Wat klanten zeggen over Winning Impact

Ik heb Josiene leren kennen als een zuiver mens met daarnaast veel verstand van zaken. Juist die combinatie van kennis en verbindend vermogen is ontzettend waardevol. Daarom ook van harte aanbevolen.

Tibor Olgers

Pas gestart had ik tientallen ideeën, mijn energie stuiterde alle kanten op, maar van de uitwerking kwam niets.
Tot ik een masterclass van Josiene volgde en het woord Focus mijn aandacht trok. Precies wat ik nodig had.

Zo stapte ik in het Laserfocus bedrijfsgroei programma.
Al tijdens het eerste gesprek doorzag Josiene me en geloofde in mijn weg terwijl ik die toen zelf nog niet kon zien.

Josiene houdt echt niets achter, zoveel waarde dat ze geeft, to the point en met een hands-on mentaliteit.
‘Werkelijk alles is mogelijk’ en met Josiene aan mijn zijde lukte het me te focussen en 1,2 meerdere ideeën uit te werken waardoor de business echt begon te stromen.
Focussen en gericht doen in plaats van blijven uitdenken.
Ik weet nu dat ik niet moet blijven doorrammen maar ook mag voelen.

Bedankt Josiene, je bent een prachtige vrouw, je hebt om het zo te zeggen mijn gps opnieuw ingesteld naar een rustigere en meer efficiënte route.
Sinds een aantal weken werk ik met Josiene. Eigenlijk was ik niet eens op zoek naar een Business Coach. Tot ik via een Masterclass in contact kwam met Josiene.
Dat leverde me al zoveel waarde, dat ik direct 'om' was. Josiene biedt de unieke combi van zakelijkheid en spiritualiteit.
Het gaat echt om ondernemen vanuit vervulling mét blik houden op je doelen!
Ze is straight forward en een prachtig mens die je echt ondersteund. Ze brengt mij kennis over het ondernemerschap, focus in mijn business en versterkt mijn groei mindset.
Ik raad haar absoluut aan!
Als ondernemer wil ik mijn business graag goed opbouwen op een fundament dat bij mij past.
Het programma van Josiene is een fijne mix van mindset, strategie en praktische tips over het ondernemersvak.
Josiene ziet snel waar je je te ontwikkelen hebt en waar je groeipotentieel ligt.

Ellen Remmerde

Ik heb inmiddels heel wat business coaches voorbij zien komen en sommigen zijn nogal lang van stof. Persoonlijk vind ik het heel fijn dat het "makkelijk" is om naar jou te luisteren. Elk woord makes sense. Het is duidelijk en krachtig.
Wat mij enorm heeft "aan" gezet is het vertrouwen dat je uitstraalt. Ik vindt dat persoonlijk ook jouw unieke toegevoegde waarde. Ik heb zin om achter op te springen, op een tandem weliswaar. Jij weet de weg maar ik trap lekker mee. Ik geloof je echt, als je zegt dat iedereen succesvol kan worden, mits je uiteraard over talenten en een goede dosis doorzettingsvermogen beschikt.
Toen ik bij Josiene haar programma aanhaakte, was de aanwas van mijn klanten mondjesmaat.
Ook was ik per project te veel tijd bezig als ik dat afzette tegen de declarabele uren. Ik vond het heel leerzaam om vanuit de klantstrategie te denken en ik heb een enorme slag gemaakt om schaalbaar te ondernemen.

Daarnaast is Josiene haar enthousiasme aanstekelijk en de kennis die ze deelt, is enorm waardevol! Ook nu het programma is afgelopen heb ik genoeg handvatten om mijn business verder uit te bouwen.

