Super dat je je hebt aangemeld voor de challenge!

Je inschrijving is gelukt! Je ontvangt binnen een paar minuten de bevestiging en verdere instructies in je emailbox. Check ook je spam box.

WIN EEN 1-1 SESSIE MET MIJ

Door te delen dat je meedoet via social media en mij te taggen @josieneborgers maak je kans op 1 van de 3 gratis sessies. Hierin kijk ik mee met jouw jaarplan. Ik ga écht in je business duiken en je hele concrete groei tips geven.. Dus spread the love :-

Ik heb er erg veel zin in! Tot snel!

 

Maar wacht! Ken jij de pitchformule al?​

Klanten krijgen door je pitch? Volg deze 5 stappen uit de pitchformule.

>> reken af met stress, voordat je aan de beurt bent om te pitchen

>> weet hoe je je doelgroep raakt door een magische pitchopbouw

>> krijg klanten door een verbluffende indruk achter te laten