Wat klanten zeggen over Winning Impact

Ik ken maar weinig mensen die zo gedreven, strategisch maar tegelijkertijd ook fijn zijn om mee te werken. Als Josiene een doel voor ogen heeft gaat ze ervoor en haalt ze het. Ze weet altijd op een slimme manier de vertaalslag te maken van doelen stellen naar doelen realiseren en ziet binnen no-time waar de bottlenecks zitten in een organisatie. Ondertussen vergeet ze echter niet om ook plezier te maken tijdens het proces. Daarnaast heeft ze ook zeer goede mensenkennis. Binnen een paar weken had ze door waar mijn kracht lag en realiseerde ze kansen voor mij die ik zelf nog niet zag op dat moment. Ze heeft daardoor een belangrijke rol gespeeld in mijn persoonlijke ontwikkeling en mijn carrière zoals deze er nu uit ziet. Josiene is wat mij betreft dan ook een positieve aanvulling voor elke organisatie.

Tineke Zwart

Een groeiende organisatie, leuk, maar wat nu? Dat is de vraag waar ik mee zat en toen kwam Josiene op mijn pad! Zij heeft mij inzichten gegeven, zij heeft mij op weg geholpen op mijn organisatie nog meer te waarderen, maar ook mijn eigen positie daar goed in vorm te geven. Waar staan we nu, waar willen we naar toe, maar op basis waarvan eigenlijk?! Onze missie kreeg woorden, en daar hebben we mooie groei doelen aan kunnen koppelen.

Josiene is iemand die een kritische vraag stelt, de diepte opzoekt, je confronteert met je eigen duikgedrag... op een hele mooie, krachtige en energieke manier, waardoor je heel natuurlijk in een eigen groeiproces komt! Ze is enthousiast, heeft veel kennis en kan dit op een hele toegankelijke manier overbrengen, waardoor het raakt, waardoor het tastbaar wordt en daardoor ook heel mooi vertaald kan worden naar de praktijk!

Echt een aanrader om Josiene bij je groeiproces te betrekken, als professional, als coach en als mens!

Kirsten Slegh
KMS Advisering

Josiene heeft enorme mensen kennis waarmee ze iemand uit de comfortzone weet te halen. Te laten denken met andere hersendelen en anders te laten kijken naar situaties. Ze brengt de eigen kernwaarden weer naar boven en weet deze als ruggengraat en koers uit te zetten in de organisatie. Ook haar bedrijfservaring en de kennis die ze de afgelopen jaren heeft opgedaan in MT’s zijn enorm waardevol voor andere bedrijven. Daarnaast ken ik haar als een open, eerlijk en prettig persoon om mee te praten (met inzicht).

Simone den Boer
Founder Lifestyle Media Group

Samenwerken met Josiene heeft mij de drive, helderheid en inzicht opgeleverd waar ik naar op zoek was. Door haar ZZP-programma weet ik nu hoe ik mijn ervaring, potentie en mijn missie tot uiting kan brengen voor mijn bedrijf. Josiene haar energie en oog voor concrete toepasbare zaken vind ik heel bijzonder. Dit heeft mij o.a. geholpen om mijzelf op social media en via mijn website te uiten op een manier die concreet en effectief is. Dankzij Josiene heb ik mijn missie met impact geformuleerd zodat het mij inspiratie, helderheid en richting geeft. En tijdens het programma heb ik 2 nieuwe klanten verwelkomd! Dankjewel Josiene!

Dick Jan Leegwater

Voor ons als Veritec hebben wij enorme stappen gezet als organisatie. Mede hierdoor groeien we in omzet en ziet het perspectief er steeds beter uit. Dit zou ik elke ondernemer gunnen. Ik geef dit programma een 9.

Darryl Hopman
Directeur Veritec

Josiene heeft mij ontzettend geholpen met het anders kijken naar mijn bedrijf. Zien wat je eigenlijk iedere dag ziet maar waar je niet echt bij stilstaat. Totdat Josiene je daarop wijst.
Ze zorgt voor eye openers door dingen te benoemen die je zelf eigenlijk wel weet, maar waar je nog onvoldoende aandacht aan besteed. En dat zorgt voor die laserfocus die ik met behulp van Josiene echt heb kunnen aanbrengen.
En dat voelt ontzettend goed!