Dank je wel Josiene, ik had niet beter kunnen kiezen!
Als cosmetisch arts, zocht ik hulp bij het formuleren van onze toegevoegde waarde van onze medische behandelingen voor onze patiënten.
Via via en na het beluisteren van haar podcasts, het volgen van een Masterclass en een intakegesprek, kreeg ik hulp van Josiene Borgers als ervaren marketeer bij het opzetten van een nieuwe medische cosmetische kliniek.
Ik vind haar, to the point, kritisch en heeft alle deelnemers in 2 dagen praktisch hands-on geholpen met onze persoonlijke kernwaarden, het opstellen van kwartaal- jaar- en lange termijndoelen midden in het hartje van Drenthe.
Het bedrijf “Winning Impact, alles is mogelijk”, vind ik een aanrader als je een goede start wilt maken met een nieuw of bestaand MKB bedrijf.
Bedankt Josiene (& team) voor jullie hulp, Mark.

Mark

Werken met Josiene was echt super waardevol voor mij en mijn bedrijf. Josiene legt in korte tijd de vinger op je unieke kracht en wist me ook persoonlijk echt te raken. Werken met haar heeft mij geholpen om mijn bedrijf te vereenvoudigen. Hierdoor ga ik nu verder met een ‘lichter' bedrijf. Dat voelt heerlijk. Ik ervaar veel meer rust en draai consistent meer omzet in minder tijd.

De vertaalslag van strategie naar praktijk houdt Josiene simpel. Dat vond ik een verademing. Tegelijk heeft Josiene oog voor wat qua uitvoering bij je past als ondernemer, wat maakt dat de praktische vertaalslag niet 12 in een dozijn is, maar maatwerk en daarvoor ook realistisch en uitvoerbaar. Wat er nu ligt, is iets waar ik nog een hele poos op kan voortborduren en verder kan uitwerken. Dat geeft een heldere rode draad voor mijn bedrijf en daarmee rust in de tent! Het is duidelijk dat Josiene put uit haar waardevolle jarenlange internationale ervaring, aangevuld met de wijsheid van een liefdevol mens dat met je met alle betrokkenheid begeleidt in je proces. Ik kan werken met Josiene je absoluut aanraden indien je jouw bedrijf op authentieke wijze wilt vormgeven!
Ik ben Josiene super dankbaar voor haar hulp! Josiene gaf me door haar programma Next Level Ondernemen meer zelfvertrouwen als ondernemer. Door haar programma, maar vooral ook door haar als coach een half jaar aan mijn zijde, werkte ik gefocust toe naar de groei van mijn bedrijf. Waar ik het voorheen spannend vond om zichtbaar te worden, motiveerde Josiene me om uit m’n comfortzone te blijven gaan. Ze moedigde me aan en confronteerde me met zelfsaboterend gedrag. En ja dat voelde niet altijd fijn, maar het was wel precies wat ik nodig had om echt snel te kunnen groeien! Hierdoor voelde ik de noodzaak en durfde ik de gerichte stappen te zetten die nodig waren om mijn bedrijf te laten groeien. Mijn bedrijf en ikzelf als ondernemer staan nu zoveel steviger en ik voel nu een mega vertrouwen dat mijn klanten naar me toe blijven komen. Dank je wel voor al je hulp Josiene!
Ik had net mijn bedrijf verkocht en ging een nieuw bedrijf starten. Ik wist precies wat ik wilde en waar ik naartoe wilde.
Maar hoe ik daar zou komen wist ik nog niet.
Door het volgen van het programma heb ik sturing gekregen en een hele mooie basis gevormd voor mijn nieuwe bedrijf.
De missie geeft mij houvast wat ik doe, hoe ik dat doe en waarom. De opdrachten in programma gaven mij stap voor stap sturing en nu zit ik op de juiste weg.
Toen ik in het programma Laserfocus Bedrijfsgroei van Josiene stapte had ik geen enkele structuur in mijn werk, vond het lastig om geld te vragen, en ik kon eigenlijk niemand goed vertellen wat ik nou eigenlijk deed: er was totaal geen focus.

Het intake gesprek met Josiene heeft me direct richting gegeven, zij ziet als geen ander waar jouw kracht ligt, dat heb ik als heel bijzonder en waardevol ervaren. Ik voelde me direct gedragen. Het veranderen en redigeren van mijn web-teksten was in het begin een beetje wennen, maar toen mijn nieuwe website klaar was, werden er binnen 14 dagen 41 gratis ebooks gedownload en twee andere ebooks verkocht. Nu begrijp ik wat “je website moet converteren’ betekent.

