Gratis Verkooptraining voor ondernemers
Meer omzet en klanten I Winning Impact I Josiene Borgers

Ondernemen met focus voor meer winst en zingeving

Groei Programma's voor zzp, eenmanszaak en kleinbedrijf die té hard werken voor te weinig winst en voldoening.

Start nu en download de 9 bewezen tips van mijn Bedrijfsgroei SuccesformuleⓇ:

Laserfocus

Wij helpen je te focussen op dé positie in de markt waar jij écht het verschil maakt.

Resultaat? Een vervullend leven!

Inhoud

Geen holle modellen, stappenplannen of poespas. We werken concreet en praktisch aan meer winst en impactvolle betekenis. 

Onze klanten behalen gemiddeld 86% meer winst!

Ervaring

+15 jaar ervaring in business development, strategie, marketing en sales. Dit is dus de perfecte plek voor jou om je business en je Zijn verder te ontwikkelen!

OUD EN NIEUW BALK

Ik heb inmiddels heel wat business coaches voorbij zien komen en sommigen zijn nogal lang van stof. Persoonlijk vind ik het heel fijn dat het “makkelijk” is om naar jou te luisteren. Elk woord makes sense. Het is duidelijk en krachtig.

Wat mij enorm heeft “aan” gezet is het vertrouwen dat je uitstraalt. Ik vindt dat persoonlijk ook jouw unieke toegevoegde waarde. Ik heb zin om achter op te springen, op een tandem weliswaar. Jij weet de weg maar ik trap lekker mee. Ik geloof je echt, als je zegt dat iedereen succesvol kan worden, mits je uiteraard over talenten en een goede dosis doorzettingsvermogen beschikt.

Milou de Graaf 

Coach bij Arts in Balans 

Ik ken maar weinig mensen die zo gedreven, strategisch maar tegelijkertijd ook fijn zijn om mee te werken. Als Josiene een doel voor ogen heeft gaat ze ervoor en haalt ze het. Ze weet altijd op een slimme manier de vertaalslag te maken van doelen stellen naar doelen realiseren en ziet binnen no-time waar de bottlenecks zitten in een organisatie.

Binnen een paar weken had ze door waar mijn kracht lag en realiseerde ze kansen voor mij die ik zelf nog niet zag op dat moment. Ze heeft daardoor een belangrijke rol gespeeld in mijn persoonlijke ontwikkeling en mijn carrière zoals deze er nu uit ziet

Tineke Zwart

Online Business coach

Als ondernemer wil je impact maken,

alleen je loopt vast. Wat nu?

Je bent een ambitieuze ondernemer die grote impact kan maken. Dat heb je al bewezen met de tevreden klanten die je hebt geholpen. Je doet je ding, je kunstje, omdat je dit zo geleerd hebt of denkt dit zo te moeten doen.

Maar diep van binnen voel je dat het schuurt en je loopt misschien wel vast in routine. Je zit soms in een flow en dan heb je best wel wat omzet maar de flow en het plezier raak je telkens weer kwijt. 

Er mist iets. Alleen je weet niet wat. Het fundament van waaruit je onderneemt klopt niet helemaal waardoor je telkens scheef groeit. Je trekt klanten aan waarbij je niet echt jezelf kunt zijn. 

Je bent van enorme toegevoegde waarde, een echte impactmaker. Met alle kennis die jij hebt, zou je moeiteloos klanten aan moeten trekken. Toch?

Je bent toch lekker bezig?

Stop met van de hak op de tak ondernemen!

Het is NU tijd om te genieten van de vrijheid van het ondernemerschap.

No more bullshit! Het is tijd om in actie te komen. Dat is recht door zee, maar alleen door actie te ondernemen zonder handrem en anders te gaan denken kan je een volgende stap maken. 

Nu je toch je bedrijf bent begonnen kan je er maar net zo goed een succes van maken toch? 

Ik geloof dat jij over een unieke en onderscheidende waarde bezit. Waarin je ongekend krachtig kunt zijn. Alleen gebruik je jouw waarde nog niet op de juiste manier. Harder rennen heeft dan geen zin. Dingen slimmer en vanuit zingeving aanpakken wel.

