Gratis Challenge

Onderneem vanuit je levensmissie

Van doorrammen naar geïnspireerde acties en de juiste klanten

Datum: 11, 12 en 13 september van 9 tot 10 uur

Waar? Online

Opname? Ja, 48 uur beschikbaar

Ruimte voor vragen die to the point zijn 😉 

Je kunt je niet meer aanmelden voor de challenge. Check ook de marketing en verkooptraining.

Laserfocus

Minder hard werken – voldoening over het resultaat. Er zijn 1001 manieren om een stromende business te krijgen. Het is een kwestie van de juiste dingen doen (die bij jou passen). Ik leg je concreet je opties voor, jij voelt wat bij je past.

Unieke

Bedrijfsstrategie is mijn vak. Tegelijkertijd geloof ik dat je levensmissie hebt en dat dit het fundament is van je bedrijf. Als je je levensmissie combineert met een kneiter goede strategie is je onrust in het ondernemerschap verdwenen en gaat je winst door het dak. 

Ervaring

+500 deelnemers gingen je voor en de referenties liegen er niet om.

Ik heb +15 jaar ervaring in strategie, marketing en sales. De perfecte combinatie voor het bouwen van een succesvol bedrijf dat je voldoening oplevert.

Referentie Frederieke

Voor wie?

Speciaal voor coaches, trainers en ondernemers die te hard werken en maar weinig voldoening voelen.

Datum: 11, 12 en 13 september van 9 tot 10 uur

Blok de tijd en datum in je agenda.
Iedere dag verloot ik een gratis 1/1 onder de live aanwezigen.

Ben je er klaar mee dat ieder klantgesprek voelt als een sollicitatie?

Wil je zelf ‘in control’ zijn met wie je samenwerkt en hoe lang?

Voel jij je loonslaaf van je bedrijf en doet iedere vrije dag je ‘pijn’ omdat je dan niet declarabel bent?

Dan is het NU tijd om het heft in eigen handen te nemen.

Jouw bedrijf is een verlengstuk van jouw ZIJN. Laat dit in elkaar overvloeien en je hebt een bedrijf dat meer winst aantrekt, waarin je je voldaan voelt en werkt in de uren die jij wilt werken. 

Wat zou je doen met al die vrije tijd?

En ik garandeer je ook nog dat je meer verdient dan dat je nu doet.

Toen ik startte als ondernemer werkte ik 3 dagen per week én behaalde ik binnen een half jaar mijn eerste ton omzet.

Ik weet als geen ander hoe je succesvol onderneemt in de uren die jij wilt/ kunt werken. Als voormalig internationaal business developer heb ik +15 jaar ervaring in business, marketing en sales. 

Tijdens deze challenge profiteer je van mijn ervaring uit het bedrijfsleven én als succesvolle ondernemen. Ik ben geen stappenplan-coach. Bij mij krijg je WAARDE.

Er zijn 1001 manieren om succesvol te worden en het enige wat je hoeft te weten is hoe het ondernemersvak werkt en hoe je dit voor JOU toepast.

Want laten we het zo zeggen: je kent een aantal kneepjes van het ondernemersvak niet. Ook al denk je dat je al heel goed bezig bent. Dit gaat namelijk verder dan het kiezen van een ideale klant en een website bouwen.

Je mist een aantal basisprincipes waardoor je een hoop puzzelstukjes hebt die niet lekker in elkaar vallen. Het resultaat is onrust. Waardoor je gaat jagen en het idee hebt dan je meer (verkeerde dingen) moet DOEN. 

Wat je nodig hebt is DUIDELIJKHEID, STRUCTUUR en de juiste FOCUS. Pas dan ga je de resultaten behalen vanuit vertrouwen en zingeving. 

Winst, geïnspireerde actie én de juiste klanten.

Ik ben echt onwijs te spreken over de challenge. Ik heb inmiddels heel wat business coaches voorbij zien komen en sommigen zijn nogal lang van stof. Persoonlijk vind ik het heel fijn dat het “makkelijk” is om naar jou te luisteren. Elk woord makes sense. Het is duidelijk en krachtig.

Wat mij enorm heeft “aan” gezet is het vertrouwen dat je uitstraalt. Ik vindt dat persoonlijk ook jouw unieke toegevoegde waarde. Ik heb zin om achter op te springen, op een tandem weliswaar. Jij weet de weg maar ik trap ook lekker mee. Mede door de challenge heb ik enorm veel zin om met jou als coach aan de slag te gaan. 

Milou de Graaf 

Coach bij Arts in Balans 

Ik ken maar weinig mensen die zo gedreven, strategisch maar tegelijkertijd ook fijn zijn om mee te werken. Als Josiene een doel voor ogen heeft gaat ze ervoor en haalt ze het. Ze weet altijd op een slimme manier de vertaalslag te maken van doelen stellen naar doelen realiseren en ziet binnen no-time waar de bottlenecks zitten in een organisatie.

Binnen een paar weken had ze door waar mijn kracht lag en realiseerde ze kansen voor mij die ik zelf nog niet zag op dat moment. Ze heeft daardoor een belangrijke rol gespeeld in mijn persoonlijke ontwikkeling en mijn carrière zoals deze er nu uit ziet

Tineke Zwart

Online Business coach

STOP NU MET

  • Het aannemen van opdrachten omdat je bang bent om anders zonder inkomen te zitten. Laat de leukste en de juiste klanten naar JOU toe komen. 
  • Moeilijk doen over je tarief omdat je weet dat jouw klant-en productstrategie klopt als een bus en je het allerbeste resultaat levert.
  • Het afwegen of je die dure wijn van de menukaart neemt als je op vakantie bent omdat je een consistent inkomen hebt, onafhankelijk van het aantal uren dat je werkt.
  • Haasten en to-do’s afwerken. Ga voor focus! Laserfocus!
  • Alle randzaken en MOETJES. Houd je bezig met de hoofdzaken in je bedrijf waardoor je je veeeeel rustig voelt en je jezelf aan het einde van de dag vervuld en energiek voelt.