Door het programma stap voor stap te doorlopen en de opdrachten allemaal te maken (ook al was dat uit mijn comfort zone) werd me duidelijk dat ik gewoon helemaal mezelf mocht zijn. Pas toen ik echt vanuit mijn hart ging spreken en niet dacht aan wat mensen van mij zouden verwachten, kon ik moeiteloos mijn missie met impact en mijn pitch opstellen. En bijvoorbeeld een post schrijven was niet langer een lijdensweg, maar zo gedaan.

En natuurlijk je ideale klant vinden, dat is toch wel het speerpunt van je business. Je ideale klant ‘toespreken' zorgt ervoor dat de mensen die naar jou toekomen ook bij je passen, met plezier bij je willen zijn, zich in jou herkennen, je vertrouwen.

Als je graag ondernemer wilt zijn of beter wil worden, en nog niet precies weet waar je staat of hoe je dat moet doen, dan ben je bij Josiene en haar programma Laserfocus Bedrijfsgroei in hele goede handen. Naast bovengenoemde zaken leer je nog heel veel meer wat jij als ondernemer moet weten om zowel financieel als inhoudelijk een gezond bedrijf op te zetten en te houden.
Ik had moeite met klanten aantrekken en heb toen een masterclass van Josiene gevolgd. Daarna heb ik het laser focus programma gevolgd, waardoor ik meerdere inzichten heb gekregen. Ik weet nu mijn missie en heb een goede pitch.

Ik had hier van te voren niet bewust over nagedacht. Wat ik nu weet is dat dit essentieel is om je bedrijf en jezelf serieus te nemen. Het is een zoektocht geweest tijdens het programma omdat ik niet in 1 keer de woorden wist te vinden. Josiene heeft me daarbij geholpen.

Josiene weet wat je nodig hebt om stappen te maken voor jezelf en je bedrijf. Ze is open en daadkrachtig in juni is mijn omzet verdubbeld dus dat is toch een mooie uitkomst😍

De QenA's zijn voor mij heel waardevol geweest omdat je daar alle vragen die je hebt kan stellen. Een leuke bijkomstigheid is dat je andere ondernemers leert kennen. Ik heb daar iig een groep ondernemers aan overgehouden die ik nog steeds spreek.

Lieve Josiene bedankt dat je me zo fijn op weg hebt geholpen🥰 En voor een ieder die nog zoekende is in zijn of haar bedrijf, Josiene kan je heel goed helpen op het juiste pad te komen zodat jij jouw business kan laten groeien💕

Marielle vd Velden
Change2You

Ik kwam bij Winning Impact omdat ik hulp zocht bij het professionaliseren van mijn bedrijf. Hoe maakte ik van mijn werk als copywriter een tekstbureau? Josiene dacht mee met nieuwe modellen, waardoor ik grotendeels kon afstappen van het uurtje-factuurtje model. Hierdoor heb ik financieel meer overzicht en meer rust in mijn bedrijf. Naast praktische zaken, wees Josiene mij ook op mijn innerlijke proces. Welke mechanismes heb ik privé, die ook van (negatieve) invloed zijn op mijn bedrijf. En belangrijker: hoe kan ik hiermee omgaan? Wanneer je zowel praktisch als spiritueel bent ingesteld, is Josiene de perfecte business coach. Ze weet dit enorm goed te combineren. Ze is niet alleen sterk genoeg om mee te denken met je business, maar ze doorziet je ook als mens.
Ik ken maar weinig mensen die zo gedreven, strategisch maar tegelijkertijd ook fijn zijn om mee te werken. Als Josiene een doel voor ogen heeft gaat ze ervoor en haalt ze het. Ze weet altijd op een slimme manier de vertaalslag te maken van doelen stellen naar doelen realiseren en ziet binnen no-time waar de bottlenecks zitten in een organisatie. Ondertussen vergeet ze echter niet om ook plezier te maken tijdens het proces. Daarnaast heeft ze ook zeer goede mensenkennis. Binnen een paar weken had ze door waar mijn kracht lag en realiseerde ze kansen voor mij die ik zelf nog niet zag op dat moment. Ze heeft daardoor een belangrijke rol gespeeld in mijn persoonlijke ontwikkeling en mijn carrière zoals deze er nu uit ziet. Josiene is wat mij betreft dan ook een positieve aanvulling voor elke organisatie.
Josiene heeft mij ontzettend geholpen met het anders kijken naar mijn bedrijf. Zien wat je eigenlijk iedere dag ziet maar waar je niet echt bij stilstaat. Totdat Josiene je daarop wijst.
Ze zorgt voor eye openers door dingen te benoemen die je zelf eigenlijk wel weet, maar waar je nog onvoldoende aandacht aan besteed. En dat zorgt voor die laserfocus die ik met behulp van Josiene echt heb kunnen aanbrengen.
En dat voelt ontzettend goed!