Veel ondernemers zijn goed in hun vak. Maar hebben niet het vak ondernemen geleerd en al helemaal niet hoe ze moeten ondernemen vanuit zingeving. Ze schieten gaandeweg uit de bocht en verliezen het plezier in het ondernemerschap.

Dat kan gebeuren en dat geeft niets. Maar de fout die veel ondernemers maken is dat ze er vervolgens niks aan doen. En zo blijven ze aanrommelen.

Laat dat je niet gebeuren.

Voor de échte impact waar jij naar op zoek bent, is meer nodig: focus op zingeving, structuur en consistentie acties die bij jou passen.

Ga voor goud en creëer je eigen Winning Impact.

Gun jezelf rust in je hoofd en in je lijf. Gun jezelf vrijheid, zingeving,  plezier en de omzet die jij verdient. De overvloed die je dan op je pad krijgt is eindeloos.

Ontdek meer en meld je aan voor de gratis Masterclass Focus voor Bedrijfsgroei

ZZP coach Josiene Borgers I Winning Impact

Even voorstellen

Ik ben Josiene Borgers en het is mijn missie om ondernemers te helpen het bedrijf te bouwen van hun dromen. Ik geloof er namelijk in dat je als ondernemer pas écht ultieme vrijheid ervaart wanneer je je focust op jouw talent én hetgeen waar je enorm veel energie van krijgt. Door te ondernemen met Laserfocus is groei geen strijd, maar een logisch gevolg!

Jarenlang had ik verschillende management functies bij internationale bedrijven. Ik hield me vooral bezig met business development, marketing en sales en stond aan de basis van succesvolle groei en het uitrollen van bedrijven naar nieuwe landen en branches. Met al deze ervaring heb ik de Bedrijfsgroei SuccesformuleⓇ ontwikkeld.

ZZP coach Josiene Borgers I Winning Impact

Als plattelandse meid houd ik van ACTIE. Ideeën zijn leuk maar het gaat om de uitvoer. 

Ik ben opgegroeid in het Noord-Hollandse Tuitjenhorn en ben de middelste van 3 kinderen. Het ondernemerschap is me niet met de paplepel ingegoten. Hard werken wel, dat is wat erin zit als plattelandse meid.

Mijn ondernemers kriebels zijn vooral aangestoken door mijn man Maarten. Die een internationaal software bedrijf had (inmiddels verkocht). Toen ik mijn plannen over Winning Impact opperde zei hij gelijk: Doen!

We wisselden elkaar mooi af. Zijn bedrijf was verkocht en ik startte de mijne. Ik was voorbereid op financiële onzekerheid. Maar het tegendeel bleek waar. Binnen een half jaar had ik mijn eerste ton omzet behaald. Wat is er mooier dan mijn eigen Bedrijfsgroei SuccesformuleⓇ direct succesvol in te zetten voor mijn eigen onderneming. En die ervaring van succes en snelle groei gun ik elke ondernemer!

Terwijl jij gebrek aan focus hebt, helpt een ander jouw klanten

Zet nu de eerste stap om een ijzersterke groei met je bedrijf te maken en download gratis de 9 bewezen tips voor ondernemers

“Josiene zoekt met je naar een manier die voor jou specifiek werkt, want “One size does not fit all”. Voor mij heeft de samenwerking geresulteerd in een omzetstijging van 50%!”
Salomé de la Mar
Teamontwikkelaar en trainer
Josiene heeft mij inzichten gegeven, zij heeft mij op weg geholpen op mijn organisatie nog meer te waarderen, maar ook mijn eigen positie daar goed in vorm te geven. Ze is enthousiast, heeft heel veel kennis en kan dit op een hele toegankelijke manier overbrengen, waardoor het raakt, waardoor het tastbaar wordt en daardoor ook heel mooi vertaald kan worden naar de praktijk! Echt een aanrader als professional, als coach en als mens!

Kirsten Slegh

Directeur KMS advisering

Mijn programma's

Hoe kies je een goede business coach?

