Laserfocus Bedrijfsgroei podcasts

Gedoe binnen je bedrijf. Het is afleidend en frustrerend. Het kost bakken met energie en je laat onnodig veel omzet liggen. Laserfocus heb je nodig om naar de volgende groeifase te gaan. Voor meer winst én meer plezier in het ondernemerschap.

In de podcasts vertel ik je er meer over.

Uitgelicht

Podcast Laserfocus bedrijfsgroei I Josiene Borgers I Winning Impact

Podcast #16: Spiritualiteit, wat vind jij daarvan?

Spiritualiteit Ik vind het heerlijk. Veel mensen verwachten dit niet van mij. Omdat ik zo praktisch en to the point ben. Klopt! Want je leeft in het hier en nu, niet in de wolken. Maar het geeft ook ruimte en stof tot nadenken die je weer op persoonlijk en zakelijk vlak kan toepassen. Hierbij een podcast over hoe je spiritualiteit praktisch toepast en hoe ik dat doe.
 
Duur: 22 minuten / Opgenomen op 17 jan 2022

Podcast #15: Hoe ga je de wet van de aantrekkingskracht praktisch implementeren in je leven?!

De wet van de aantrekkingskracht werkt alleen als je het praktisch maakt. Welke vragen moet je jezelf stellen om echt te manifesteren van je wilt?  Ik neem je weer mee in mijn concrete aanpak en nuchtere visie. 
 
Via YouTube is dit gesprek ook te bekijken: https://youtu.be/XO4RVysJeTI Vergeet jezelf niet gelijk te abonneren op mijn kanaal 🙂
 

Duur: 25 minuten / Opgenomen op 10 jan 2022

Podcast #14: Groeien als mens = groeien als bedrijf! Met Patrick Kicken

Een intiem, persoonlijk en openhartig interview met Patrick Kicken. Luisteren op het platform van Patrick – Non Dualiteit.
 
Het boek op de achtergrond: http://eenlevenzonderstress.nl

Duur: 70 minuten / Opgenomen op 12 nov 2021

Podcast #13: Door BOLD moves +100.000K omzet met Kim Rievink - Spiritueel Businesscoach

Kim en ik hebben een openhartig gesprek over omzet, moeder zijn, vrouw zijn (van) én een succesvolle business waarmee we beiden een 6-cijferige omzet draaien. Veel inspiratie en plezier met het luisteren en/of bekijken van dit gesprek.
 
Ben je ook toe aan een 6-cijferige business? Doe mee aan de gratis masterclass Focus voor bedrijfsgroei: https://winningimpact.nl/masterclass-focus-voor-bedrijfsgroei/ 
 
Via YouTube is dit gesprek ook te bekijken: https://youtu.be/uk3gGwB-Ptg Vergeet jezelf niet gelijk te abonneren op mijn kanaal 🙂
 

Duur: 1:18 minuten / Opgenomen op 8 nov 2021

Podcast #12: Wanneer is het tijd voor een VA of Business Manager?

Wanneer schakel je een VA of Business Manager in? Heeft dat te maken met je omzet? En hoe vind je de juiste persoon? Ik zie dat veel ondernemers een VA inschakelen en dan hun taken over de balk smijten. Herkenbaar?

Patty Gollstein is VA specialist en met haar ga ik in gesprek over hoe je een top samenwerking realiseert met je VA. 

Of klik hier om via YouTube te kijken

Duur: 44 minuten / Opgenomen op 18 oct 2021

Podcast #11: Waarom 100 k jaarsalaris belangrijk is

Geld is niet het allerbelangrijkste, absoluut niet. Geld maakt niet gelukkig. Het is alleen wel noodzakelijk om te hebben. En in deze video geef ik je inzichten waarom je omzet en winst belangrijk zijn omdat het iets zegt over jou als ondernemer.