Communicatie adviseur

Voordat ik aan het programma Laserfocus Bedrijfsgroei van Josiene meedeed, had ik geen continue stroom aan klanten en had ook helemaal geen strategie om aan die klanten te komen. Ik draaide dus structureel te weinig omzet en wist niet aan welke knoppen ik moest draaien om dat te verbeteren. Dat zorgde voor heel veel onrust in mijn bedrijf.

Het programma en de groepscoaching van Josiene heeft mij inzichten gegeven in hoe je het fundament van je bedrijf neerzet zodat je niet met de eerste de beste tegenslag onderuit gaat. Ik heb geleerd dat er marketingregels, nee, wetten zijn en dat die altijd werken. Moest ff door de weerstand heen, maar ik heb ervaren tijdens die drie maanden dat het echt zo werkt. Ik voel me nu veel zekerder over mijn bedrijf en de toekomst, omdat ik nu een actieplan heb om dat fundament goed neer te zetten en ik nu wel weet aan welke knoppen ik moet draaien. Ik weet wat ik moet DOEN. Ik heb dus ook tijdens het programma al nieuwe klanten gekregen.

Josiene is knettergoed in marketing, sales en ook mindset. Ze heeft van zoveel zaken kennis. Op iedere vraag heeft ze een antwoord. En voor iedere ondernemer in de groep, met verschillende producten en diensten, heeft ze ideeën, ziet ze kansen, lepelt ze on the spot salesteksten op. Echt, ongelooflijk goed! Ze is niet van de poespas, af en toe best confronterend en gaat ze er soms met gestrekt been in, maar alleen als het nodig is. En tja, wil je nou iemand die je handje vasthoudt of iemand die jou leert wat je moet doen en hóe je dat moet doen zodat je solo kunt vliegen tot de grootste hoogtes? Ik koos voor dat laatste, dus voor Josiene. En het is elke euro en elke minuut dubbel en dwars waard geweest!
Als net gestarte ondernemer merkte ik dat ik me met zóveel tegelijk bezig hield dat ik wel 60 uur in de week kon werken. Ook wist ik dat ik dit niet op lange termijn wilde en kon volhouden. Josiene kwam per toeval op mijn pad en was voor mij een heel fijne ‘gids’ om keuzes te maken en focus aan te brengen. Dit resulteerde in de eerste maand van mijn deelname in een super mooie omzet wat veel vertrouwen gaf! Voor die ondernemers die overstromen en soms door de bomen het bos niet meer zien, Josiene heeft veel kennis en expertise en zal jou die schop onder je kont geven die je soms nodig hebt!

Joyce Haamans
NewMom

Dankzij de coaching van Josiene hebben wij enorme stappen gezet als organisatie. Mede hierdoor groeien we in omzet en ziet het perspectief er steeds beter uit. Dit zou ik elke ondernemer gunnen. Ik geef dit programma een dikke 9.