Meer omzet, meer klanten vanuit focus, flow en plezier

LinkedIn Training

Ongegeneerd, ambitieus en vol gas groeien met je bedrijf

Voor bedrijven tot 8 medewerkers

Mijn belofte aan jou?

Ik ontdek binnen no-time jouw unieke en onderscheidende waarde. Hiermee ga je een winnende impact maken in jouw vakgebied. En krijg je een consistente stroom aan de juiste klanten en een hele blije bankrekening. No-nonsense en to the point, zodat je snel groeistappen maakt.

Wat zeggen anderen:

Josiene heeft enorme mensen kennis waarmee ze iemand uit de comfortzone weet te halen. Te laten denken met andere hersendelen en anders te laten kijken naar situaties. Ze brengt de eigen kernwaarden weer naar boven en weet deze als ruggengraat en koers uit te zetten in de organisatie. Ook haar bedrijfservaring en de kennis die ze de afgelopen jaren heeft opgedaan in MT’s zijn enorm waardevol voor andere bedrijven. Daarnaast ken ik haar als een open, eerlijk en prettig persoon om mee te praten (met inzicht).

Simone den Boer I Founder Lifestyle Media Group

Ik heb Josiene leren kennen als een scherpzinnige ondernemer die in staat is om op korte termijn de vinger op zere plek te leggen. Zij ziet vlot de pijnpunten van de ondernemer, het team en de gehele organisatie. Zij durft de juiste (soms pijnlijke) vragen te stellen waardoor je zelf met de antwoorden komt welke nodig zijn om van jouw organisatie een nog groter succes te maken.

Joost Baljé I Communicatie advies

Met Josiene werken betekent voor mij als een kind rondlopen in een speelgoedwinkel waarvan ik het bestaan niet vermoedde. Er is zóveel om uit te kiezen! En dan is Josiene daar om mij uit te leggen: welke instrumenten zijn er, hoe werken ze, wat past bij mij. Ze heeft ongelofelijk veel verstand van het ondernemers-spel en de regels. Haar enthousiasme en authenticiteit zijn aanstekelijk. Ik heb steeds meer middelen tot mijn beschikking waarmee ik de regie verhoog over mijn klantenbestand- en dus mijn omzet. Zodoende kan ik blijven doen wat ik het liefste doe.

Geke Hamming I Mindset coach

Josiene heeft mij ontzettend geholpen met het anders kijken naar mijn bedrijf. Zien wat je eigenlijk iedere dag ziet maar waar je niet echt bij stilstaat. Totdat Josiene je daarop wijst. Ze zorgt voor eye openers door dingen te benoemen die je zelf eigenlijk wel weet, maar waar je nog onvoldoende aandacht aan besteed. En dat zorgt voor die laserfocus die ik met behulp van Josiene echt heb kunnen aanbrengen. En dat voelt ontzettend goed!

Dorien Ensink
I Communicatie adviseur

Josiene weet met de juiste vraagstelling en feedback mij echt naar de kern van mijn onderneming te brengen vanwaar ik gefocust en met een strategie mijn bedrijf laat groeien.
Ik weet nu exact hoe ik me bij mijn gewenste doelgroep positioneer, wie ik als ondernemer ben en hoe ik mijn bedrijf structureel opbouw!

Monique Olie

Auteur en Coaching voor gescheiden moeders

Waarom moet je bij mij zijn?

Je neemt natuurlijk niet van jan en alleman kennis aan. Zou ik ook niet doen. Je hebt iemand nodig die ziet wat jij nodig hebt. Een stap verder denkt en een concrete vertaalslag weet te maken naar het realiseren van jouw doelen. Want dromen is leuk, maar je hebt je dromen ook concreet te maken zodat je de juiste stappen zet voor daadwerkelijke groei.

Goed nieuws. Ik heb de kennis én de ervaring om samen met jou de volgende groeistap te maken.

Mijn Noord Hollandse nuchterheid en aanstekelijke enthousiasme is concreet en to the point. We gaan jouw bedrijf concreet in de markt zetten. Door de juiste positionering en commerciële vertaalslag. Ik ben vanuit mijn internationale werkervaring gedrild om iedere 6 weken een nieuwe lancering te doen. Een product bedenken, ontwikkelen en verkopen. Business development, marketing en sales. Ik stond aan de basis van succesvolle groei en het uitrollen van bedrijven naar nieuwe landen en branches. Daarnaast heb ik zelf teams aangestuurd en opgebouwd.