Resultaat van deelname

  • verscherpte positionering: Je weet hoe je jouw onderscheidend vermogen scherp stelt, waardoor je jouw doelgroep raakt met de juiste boodschap en op jou afkomt 

  • je leert hoe je je je business model kloppend krijgt, waardoor je jouw toegevoegde waarde voor je klant vergroot én jij meer winst en vrijheid krijgt

  • je hebt een missie te vervullen – ik vertel je het best bewaarde geheim hoe je deze helder krijgt – zodat je afrekent met onrust en overvloed aantrekt

  • jij kent de meest gemaakte fout die ervoor zorgt dat je telkens je focus kwijt raakt (en weet dus ook hoe jij die niet meer gaat maken) 

  • je leert hoe je controle en grip krijgt over je resultaten, waardoor klanten blijven stromen en je weet wat je te doen hebt in een maand waarin het minder loopt

 

Tijdens deze gratis challenge help ik je om radicaal anders te kijken naar je business en naar jezelf

Tijdens deze 3 daagse challenge leg ik je haarfijn uit hoe de puzzelstukjes die jij nu hebt verzameld wél in elkaar gaan vallen. Zodat je bedrijf ook daadwerkelijk groeit en jij als ondernemer echt meer rust en vrijheid gaat ervaren. Doe je mee?

Datum: 11, 12 en 13 september van 9 tot 10 uur

Blok de tijd en datum in je agenda.
Iedere dag verloot ik een gratis 1/1 onder de live aanwezigen.

"Dromen is leuk, verschil ga je maken met wat je DOET"

Als ik in één woord moet omschrijven wat mijn samenwerking met Josiene mij heeft opgeleverd, dan is dat FOCUS. Ik weet nu heel goed wat ik doe voor mijn klanten, en waarom ik voor deze manier van werken kies. Daardoor komt er eindelijk een bepaalde routine, en daarmee stabiliteit in mijn bedrijf. Zowel qua werk als qua omzet. Ondanks Corona, gaat mijn werk nu gewoon door. Josiene zoekt met je naar een manier die voor jou specifiek werkt, want “One size does not fit all”. Voor mij heeft het traject geresulteerd in een omzetstijging van 50%!

Salomé de la Mar / Teamtrainer & Teamontwikkelaar

Josiene heeft enorme mensen kennis waarmee ze iemand uit de comfortzone weet te halen. Te laten denken met andere hersendelen en anders te laten kijken naar situaties. Ze brengt de eigen kernwaarden weer naar boven en weet deze als ruggengraat en koers uit te zetten in de organisatie. Ook haar bedrijfservaring en de kennis die ze de afgelopen jaren heeft opgedaan in MT’s zijn enorm waardevol voor andere bedrijven. Daarnaast ken ik haar als een open, eerlijk en prettig persoon om mee te praten (met inzicht).

Simone den Boer I Founder Lifestyle Media Group

Waarom moet je bij mij zijn?

Je neemt natuurlijk niet van jan en alleman kennis aan. Zou ik ook niet doen. Je hebt iemand nodig die ziet wat jij nodig hebt. Een stap verder denkt en een concrete vertaalslag weet te maken naar het realiseren van jouw doelen. Want dromen is leuk, maar je hebt je dromen ook concreet te maken zodat je de juiste stappen zet voor daadwerkelijke groei.

Goed nieuws. Ik heb de kennis én de ervaring om samen met jou de volgende groeistap te maken.

Mijn Noord Hollandse nuchterheid en aanstekelijke enthousiasme is concreet en to the point. Ik ben vanuit mijn internationale werkervaring gedrild om iedere 6 weken een nieuwe lancering te doen. Een product bedenken, ontwikkelen en verkopen. Business development, marketing en sales. Ik stond aan de basis van succesvolle groei en het uitrollen van bedrijven naar nieuwe landen en branches. Daarnaast heb ik zelf teams aangestuurd en opgebouwd.

Ik weet wat dus werkt en wat niet werkt. Zodat je in korte tijd grote groei stappen gaat zetten.

De kennis die ik met je deel? Daar ga je je hele carrière als ondernemer de vruchten plukken.

Tegelijkertijd ben ik ook door schade en schande wijs geworden. Ik liep totaal aan mijn eigen Zijn en gezondheid voorbij. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik me ben gaan ontwikkelen op emotioneel en spiritueel vlak. Geen zweverig gedoe. Als nuchtere Noord Hollandse houd ik beide beentjes op de grond. 1 ding weet ik wel: je hebt een levensmissie.

En als je deze als fundament van je bedrijf inzet en strategisch vertaalt dan is je onrust weg en gaat je winst door het dak.

Gun jezelf 3 fantastische dagen!

Meer dan 600 ondernemers gingen je voor!

Het gaan fantastische 3 dagen worden. Samen met honderden ondernemers die net zulke grote dromen en doelen hebben als jij, met z’n allen in een groei mindset. 

Elke dag (11, 12 en 13 september) starten we stipt om 9:00 en eindigen we rond 10 uur
(maar reserveer voor de zekerheid tot half 11 in je agenda).