Darryl Hopman
Directeur Veritec

Een groeiende organisatie, leuk, maar wat nu? Dat is de vraag waar ik mee zat en toen kwam Josiene op mijn pad! Zij heeft mij inzichten gegeven, zij heeft mij op weg geholpen op mijn organisatie nog meer te waarderen, maar ook mijn eigen positie daar goed in vorm te geven. Waar staan we nu, waar willen we naar toe, maar op basis waarvan eigenlijk?! Onze missie kreeg woorden, en daar hebben we mooie groei doelen aan kunnen koppelen.

Josiene is iemand die een kritische vraag stelt, de diepte opzoekt, je confronteert met je eigen duikgedrag... op een hele mooie, krachtige en energieke manier, waardoor je heel natuurlijk in een eigen groeiproces komt! Ze is enthousiast, heeft veel kennis en kan dit op een hele toegankelijke manier overbrengen, waardoor het raakt, waardoor het tastbaar wordt en daardoor ook heel mooi vertaald kan worden naar de praktijk!

Echt een aanrader om Josiene bij je groeiproces te betrekken, als professional, als coach en als mens!

Kirsten Slegh
KMS Advisering

Josiene heeft enorme mensen kennis waarmee ze iemand uit de comfortzone weet te halen. Te laten denken met andere hersendelen en anders te laten kijken naar situaties. Ze brengt de eigen kernwaarden weer naar boven en weet deze als ruggengraat en koers uit te zetten in de organisatie. Ook haar bedrijfservaring en de kennis die ze de afgelopen jaren heeft opgedaan in MT’s zijn enorm waardevol voor andere bedrijven. Daarnaast ken ik haar als een open, eerlijk en prettig persoon om mee te praten (met inzicht).
Samenwerken met Josiene heeft mij de drive, helderheid en inzicht opgeleverd waar ik naar op zoek was. Door haar ZZP-programma weet ik nu hoe ik mijn ervaring, potentie en mijn missie tot uiting kan brengen voor mijn bedrijf. Josiene haar energie en oog voor concrete toepasbare zaken vind ik heel bijzonder. Dit heeft mij o.a. geholpen om mijzelf op social media en via mijn website te uiten op een manier die concreet en effectief is. Dankzij Josiene heb ik mijn missie met impact geformuleerd zodat het mij inspiratie, helderheid en richting geeft. En tijdens het programma heb ik 2 nieuwe klanten verwelkomd! Dankjewel Josiene!

Dick Jan Leegwater

Josiene weet met de juiste vraagstelling en feedback mij echt naar de kern van mijn onderneming te brengen vanwaar ik gefocust en met een strategie mijn bedrijf laat groeien.
Ik weet nu exact hoe ik me bij mijn gewenste doelgroep positioneer, wie ik als ondernemer ben en hoe ik mijn bedrijf structureel opbouw!

Monique Olie

Auteur en Coaching voor gescheiden moeders

Ik ben niet van de 10, anders had ik je die gegeven 😉 Ik kijk nu meer naar de toekomst waar ik wil zijn met mijn bedrijf. Ik ben veel meer bezig aan het werken aan mijn bedrijf dan voor mijn bedrijf, en ik heb milestones. Geeft me ook veel meer rust.

Jan de Vries

Directeur Falcon Engineers

Met Josiene werken betekent voor mij als een kind rondlopen in een speelgoedwinkel waarvan ik het bestaan niet vermoedde. Er is zóveel om uit te kiezen! En dan is Josiene daar om mij uit te leggen: welke instrumenten zijn er, hoe werken ze, wat past bij mij. Ze heeft ongelofelijk veel verstand van het ondernemers-spel en de regels. Haar enthousiasme en authenticiteit zijn aanstekelijk. Ik heb steeds meer middelen tot mijn beschikking waarmee ik de regie verhoog over mijn klantenbestand- en dus mijn omzet. Zodoende kan ik blijven doen wat ik het liefste doe.
Josiene heeft mij van belangrijke inzichten voorzien. Zowel tijdens de sessies als voornamelijk ook in de keuzes rondom mijn ‘strategische team’. Hierdoor werken we inmiddels efficiënter aan ons bedrijf en verdelen we steeds beter de juiste verantwoordelijkheden over de juiste personen.