Ik weet wat dus werkt en wat niet werkt. Zodat je in korte tijd grote groei stappen gaat zetten.

De kennis die ik met je deel? Daar ga je je hele carrière als ondernemer de vruchten plukken.

Mijn unieke skill is dat ik een kompas heb voor groei en dit combineer met jouw talent. Waardoor je gaat merken dat ondernemen moeiteloos kan.

Zet nu de eerste stap om een ijzersterke groei met je bedrijf te maken en download gratis de 9 bewezen tips voor ondernemers:

Meer omzet ZZP I Josiene Borgers I Winning Impact

Pakkende titel

Hier komt
de titel voor
mobiel

Verkoop training voor zelfstandig ondernemers en business coaches

Pakkende titel

Hier komt
De titel
voor desktop

Onderschrift waarmee nieuwsgierigheid wordt gewekt om in te schrijven/verder te lezen
Extra informatie over
tijd
geld of andere dingen
Titel

Tuurlijk ondernemen is een vak maar je hebt een nóg een vak bij gekregen: JE MOET LEREN VERKOPEN. 

Dus als je een bedrijf hebt dan is verkopen een must! Anders kan je beter een stichting beginnen of weer een baan gaan zoeken!

En zo denk ik er echt over. Leuk je bedrijf, maar als je geen klanten hebt, en al helemaal geen leuke klanten. Waar doe je het dan voor? 

Je kunt namelijk nog zo goed zijn in je vak of in marketing, maar uiteindelijk valt of staat het met hoe goed je bent in verkopen: worden de mensen die je spreekt daadwerkelijk klant?

Impact maken met je bedrijf I Winning Impact I Josiene Borgers
Quote die aanzet om door te lezen - Aangeven dat

Ik ben echt onwijs te spreken over de challenge. Ik heb inmiddels heel wat business coaches voorbij zien komen en sommigen zijn nogal lang van stof. Persoonlijk vind ik het heel fijn dat het “makkelijk” is om naar jou te luisteren. Elk woord makes sense. Het is duidelijk en krachtig.

Wat mij enorm heeft “aan” gezet is het vertrouwen dat je uitstraalt. Ik vindt dat persoonlijk ook jouw unieke toegevoegde waarde. Ik heb zin om achter op te springen, op een tandem weliswaar. Jij weet de weg maar ik trap ook lekker mee. Ik geloof je echt, als je zegt dat iedereen succesvol kan worden, mits je uiteraard over talenten en een goede dosis doorzettingsvermogen beschikt. Mede door de challenge heb ik enorm veel zin om met jou als coach aan de slag te gaan. 

Milou de Graaf 

Coach bij Arts in Balans 

Ik ken maar weinig mensen die zo gedreven, strategisch maar tegelijkertijd ook fijn zijn om mee te werken. Als Josiene een doel voor ogen heeft gaat ze ervoor en haalt ze het. Ze weet altijd op een slimme manier de vertaalslag te maken van doelen stellen naar doelen realiseren en ziet binnen no-time waar de bottlenecks zitten in een organisatie.

Binnen een paar weken had ze door waar mijn kracht lag en realiseerde ze kansen voor mij die ik zelf nog niet zag op dat moment. Ze heeft daardoor een belangrijke rol gespeeld in mijn persoonlijke ontwikkeling en mijn carrière zoals deze er nu uit ziet

Tineke Zwart

Online Business coach

Quote die aanzet om door te lezen - Aangeven dat
Coach voor ZZP-ers Josiene Borgers I Winning Impact
Door mijn verkoopskills behaalde ik binnen een half jaar een ton omzet.

 Ik had niet alleen leads, ik maakte klanten. Klanten die ik wilde aantrekken. Zonder te pushen. Maar doordat ik precies weet welke waarde ik lever aan een klant én dit goed kan overbrengen. Ik weet precies of en welke koopsignalen er zijn.