Liever video?: https://youtu.be/YCI5aoPrEgA 

Gelijk in actie komen? Meld je aan voor de Gratis masterclass Focus voor bedrijfsgroei en je weet welke stappen je te nemen hebt om laserfocus te groeien met je bedrijf vanuit zingeving en plezier: https://winningimpact.nl/masterclass-focus-voor-bedrijfsgroei/ 

Duur: 20 minuten / Opgenomen op 15 oct 2021

Podcast #10: Een gezin en je business maakt je productiever

Merel en ik gaan in gesprek over het moederschap gecombineerd met je bedrijf. Hoe kan je succesvol ondernemen en je gezin draaiende houden? We zijn er over uit dat het ons juist efficienter maakt en productiever. Minder tijd voor poespas.

Vrouw van, Moeder zijn én succesvolle ondernemer. Dit is hoe Merel en ik het aanpakken.

Luister naar onze aanpak in deze podcast.

Of klik hier om via YouTube te kijken

Duur: 26 minuten / Opgenomen op 5 oct 2021

Podcast #9: In no time naar 100k omzet groeien (ook via YouTube te bekijken)

Tessa de Vries en ik spreken elkaar over onze enorme groei in omzet. Beiden zijn we in no time naar de ton omzet gegroeid. Tessa binnen een jaar en ik binnen een halfjaar. Hoe? We hebben er een openhartig gesprek over.

Liever de video? https://www.youtube.com/watch?v=ZMijcYlb5Ls 

Duur: 45 minuten / Opgenomen op 4 oct 2021

Podcast #8: De recht voor je raap jezelf zijn podcast met Madelon Rijkers

In deze podcast ben ik in gesprek met Madelon Rijkers. Zij is intuitief business coach en nogal recht voor z’n raap. Concessieloos jezelf zijn is haar motto en ik houd ervan. Je eigen stem vinden en uiten maakt je onderscheidend. We hebben het over onze nuchtere, plattelandse kijk op ondernemen waarin we geen blad voor de mond nemen.

Duur: 26 minuten / Opgenomen op 13 sept 2021

Podcast #7: Van 100k naar 200k omzet. Tineke Zwart interviewt me over hoe ik dit heb aangepakt.

Tineke en ik zijn collega´s geweest. Ik heb haar jaren geleden aangenomen in loondienst en was haar manager. Inmiddels coacht Tineke mij 1:1. Een openhartig interview over mijn aanpak, strategie maar ook de mindere tijden die mijn leven hebben gevormd.


Liever via YouTube luisteren kan ook: https://youtu.be/fLhsIVZ31_o Vergeet je dan niet gelijk te abonneren om mijn YouTube kanaal 🙂

Tineke heeft me ook al eerder geinterviewd over hoe ik van 0 naar 100k ging in 6 maanden. Deze podcast kan je hier luisteren: https://nederlandse-podcasts.nl/podcast/tineke-zwart-praktische-en-mentale-stappen-voor-10/-20-hoe-josiene-van-0-naar-100k-groeide-in-6-maand

Duur: 28 minuten / Opgenomen op 11 sept 2021

Podcast #6: Continu klanten uit LinkedIn

Voor de training van 2 uur klik je hier

Hét social platform waar de koopbereidheid hoog is: LinkedIn. De tijd om actief te worden is nu! Het aantal actieve gebruikers stijgt snel dus heel veel kansen om jouw klant te ‘ontmoeten’. Toen ik mijn bedrijf startte, had ik geen website, funnels of ads. Ik gebruikte LinkedIn en door mijn enorme bereik had ik binnen 4 maanden na de start van mijn bedrijf via LinkedIn 40k omzet. Hoor en leer in deze podcast wat je te doen hebt 🙂

Duur: 34 minuten I Opgenomen op 12 juli 2021

Podcast #5: Meer klanten door betere verkoopgesprekken

Ik heb een liefde voor marketing en sales. Daarom zijn mijn programma’s ook zo praktisch bruikbaar, omdat we direct de concrete vertaalslag maken naar jouw klanten. Want jouw kennis is uniek en onderscheidend, maar als je het niet goed in de markt zet… dan wil niemand bij je kopen.

Toch hebben veel ondernemers een hekel aan verkopen. En 1 ding is een feit. Als je ondernemer bent, heb je klanten nodig en moet je dus wel verkopen.

