Sales Strategie School

Groei naar structureel 10K per maand

Een 6 maanden programma met een combi van livedagen, online sessies en persoonlijke feedback.

Met je hoofd en hart verbonden naar immense impact voor klanten.

Instapmoment: 15 januari t/m 5 juli 2024

Plan nu jouw matchgesprek

Je doelgroep en je product zijn je wel duidelijk. Ook je website staat.
Klanten komen er ook gerust wel. 

Nu ben je klaar voor meer klanten! En minder ups en downs in je omzet.

Soms kun je je hier helemaal in berusten en vertel je tegen jezelf ‘dit hoort erbij’. 

En soms word je onrustig en ongeduldig en ga je met hagel schieten; oftewel: je doet veel dingen zonder een duidelijke strategie of focus. (bijvoorbeeld je website teksten tot in den treuren aanpassen of wel 3 dagen over een post nadenken).

Je voelt je steeds vaker opgejaagd.

De klanten komen dan weer even op gang want ja, het standje hard werken ken je wel. Want wie veel in gang zet kan klanten terug verwachten (ook als je met hagel schiet), dat is een wetmatigheid. 

En vervolgens heb je weer een veel te volle agenda waardoor je overloopt (ook in je hoofd). Je zet jezelf klem in het ondernemerschap en dat is niet de reden dat je ondernemer bent geworden toch?

Herken je dit?

“Als jij niet voor je klant zorgt dan doet een ander dat”

Je bent uniek en onderscheidend in wat je doet en de manier waarop je dat doet! Je hebt namelijk een levensmissie. Je bent hier om een reden en bent onderdeel van een veel groter plan.

Wat heeft dat nou met sales te maken?

Nou: niemand koopt van iemand die zelf wiebelig is! Hoe strak je je ideale klant ook hebt geformuleerd en hoe mooi je website ook is!

Dus als jij niet uitdraagt wie je bent dan is dat aan je energie te zien en te voelen. 

Als je begrijpt én concreet krijgt wat je toevoegt en waarom dat belangrijk is voor een klant dan is verkopen een logisch gevolg. Je hoeft dan helemaal niet te verkopen. 

Jouw ideale klant wil dan bij jou zijn!

Het is gewoon lastig om van jezelf je toegevoegde waarde te zien. Het ligt namelijk zo voor hand. Ik hoor dan ook vaak ‘van een ander kan ik het zo zien, maar van mezelf?’

Het is het vlak waar je talent en je passie optimaal samenkomen + je verdient er ook nog een flinke boterham mee!

Als je je levensmissie inzet in de manier waarop je verkoopt, dan komt overvloed naar je toe. De bedankbriefjes hiervoor noemen we toevallig Geld. Maar geld op zich is nooit de drijfveer!

En nu praktisch: Inhoud van het programma

Dit is een 6 maanden programma met een combi van live dagen, online sessies en persoonlijke feedback.

Favicon Winning Impact

3 transformerende livedagen: 15 januari 2024 en 18 maart 2024 en 5 juli 2024

Favicon Winning Impact

Iedere maand contentsessies; 5x totaal. Je hebt voor de hele maand content zodat je zichtbaar blijft en je leads en verkoopgesprekken hebt en houdt

Favicon Winning Impact

Iedere maand een QenA met de groep; 5 x totaal. Een vinger aan de pols moment waarbij je concrete feedback krijgt op je voortgang

Favicon Winning Impact

Ik luister mee naar 2 verkoopgesprekken: je conversie zal met 40% omhoog gaan

Favicon Winning Impact

5 Masterclasses over verschillende onderwerpen: content schrijven; mindset, pitchen, lead strategieën, verkooptechniek

Favicon Winning Impact

Afsluitende sessie 5 juli: we zetten de punten op de i en vieren je successen

Wat het resultaat is van het volgen van dit programma:

Investering

Ik maak altijd een simpel rekensommetje.

Wat kost het mij als ik op dezelfde manier doorga? Welke omzet heb ik gemaakt met de kennis die ik nu heb en met de acties die ik nu heb gedaan?

Hoe ga ik een andere uitkomst krijgen met dezelfde kennis? En dezelfde soort acties? (vaak denken we dat we nieuwe acties doen maar het is meer van hetzelfde: oude wijn in nieuwe zakken).

De investering is 5997,- (ex btw). Betalen in 3 termijn of 6 termijnen is ook mogelijk.

No brainer dus.

Plan je matchgesprek, zodat we kunnen checken of dit de juiste stap is voor jou én of je bij de energie van de rest van de ondernemers past.

Josiene weet met de juiste vraagstelling en feedback mij echt naar de kern van mijn onderneming te brengen vanwaar ik gefocust en met een strategie mijn bedrijf laat groeien.

Ik weet nu exact hoe ik me bij mijn gewenste doelgroep positioneer, wie ik als ondernemer ben en hoe ik mijn bedrijf structureel verkoop!

Monique Olie

Auteur en Coaching voor gescheiden moeders

Ik ken maar weinig mensen die zo gedreven, strategisch maar tegelijkertijd ook fijn zijn om mee te werken. Als Josiene een doel voor ogen heeft gaat ze ervoor en haalt ze het. Ze weet altijd op een slimme manier de vertaalslag te maken van doelen stellen naar doelen realiseren en ziet binnen no-time waar de bottlenecks zitten in een organisatie.

Binnen een paar weken had ze door waar mijn kracht lag en realiseerde ze kansen voor mij die ik zelf nog niet zag op dat moment. Ze heeft daardoor een belangrijke rol gespeeld in mijn persoonlijke ontwikkeling en mijn carrière zoals deze er nu uit ziet.

Tineke Zwart

Online & Business coach

"You just got to ignite the light and let it shine"
- Katy Perry -

Waar wacht je nog op?