Dat kan jij ook leren! Het is niet moeilijk als je de juiste stappen en insteek voor jezelf helder hebt. Dus weet hoe je sales aanpakt. Niet omdat je wilt pushen maar omdat jij jouw klant het allerbeste kunt helpen.

Verkopen doe je namelijk vanuit je hart, vanuit purpose, vanuit je missie of hoe je het ook noemen wilt. Je verkoopt omdat je daadwerkelijk iets bijdraagt aan een ander. Geen luchtfietserij gedoe dus.

"Dromen is leuk, verschil ga je maken met wat je DOET"

Bij mij zit het verkopen er echt ingebakken!

Jarenlang heb ik internationaal verschillende bedrijven en business units uitgebouwd en managers en hun teams gecoacht om klantgericht te verkopen. 

Je moet je verhaal op orde hebben. Een onderbouwd verhaal die zo logisch is dat het vanzelfsprekend is dat mensen het willen kopen. Dan wordt verkopen een peuleschil. Ook voor jou! Zonder ‘verkoperig’ en drammerig over te komen. Zonder gedoe over prijs. 

Kortom ik houd van verkopen en jij gaat er ook van houden op het moment dat je snapt hoe jij regie krijgt over het verkoopgesprek én het proces.

ZZP coach Josiene Borgers I Winning Impact
Impact maken met je bedrijf I Winning Impact I Josiene Borgers
Klanten (het zijn net mensen) kopen als ze verbinding voelen met jou, je business, en jouw visie.

Tuurlijk ondernemen is een vak maar je hebt een nóg een vak bij gekregen: JE MOET LEREN VERKOPEN. 

Dus als je een bedrijf hebt dan is verkopen een must! Anders kan je beter een stichting beginnen of weer een baan gaan zoeken!

En zo denk ik er echt over. Leuk je bedrijf, maar als je geen klanten hebt, en al helemaal geen leuke klanten. Waar doe je het dan voor? 

Je kunt namelijk nog zo goed zijn in je vak of in marketing, maar uiteindelijk valt of staat het met hoe goed je bent in verkopen: worden de mensen die je spreekt daadwerkelijk klant?

Voeg je header hier toe

Favicon Winning Impact

Je mindset over verkopen gaat verschuiven van ‘verkopen vanuit een moetje’ naar ‘verkopen omdat dit het beste is voor jouw klant’

Favicon Winning Impact

Je beheerst jouw pitch zodat je gesprekspartner direct meer van je wilt weten. Als je dit goed beheerst heb je je investering in 1 klantgesprek dubbel en dwars terug verdiend

Favicon Winning Impact

Je weet om te gaan met alle soorten bezwaren die je terugkrijgt. Je staat niet meer met je b*k vol tanden. Je kunt het gesprek voortzetten zonder te pushen

Favicon Winning Impact

Geen gedoe meer over prijs of de inhoud van wat je aanbiedt. De klant voelt dat dit het beste is voor hem en gaat vol overtuiging akkoord

Favicon Winning Impact

We gaan aan de slag met je huidige contacten en klantenbestand. De omzet ligt voor je voeten en dat is wat je gaat zien

Favicon Winning Impact

In iedere fase van het verkoop proces (van lead naar klant) weet jij wat je te doen hebt. Niets laat je meer aan het toeval over

Business Coach Josiene Borgers I Winning Impact
"Tijdens de gratis challenge help ik je om radicaal anders te kijken naar je business en naar jezelf"

Josiene heeft mij ontzettend geholpen met het anders kijken naar mijn bedrijf. Zien wat je eigenlijk iedere dag ziet maar waar je niet echt bij stilstaat. Totdat Josiene je daarop wijst. Ze zorgt voor eye openers door dingen te benoemen die je zelf eigenlijk wel weet, maar waar je nog onvoldoende aandacht aan besteed. En dat zorgt voor die laserfocus die ik met behulp van Josiene echt heb kunnen aanbrengen. En dat voelt ontzettend goed!