Bram van Turnhout
Managing Director, BRM Lasers

Als ik in één woord moet omschrijven wat mijn samenwerking met Josiene mij heeft opgeleverd, dan is dat FOCUS. Ik weet nu heel goed wat ik doe voor mijn klanten, en waarom ik voor deze manier van werken kies. Daardoor komt er eindelijk een bepaalde routine, en daarmee stabiliteit in mijn bedrijf. Zowel qua werk als qua omzet. Ondanks Corona, gaat mijn werk nu gewoon door. Josiene zoekt met je naar een manier die voor jou specifiek werkt, want “One size does not fit all”. Voor mij heeft het traject geresulteerd in een omzetstijging van 50%!

Salomé de la Mar

Om verdere stappen te kunnen maken moesten wij als organisatie nieuwe doelen stellen, en om die te behalen zagen wij in dat een stuk strategisch advies en coaching noodzakelijk was.
Josiene leert ons hoe deze doelen te behalen. Ze is recht voor zijn raap, signaleert, stuurt, adviseert en coacht op een hele persoonlijke en betrokken manier. Het motiveert ons om anders en verder te kijken en heel gericht, en in kleine en grote stappen, doelen te stellen en te behalen.

Iwan de Leeuw

Wat mij het meest opvalt en mij het meeste brengt in de samenwerking met Josiene is dat ze, naast het gebruiken van haar kennis en kunde voor mijn bedrijf, oprechte interesse heeft in mij. Wat brengt je hier en waar wil je naartoe. De stappen en modules in haar Laserfocus plan zijn duidelijk en zorgen voor een andere mindset en manier van werken. De combinatie van de zelfstandige opdrachten aangevuld met persoonlijk contact, zorgen ervoor dat ik het optimale uit het programma kan halen en is erg waardevol. Josiene is iemand die snel kan schakelen en met veel energie en creativiteit met je meedenkt en helpt mij mijn persoonlijke en zakelijke doelstellingen te realiseren.

Marscha Zimmerman
Eigenaar StrateegGroep

Het viel mij op dat Josiene gelijk to the point kwam en afstemde op mij als persoon. Mijn bedrijf kon pas groeien als ikzelf ook groeide in mijn ontwikkeling. Na een plan van aanpak zijn we aan de slag gegaan. De energie en het enthousiasme van Josiene geeft vertrouwen en oog op resultaat. De ervaring die Josiene heeft komt zó prettig over. De uitleg die zij geeft over de meerdere facetten van een eigen bedrijf is helder en duidelijk omdat Josiene veel voorbeelden en wijsheden deelt vanuit haar eigen ervaring. Ik heb mezelf ontwikkeld met áltijd Josiene in gedachten die toegankelijk en bereikbaar was. Ik heb zoveel geleerd van Josiene. Ik ben haar dankbaar voor het proces waarin zij haar ervaring, enthousiasme én geduld heeft gedeeld. Ik volg Josiene via social media en word altijd blij van haar ideeën en tips. The best is het to come! Ik hoop nog veel van Josiene te leren.

Petra Kaandorp

Coach

Ik probeerde wel eens zelf klanten te benaderen maar dat liep meestal op niets uit waardoor ik het gevoel kreeg dat ook niet goed te kunnen en ik vond het zeker niet leuk. Van Josiene heb ik geleerd dat het eigenlijk een soort van vissen is; ik heb nu heel veel hengels uitstaan, daar heb ik stuk voor stuk een heel lekker hapje aanhangen en af en toe wiebel ik ermee zodat het goed opvalt. Ik heb nu geregeld ‘tuk’ en af en toe ook echt beet. Ik weet dat niet iedere vis bijt maar dat is prima, ondertussen geniet ik (net als een echte visser) ook gewoon van het hele proces.

