

Geke Hamming I Mindset coach

Het viel mij op dat Josiene gelijk to the point kwam en afstemde op mij als persoon. Mijn bedrijf kon pas groeien als ikzelf ook groeide in mijn ontwikkeling. Na een plan van aanpak zijn we aan de slag gegaan. De energie en het enthousiasme van Josiene geeft vertrouwen en oog op resultaat. De ervaring die Josiene heeft komt zó prettig over. De uitleg die zij geeft over de meerdere facetten van een eigen bedrijf is helder en duidelijk omdat Josiene veel voorbeelden en wijsheden deelt vanuit haar eigen ervaring. Ik heb mezelf ontwikkeld met áltijd Josiene in gedachten die toegankelijk en bereikbaar was. Ik heb zoveel geleerd van Josiene. Ik ben haar dankbaar voor het proces waarin zij haar ervaring, enthousiasme én geduld heeft gedeeld.  Ik weet nu exact hoe ik me bij mijn gewenste doelgroep positioneer, wie ik als ondernemer ben en hoe ik mijn bedrijf structureel opbouw!

Petra Kaandorp / Coach

Investering: € 77,-

Een no brainer!