Dorien Ensink
I Communicatie adviseur

Als ik in één woord moet omschrijven wat mijn samenwerking met Josiene mij heeft opgeleverd, dan is dat FOCUS. Ik weet nu heel goed wat ik doe voor mijn klanten, en waarom ik voor deze manier van werken kies. Daardoor komt er eindelijk een bepaalde routine, en daarmee stabiliteit in mijn bedrijf. Zowel qua werk als qua omzet. Ondanks Corona, gaat mijn werk nu gewoon door. Josiene zoekt met je naar een manier die voor jou specifiek werkt, want “One size does not fit all”. Voor mij heeft het traject geresulteerd in een omzetstijging van 50%!

Salomé de la Mar / Teamtrainer & Teamontwikkelaar

Met Josiene werken betekent voor mij als een kind rondlopen in een speelgoedwinkel waarvan ik het bestaan niet vermoedde. Er is zóveel om uit te kiezen! En dan is Josiene daar om mij uit te leggen: welke instrumenten zijn er, hoe werken ze, wat past bij mij. Ze heeft ongelofelijk veel verstand van het ondernemers-spel en de regels. Haar enthousiasme en authenticiteit zijn aanstekelijk. Ik heb steeds meer middelen tot mijn beschikking waarmee ik de regie verhoog over mijn klantenbestand- en dus mijn omzet. Zodoende kan ik blijven doen wat ik het liefste doe.

Geke Hamming I Mindset coach

Josiene heeft enorme mensen kennis waarmee ze iemand uit de comfortzone weet te halen. Te laten denken met andere hersendelen en anders te laten kijken naar situaties. Ze brengt de eigen kernwaarden weer naar boven en weet deze als ruggengraat en koers uit te zetten in de organisatie. Ook haar bedrijfservaring en de kennis die ze de afgelopen jaren heeft opgedaan in MT’s zijn enorm waardevol voor andere bedrijven. Daarnaast ken ik haar als een open, eerlijk en prettig persoon om mee te praten (met inzicht).

Simone den Boer I Founder Lifestyle Media Group

Meld je aan voor de challenge en start meteen

De challenge begint al direct na aanmelding omdat je vrijblijvend lid kunt worden van een besloten Facebook groep.


Elke dag starten we stipt om 9:00 en eindigen we rond 10 uur (maar reserveer voor de zekerheid tot half 11 in je agenda). Het is een LIVE online challenge en de instructies krijg je uiteraard na aanmelding. Achteraf krijg je een opname die je 48 uur kunt bekijken. 

EINDE

Herken je jezelf in de onderstaande punten?

>> Je wilt enerzijds kunnen vertrouwen op een systeem waarbij je weet dat er elke maand een bepaalde omzet uit komt. Anderzijds wil je wel de dingen doen waar je energie van krijgt.

>> Je bent vooral veel uren aan het werk (vooral in je hoofd). Vanuit een ‘moeten’ in plaats vanuit flow waardoor je stress in je lijf hebt. Je staat 24/7 ‘aan’ voor je gevoel

>> Je hebt je eigen focus nog niet gevonden. Ondertussen word je onzeker van wat iedereen zegt. De 1 zegt dat je het zus moet doen en de ander zegt weer dat je het zo moet doen. Je vraagt je af hoe je nou je eigen plan trekt??! 

>> Je hebt allemaal puzzelstukjes en je weet ff niet meer waar nu wat hoort. Het moet samenhang krijgen met elkaar maar hoe? 

>> Je wordt regelmatig stress en soms zelfs negatieve stemmen in je hoofd. De stemmen die zeggen dat je nog niet genoeg inhoudelijke kennis hebt. Dat mensen echt niet voor jou gaan kiezen als er nog 1000 anderen zijn…

>> Je weet dat je met de kennis die jij hebt grote impact kunt maken. Je weet wel WAT je wilt. Alleen…. je loopt vast op die verdomde HOE

Hoe verover je jouw plek in je markt en bereik je jouw ideale klant? En hoe zorg je consistent voor klanten terwijl jij je rust behoudt en vanuit flow en plezier onderneemt?

Ben je er klaar mee en wil je nu echt aan de bak met je business? Doe dan mee aan deze challenge: Turbo boost je business. 