Lotte Alders Vis

Tilly Tulp

Josiene heeft me inzicht gegeven in mijn bedrijf en mezelf. Ze heeft me geleerd mensen te motiveren. Doelen te stellen, KPI te kennen. Ik wilde meer “boven’ mijn bedrijf gaan staan en leren delegeren.
Belangrijkste bijdrage van Josiene aan mijn bedrijf was: koers stellen, focus krijgen en daarmee rust. Nu is zij klankbord voor mij. Ze is betrouwbaar, weet waarover zij het heeft en is zelf ook ambitieus. Ik beveel haar van harte aan.

Eva

Ik heb Josiene eind vorig jaar ontmoet. Ik en daarmee mijn bedrijf kon heel goed hulp gebruiken de opzet van mijn bedrijf en om, zoals Josiene het altijd zegt, een laserscherpe koers uit te zetten. Er moest heel veel gebeuren. Tijdens 10 sessies heeft Josiene mij bijvoorbeeld geholpen om mijn bedrijf en mijn diensten goed in beeld te krijgen. Ik ben door de inzichten die ik kreeg van 5 soorten trainingen naar 3 trainingen gegaan waardoor ik focus creëerde. Ook hielp Josiene mij bij de content van mijn website te bouwen en heeft ze mij veel geleerd over hoe ik reclameberichten het beste kan schrijven. Dit gaf mij enorm veel rust. Vooral het stuk waarom je berichten op een bepaalde manier opbouwt vond ik heel interessant. Ze neemt je mee van hoe je brein werkt en vertaald dit naar laserscherpe reclameberichten. Ze bracht helderheid in de enorme stapels werk waar ik nog door heen moest. Hierbij deed ze soms haar fluwelen handschoenen uit om mij even streng toe te spreken als dat nodig was. Josiene heeft zeer veel kennis en know how op haar vakgebied. Ik heb veel geleerd en ik ben superblij met het eindresultaat. Josiene is doortastend, betrokken en resultaatgericht. Ik kan Josiene iedereen aanraden voor als je ook jouw kompas laserscherp wilt krijgen. Josiene kan dat als geen ander.

Remco Steijlen
Helder Trainingen

Door de juiste vragen te stellen kwamen we met Josiene razendsnel tot de kern. Josiene komt met concrete en uitvoerbare verbeteringen en plannen. De confrontatie met de gevestigde ideeën heeft ons geholpen om concrete toekomstdoelen neer te zetten. We zijn erg tevreden met de samenwerking tot op heden en zetten deze ook voort.

Robin Ruiter
Algemeen Directeur Protakt

Ik heb Josiene leren kennen als een scherpzinnige ondernemer die in staat is om op korte termijn de vinger op zere plek te leggen. Zij ziet vlot de pijnpunten van de ondernemer, het team en de gehele organisatie. Zij durft de juiste (soms pijnlijke) vragen te stellen waardoor je zelf met de antwoorden komt welke nodig zijn om van jouw organisatie een nog groter succes te maken.

Joost Baljé
Directeur H2X communicatie

Josiene is fanatiek, eerlijk en gedreven. Het werkt aanstekelijk en maakt dat je snel tot de kern komt. Wij hebben er alle vertrouwen in dat we de basis, of in onze eigen termen “fundatie” hebben gelegd, voor een solide groei van het bedrijf. Bouwen vanuit onze bedrijfscultuur, doen waar we goed in zijn. Het uitbreiden van onze producten en het procesmatig inrichten in plaats van in de waan van de dag meegaan. Dit alles zorgt ervoor dat we hernieuwd naar ons zelf, en naar onze klanten zijn gaan kijken. We hebben er het volste vertrouwen in dat dit, ondanks het Corona tijdperk, zijn vruchten gaat afwerpen.
Het samenwerken met Josiene heeft ons vooral veel nieuwe inzichten gegeven en handvaten om direct aan de slag te gaan met hetgeen waar we al tijden naar op zoek zijn. Ik denk dat veel mensen dagelijks hetzelfde ervaren en zeker gebaat zijn om een samenwerking aan te gaan!