Met deze podcast is mijn doel je structuur mee te geven, zodat je vol vertrouwen in een verkoopgesprek gaat.

Hoeveel omzet zou je hebben als de conversie van je verkoopgesprekken omhoog zou gaan? Wat als je de leads die je nu nog hebt, zou converteren naar klanten? Hoeveel omzet zou je dan nog binnen kunnen halen deze maand?

Luister naar deze podcast waarin ik je vertel over de gesprekstechniek die je nodig hebt om hogere conversie uit je verkoopgesprekken te halen. Omdat je verbinding maakt. Op een hele natuurlijke en authentieke manier. Zonder verkoperig over te komen.

Duur: 33 minuten i Opgenomen op 28 mei 2021

Podcast #4: Hoe Salomé al binnen een aantal maanden een continue stroom aan klanten kreeg

In deze podcast heb ik een gesprek met Salomé de la Mar. Salomé heeft in mijn programma Laserfocus Bedrijfsgroei gezeten en al heel snel haar eerste 10k omzet behaald in 3 dagen werken. Het leuke van Salomé is dat ze overal haar eigen draai aan geeft. In deze podcast vertelt ze hoe ze dat doet, haar mindset en haar manier om een continue stroom aan klanten binnen te halen. Ga snel luisteren en laat je inspireren.

Duur: 32 minuten I Opgenomen op 24 maart 2021

Podcast #3: Hoe je een product in de markt zet dat ook daadwerkelijk verkoopt: 7 Tips

Je zet een product in de markt, een nieuwe dienst, coaching traject of iets dergelijks. Je besteedt veel tijd aan de ontwikkeling ervan. Je website, sales pagina, de hele marketing machine staat aan.

Het blijft angstvallig stil, maar weinig mensen willen het hebben…

Grote kans dat je een aantal cruciale stappen mist. Jaren geleden werkte is als product developer en pompte ik iedere 6 weken een nieuw product in de markt. Ik weet wat je te doen hebt en hoe je het te doen hebt. Niets voor niets heb ik zelf wachtrijen voor mijn programma’s.

In deze podcast deel ik mijn ervaring met je.

Duur: 24 minuten I Opgenomen op 11 maart 2021

Podcast #2: De 7 praktische dingen die je hebt te doen als ondernemer om in je kracht te blijven staan, zodat je meer plezier hebt én je bedrijf groeit

Afgelopen vrijdag stond ik te stuiteren. Mijn hoogste omzet ooit. We zitten zo’n 7 weken in het nieuwe jaar en ik heb nu al een omzet waar ik normaal gesproken meer dan een jaar voor in loondienst zat. Bizar gewoon.

Na mijn bijna burn-out ervaring in december 2018, en ik van de ene op de andere dag met mijn baan in loondienst stopte, heb ik mezelf 1 ding beloofd: je gaat nu alleen nog maar dingen doen waar je intens gelukkig van wordt. Niet voor niets is mijn bedrijf binnen een half jaar naar 100k omzet gegroeid (ja, in 3 dagen werken, want ik heb ook nog een gezin en ben moeder van twee kids).

Maar hoe dan? Hoe zorg je ervoor dat je werk doet en blijft doen waar je helemaal in je kracht staat. Dat vereist werken aan jezelf, want het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn.

Beluister de podcast voor de 7 praktische tips die ik voor je heb om als ondernemer in je kracht te blijven staan.

Duur: 26 minuten I Opgenomen op 26 februari 2021

Podcast #1: Wat je te doen hebt om de volgende groeispurt van je bedrijf te krijgen

Ik krijg regelmatig de vraag hoe mijn bedrijf is gegroeid van 0 naar 100k in 6 maanden. Ik dacht ik maak er een podcast over. Natuurlijk had ik al veel ervaring in het bouwen van businesses. Maar het is ook een kwestie van gewoon doen. Actie ondernemen. Hopelijk inspireren mijn acties jou ook om de volgende stap te nemen in jouw bedrijf.

Duur: 17 minuten I Opgenomen op 8 februari 2021