De kans is namelijk groot dat we niet alleen in je bedrijf iets mogen aanpassen – bijvoorbeeld in je aanbod en/ of je klantstrategie – maar ook in jouw mindset. Waar houd jij jezelf nog klein? Waar ben je nog onzeker over? Tijd om daar afscheid van te nemen. Ik ga je een spiegel geven en leer je omdenken. Ik leer je je angsten te gebruiken als gids.

Waarom meedoen met de Challenge?

Ontdek hoe je met jouw unieke onderscheidende waarde je business in een stroomversnelling krijgt en houdt. Creëer tijdens de challenge samen met vele andere ondernemers een concreet plan voor de omzet die past bij jouw ambities en het bedrijf van je dromen.

Dus of dat nou 10K of 50K per maand is, tijdens deze challenge krijg jij de handvatten die nodig zijn om dit te bereiken. 

Je onderneemt omdat je mega veel impact wilt maken met jouw kennis. Je wilt doen wat je het allerliefste doet en waar je mega veel plezier in hebt. Tegelijkertijd ben je ook gewoon een winnaar. Als jij iets doet, doe je het goed en ga je all in. Jij bent dan ook geen hobby ondernemer.

Je wilt minimaal naar 10k omzet per maand en het liefst zelfs meer. Omdat je weet dat er geen grenzen zijn. Alleen jouw grenzen. Terecht ook, want als je jouw talent combineert met hetgeen waar je mega veel energie van krijgt. Dan ga je klanten aantrekken als een magneet vanuit focus en flow. 

Alleen daar schort het nog wel eens aan; het in de flow blijven en een continue stroom aan klanten op gang houden. Je krijgt ze zo af en toe wel binnen maar het is niet consistent. 

Je kan en wil ook gewoon heel veel en daardoor is het lastig om focus te houden. Je gaat van de hak op de tak ondernemen…en schiet van links naar rechts. En dat geeft onrust.

Dit ga je leren tijdens de challenge:

Voor wie?

Deze challenge is ontwikkeld voor zelfstandig ondernemers met een eigen business.

Voor coaches en trainers, zoals business coach, adviseur, team trainer, marketeer, consultant, leefstijl coach, mindset coach, copywriters etc.

Je wilt weg van dat hak op de tak ondernemen en die hap snap omzet. Je wilt een steady omzet vanuit flow, zingeving en plezier. Je bent ambitieus, geen hobby ondernemer. Wel een aanpakker.

Je hebt al een lopend bedrijf of je hebt een concreet idee om jouw bedrijf te starten. Dus het maakt niet uit hoeveel omzet je hebt en hoeveel ervaring. 

 

Even voorstellen

ZZP coach Josiene Borgers I Winning Impact

Als plattelandse meid houd ik van ACTIE. Ideeën zijn leuk maar het gaat om de uitvoer. Daarom neem ik je gelijk mee in een flink portie DOEN. Want door te doen weet je wat wel en niet werkt voor jou. Zingeving vind je niet zomaar, dat ontdek je door in actie te komen. Zodat je kunt bijsturen en leren. Succes plan je met de juiste acties op het juiste moment.

Door mijn ervaring als internationaal manager en inmiddels alweer jaren als business coach weet ik precies hoe ik mensen in de juiste energie krijg en in de ‘geïnspireerde actie’ modus.

ZZP coach Josiene Borgers I Winning Impact

Dit zegen mijn klanten

“Josiene heeft ongelofelijk veel verstand van het ondernemers-spel en de verkoopregels. Haar enthousiasme en authenticiteit zijn aanstekelijk.“

*

“Voor mij heeft samenwerken geresulteerd in een omzetstijging van 50%!“

*

“Ik dacht dat ik niet goed was in sales. Maar ik kan het en vind het nu nog leuk ook!“
Als je een “ja, dat klopt” gevoel hebt bij slechts 2 van de onderstaande gedachten hebt, dan is deze verkooptraining een absolute must!

Je DM-t je een breuk en reageert in groepen en op posts. Je bent veel in contact met mensen maar klant worden? ….dat doen ze niet

Je weet zéker dat deze klant JA gaat zeggen en het wordt toch een nee. Je vraagt je af wat je verkeerd hebt gezegd?