Bart van ’t Hek
Managing Director Van ’t Hek

Josiene trok de aandacht op LinkedIn met het onderwerp het “praktisch maken” van bedrijfsstrategie. Wij zijn daar met vol enthousiasme ingestapt en ik heb daar geen moment spijt van. Omdat het heel goed is om over dergelijke zaken na te denken. En omdat dat niet meevalt in de dagelijkse hectiek. Josiene weet met haar methodiek heel goed de aandacht te vestigen op deze materie. Welke ook direct toepasbaar is. Het enthousiasme in mijn team is duidelijk merkbaar.

Maarten Buitenhuis
Owner Tachyon Group

Ik had geen zin in lange trajecten met gedoe. Via linked in ben ik bij Josiene terechtgekomen. Een korte kennismaking leverde een afspraak op korte termijn op met een aantal collega’s. De nuchtere en concrete aanpak van Josiene zorgde ervoor dat we in korte tijd een aantal concrete stappen hebben gezet. Af en toe irritant omdat je als eigenwijze ondernemer uit je comfort zone wordt getrokken, maar ook dat hoort bij groei. Het “groeipijn-traject" heeft mij de juiste inzichten en handvatten te geven om een vervolgstap te zetten

Erwin Boerhoop
Directeur SafeHarbour

Josiene heeft een hands-on mentaliteit waarbij we met de wijze van haar coaching snel tot de kern van onze uitdaging kwamen. Door haar begeleiding zijn we door de barrières in onze organisatie gekomen.

Menno Wibier
Directeur LeoGroup

Josiene heeft mij geleerd een heldere focus te krijgen en te behouden. Ze is gedreven, enthousiast en eerlijk. Het is fijn om met haar samen te werken en tot de kern te komen. Ik voelde mij absoluut geen ondernemer. Maar nu wordt ik eerlijk gezegd echt blij van het ondernemerschap. Nooit verwacht, dus dank Josiene daarvoor. Ik vond alles top aan de samenwerking maar de sales sprong er voor mij met kop en schouders boven uit! Haar heldere visie heeft een positieve bijdrage geleverd aan mijn praktijk. De samenwerking met Josiene gun ik vele ondernemers.

Mariëlle Alders
Eigenaar Alders Mondhygiëne

Waarom moet je bij mij zijn?

Je neemt natuurlijk niet van jan en alleman kennis aan. Zou ik ook niet doen. Je hebt iemand nodig die ziet wat jij nodig hebt. Een stap verder denkt en een concrete vertaalslag weet te maken naar het realiseren van jouw doelen. Want dromen is leuk, maar je hebt je dromen ook concreet te maken zodat je de juiste stappen zet voor daadwerkelijke groei.

Goed nieuws. Ik heb de kennis én de ervaring om samen met jou de volgende groeistap te maken.

Mijn Noord Hollandse nuchterheid en aanstekelijke enthousiasme is concreet en to the point. We gaan jouw bedrijf concreet in de markt zetten. Door de juiste positionering en commerciële vertaalslag. Ik ben vanuit mijn internationale werkervaring gedrild om iedere 6 weken een nieuwe lancering te doen. Een product bedenken, ontwikkelen en verkopen. Business development, marketing en sales. Ik stond aan de basis van succesvolle groei en het uitrollen van bedrijven naar nieuwe landen en branches. Daarnaast heb ik zelf teams aangestuurd en opgebouwd.

Ik weet wat dus werkt en wat niet werkt. Zodat je in korte tijd grote groei stappen gaat zetten.

De kennis die ik met je deel? Daar ga je je hele carrière als ondernemer de vruchten plukken.

Mijn unieke skill is dat ik een kompas heb voor groei en dit combineer met jouw talent. Waardoor je gaat merken dat ondernemen moeiteloos kan.

Zet nu de eerste stap om een ijzersterke groei met je bedrijf te maken en download gratis de 9 bewezen tips voor ondernemers: