Omzetversneller Josiene Borgers Winning Impact

De Omzet Versneller

Business Programma

Hét Business Programma van Nederland van 6 maanden waarin jij focust op het strategisch en energetisch opschalen van je bedrijf zodat je naar die TON omzet per jaar groeit. 

Je doelgroep en je product zijn je wel duidelijk. Ook je website staat.
Klanten komen er ook gerust wel. 

Nu ben je klaar voor meer klanten! En minder ups en downs in je omzet. 

Je wilt sneller! Meer leads aantrekken, betere resultaten uit je masterclasses halen, een slimmere strategie zodat je nóg meer impact maakt.

Je bent er klaar voor om minimaal een TON omzet per jaar te draaien. Op een schaalbare manier.

Maar niet via het standje ‘hard werken’. Die ken je inmiddels wel.. Want wie veel in gang zet kan klanten terug verwachten (ook als je met hagel schiet), dat is een wetmatigheid. 

En vervolgens heb je weer een veel te volle agenda waardoor je overloopt (ook in je hoofd). Je zet jezelf, zo af en toe, klem in het ondernemerschap en dat is niet de reden dat je ondernemer bent geworden toch?

Je voelt je steeds vaker opgejaagd. En dat is ZO niet nodig.

Je bent op het niveau dat je business strategisch én energetisch moet kloppen. Zodat je een groeiende business kunt dragen.

Geloof me …. ik ging binnen een half jaar na de start van mijn bedrijf al naar een TON omzet, daarna naar 2,5 TON en kon pas 2 jaar later verdubbelen (en daarna nog eens en nog eens;-) En die tussenfases zijn maar goed ook….

Als je strategisch én energetisch klaar bent voor de felbegeerde ‘6-figures’ dan is er geen omzetgrens meer omdat je groei potentieel oneindig is.

Ook ben je op het niveau dat je wilt linken met andere ondernemers op jouw niveau. Een waardevolle community. 

Dit unieke programma zorgt ervoor dat hetgeen wát je doet slimmer doet zodat je consistent naar de 10k omzet per maand groeit.

Niet alleen omdat ik zelf een succesvolle ondernemer ben, maar ook omdat ik ERVARING heb vanuit het bedrijfsleven. Hiermee zijn strategie, marketing en sales in mijn DNA geschreven. Combineer dat met energetisch werk en het beste business programma van Nederland is geboren.

Ik heb Josiene leren kennen als een zuiver mens met daarnaast veel verstand van zaken. Juist die combinatie van kennis en verbindend vermogen is ontzettend waardevol.
Daarom ook van harte aanbevolen.
 

Tibor Olgers

Businesscoach

Welkom bij het programma: De Omzet Versneller

Hét programma van 6 maanden waarin jij focust op het strategisch en energetisch opschalen van je bedrijf zodat je naar die TON omzet per jaar groeit. 

Waarom die TON belangrijk is? Omdat je daar een volwaardig salaris aan over houdt.

Ik ken maar weinig mensen die zo gedreven, strategisch maar tegelijkertijd ook fijn zijn om mee te werken. Als Josiene een doel voor ogen heeft gaat ze ervoor en haalt ze het. Ze weet altijd op een slimme manier de vertaalslag te maken van doelen stellen naar doelen realiseren en ziet binnen no-time waar de bottlenecks zitten in een organisatie.

Binnen een paar weken had ze door waar mijn kracht lag en realiseerde ze kansen voor mij die ik zelf nog niet zag op dat moment. Ze heeft daardoor een belangrijke rol gespeeld in mijn persoonlijke ontwikkeling en mijn carrière zoals deze er nu uit ziet.

Tineke Zwart

Online & Business coach

“Als jij niet voor je klant zorgt dan doet een ander dat”

Je bent uniek en onderscheidend in wat je doet en de manier waarop je dat doet! Je hebt namelijk een levensmissie. Je bent hier om een reden en bent onderdeel van een veel groter plan.

Wat heeft dat nou met sales te maken?

Nou: niemand koopt van iemand die zelf wiebelig is! Hoe strak je je ideale klant ook hebt geformuleerd en hoe mooi je website ook is!

Dus als jij niet uitdraagt wie je bent dan is dat aan je energie te zien en te voelen. 

Als je begrijpt én concreet krijgt wat je toevoegt en waarom dat belangrijk is voor een klant dan is verkopen een logisch gevolg. Je hoeft dan helemaal niet te verkopen. 

Jouw ideale klant wil dan bij jou zijn!

Het is gewoon lastig om van jezelf je toegevoegde waarde te zien. Het ligt namelijk zo voor hand. Ik hoor dan ook vaak ‘van een ander kan ik het zo zien, maar van mezelf?’

Het is het vlak waar je talent en je passie optimaal samenkomen + je verdient er ook nog een flinke boterham mee!

Als je je levensmissie inzet in de manier waarop je verkoopt, dan komt overvloed naar je toe. De bedankbriefjes hiervoor noemen we toevallig Geld. Maar geld op zich is nooit de drijfveer!

En nu praktisch: Inhoud van het programma

Dit is een uniek en compleet programma waarmee ik je help jouw omzet te versnellen door je bedrijf professioneel op te schalen. Je krijgt:

Favicon Winning Impact

3 transformerende livedagen op topniveau (3 hele dagen, 3 halve dagen online

Favicon Winning Impact

Maandelijkse groepssessies Q&A en verdieping van het onderwerp van de Live dag/ ochtend

Favicon Winning Impact

Maandelijkse verkoop trainings sessies: waarin je verder wordt getraind om verkoopgesprekken te voeren en klanten te krijgen

Favicon Winning Impact

Community met gelijkgestemde ondernemers waarin ik 24/7 beschikbaar voor je ben. Je bouwt een uniek en krachtig netwerk

Favicon Winning Impact

Toegang tot de online ondernemers academie. Je blijft dus aan je bedrijf werken en je vindt alle tools, formats en video's om een groei bedrijf te bouwen.

Favicon Winning Impact

Iedere maand is er een energy healing waarmee je dus ook werkt aan je Zijn 🙂

6 maanden lang ben ik jouw business partner die er voor je is! 

Ik houd je gefocust en help je aan de juiste stappen op het juiste moment zodat jij de omzet gaat binnenhalen die je wilt in de werkuren die je daarvoor over hebt.

VIP 1-1 sessie mogelijk: boek extra 1-1 sessies met mij (in overleg).

"You just got to ignite the light and let it shine"
- Katy Perry -

Waar wacht je nog op?

Zet nu de Omzet Versneller in!

Startdatum: Iedere maand is er een jump start call waarin we je doel stellen voor de komende 6 maanden. Officieel begint dan je programma tijdens de LIVE dag. 

Investering

Ik maak altijd een simpel rekensommetje.

Wat kost het mij als ik op dezelfde manier doorga? Welke omzet heb ik gemaakt met de kennis die ik nu heb en met de acties die ik nu heb gedaan?

Hoe ga ik een andere uitkomst krijgen met dezelfde kennis? En dezelfde soort acties? (Vaak denken we dat we nieuwe acties doen maar het is meer van hetzelfde: oude wijn in nieuwe zakken).

De investering voor dit programma is slechts 5997,-

No brainer dus.

Plan je matchgesprek zodat we kunnen checken of dit de juiste stap is voor jou én of je bij de energie van de rest van de ondernemers past.