Na je klantgesprek wil iemand er nog even over nadenken….vervolgens hoor je niets meer

Stiekem ben je gewoon bang voor de NEE, je vindt het maar pijnlijk, het raakt je omdat je weet dat je een ander zo goed kan helpen en je wilt absoluut niet pusherig overkomen

Een klant is enthousiast maar als er naar de prijs wordt gevraagd dan mompel je wat of je verlaagt je prijs ter plekke. Je staat in elk geval nog niet voor wat je waard bent

Je hebt allemaal belafspraken in je agenda staan, heerlijk gevoel heb je! In het gesprek kom je erachter dat je gesprekspartner helemaal niet wilde kopen maar gewoon gezellig wilde kennismaken…

Josiene weet met de juiste vraagstelling en feedback mij echt naar de kern van mijn onderneming te brengen vanwaar ik gefocust en met een strategie mijn bedrijf laat groeien.
Ik weet nu exact hoe ik me bij mijn gewenste doelgroep positioneer, wie ik als ondernemer ben en hoe ik mijn bedrijf structureel verkoop!

Monique Olie

Auteur en Coaching voor gescheiden moeders

Meest gestelde vragen:

We starten om 9 uur. Bij aanmelding krijg je materiaal opgestuurd en ik leid je door alles wat je nodig hebt om een volgende stap te maken in jouw sales.

We lunchen rond 12 en na 3 kwartier gaan we weer verder. Om 15.30 uur sluiten we uiterlijk af.

Heel eerlijk. Tijd ga je ook niet krijgen als je zo door gaat. Dit is precies de reden dat je mij als coach nodig hebt. Zodat je tijd overhoudt voor de dingen die er wél toe doen. Waar je energie van krijgt en waar je bedrijf van groeit.

Ja je krijgt achteraf de opname. Dit is gewoon een training die je iedere maand weer een keer moet kijken om jezelf weer op scherp te zetten.

Voor ondernemers met een dienstverlenend bedrijf in advies-en coaching,  training, lifestyle, communicatie, marketing, mindset etc. die een instabiele omzet hebben.

Dit programma is niet geschikt voor starters die nog niet helemaal helder hebben wat ze willen doen.

Waar wacht je nog op? Gun jezelf de juiste verkooptechniek om de leukste klanten en omzet aan te trekken als een magneet!

Waarom moet je bij mij zijn?

Je neemt natuurlijk niet van jan en alleman kennis aan. Zou ik ook niet doen. Je hebt iemand nodig die ziet wat jij nodig hebt. Een stap verder denkt en een concrete vertaalslag weet te maken naar het realiseren van jouw doelen. Want dromen is leuk, maar je hebt je dromen ook concreet te maken zodat je de juiste stappen zet voor daadwerkelijke groei.

Goed nieuws. Ik heb de kennis én de ervaring om samen met jou de volgende groeistap te maken.

Mijn Noord Hollandse nuchterheid en aanstekelijke enthousiasme is concreet en to the point. We gaan jouw bedrijf concreet in de markt zetten. Door de juiste positionering en commerciële vertaalslag. Ik ben vanuit mijn internationale werkervaring gedrild om iedere 6 weken een nieuwe lancering te doen. Een product bedenken, ontwikkelen en verkopen. Business development, marketing en sales. Ik stond aan de basis van succesvolle groei en het uitrollen van bedrijven naar nieuwe landen en branches. Daarnaast heb ik zelf teams aangestuurd en opgebouwd.

Ik weet wat dus werkt en wat niet werkt. Zodat je in korte tijd grote groei stappen gaat zetten.

De kennis die ik met je deel? Daar ga je je hele carrière als ondernemer de vruchten plukken.

Mijn unieke skill is dat ik een kompas heb voor groei en dit combineer met jouw talent. Waardoor je gaat merken dat ondernemen moeiteloos kan.

Zet nu de eerste stap om een ijzersterke groei met je bedrijf te maken en download gratis de 9 bewezen tips voor ondernemers:

Teddy

your christmas bear

$15