Dorien Gerde-Ensink

Communicatie adviseur

Ik ben niet van de 10, anders had ik je die gegeven 😉 Ik kijk nu meer naar de toekomst waar ik wil zijn met mijn bedrijf. Ik ben veel meer bezig aan het werken aan mijn bedrijf dan voor mijn bedrijf, en ik heb milestones. Geeft me ook veel meer rust.

Jan de Vries

Directeur Falcon Engineers

Met Josiene werken betekent voor mij als een kind rondlopen in een speelgoedwinkel waarvan ik het bestaan niet vermoedde. Er is zóveel om uit te kiezen! En dan is Josiene daar om mij uit te leggen: welke instrumenten zijn er, hoe werken ze, wat past bij mij. Ze heeft ongelofelijk veel verstand van het ondernemers-spel en de regels. Haar enthousiasme en authenticiteit zijn aanstekelijk. Ik heb steeds meer middelen tot mijn beschikking waarmee ik de regie verhoog over mijn klantenbestand- en dus mijn omzet. Zodoende kan ik blijven doen wat ik het liefste doe.

Geke Hamming

Josiene heeft me inzicht gegeven in mijn bedrijf en mezelf. Ze heeft me geleerd mensen te motiveren. Doelen te stellen, KPI te kennen. Ik wilde meer “boven’ mijn bedrijf gaan staan en leren delegeren.
Belangrijkste bijdrage van Josiene aan mijn bedrijf was: koers stellen, focus krijgen en daarmee rust. Nu is zij klankbord voor mij. Ze is betrouwbaar, weet waarover zij het heeft en is zelf ook ambitieus. Ik beveel haar van harte aan.

Eva

Josiene weet met de juiste vraagstelling en feedback mij echt naar de kern van mijn onderneming te brengen vanwaar ik gefocust en met een strategie mijn bedrijf laat groeien.
Ik weet nu exact hoe ik me bij mijn gewenste doelgroep positioneer, wie ik als ondernemer ben en hoe ik mijn bedrijf structureel opbouw!

Monique Olie

Coaching voor gescheiden moeders

Om verdere stappen te kunnen maken moesten wij als organisatie nieuwe doelen stellen, en om die te behalen zagen wij in dat een stuk strategisch advies en coaching noodzakelijk was.
Josiene leert ons hoe deze doelen te behalen. Ze is recht voor zijn raap, signaleert, stuurt, adviseert en coacht op een hele persoonlijke en betrokken manier. Het motiveert ons om anders en verder te kijken en heel gericht, en in kleine en grote stappen, doelen te stellen en te behalen.

Iwan de Leeuw

Ik heb Josiene eind vorig jaar ontmoet. Ik en daarmee mijn bedrijf kon heel goed hulp gebruiken de opzet van mijn bedrijf en om, zoals Josiene het altijd zegt, een laserscherpe koers uit te zetten. Er moest heel veel gebeuren. Tijdens 10 sessies heeft Josiene mij bijvoorbeeld geholpen om mijn bedrijf en mijn diensten goed in beeld te krijgen. Ik ben door de inzichten die ik kreeg van 5 soorten trainingen naar 3 trainingen gegaan waardoor ik focus creëerde. Ook hielp Josiene mij bij de content van mijn website te bouwen en heeft ze mij veel geleerd over hoe ik reclameberichten het beste kan schrijven. Dit gaf mij enorm veel rust. Vooral het stuk waarom je berichten op een bepaalde manier opbouwt vond ik heel interessant. Ze neemt je mee van hoe je brein werkt en vertaald dit naar laserscherpe reclameberichten. Ze bracht helderheid in de enorme stapels werk waar ik nog door heen moest. Hierbij deed ze soms haar fluwelen handschoenen uit om mij even streng toe te spreken als dat nodig was. Josiene heeft zeer veel kennis en know how op haar vakgebied. Ik heb veel geleerd en ik ben superblij met het eindresultaat. Josiene is doortastend, betrokken en resultaatgericht. Ik kan Josiene iedereen aanraden voor als je ook jouw kompas laserscherp wilt krijgen. Josiene kan dat als geen ander.

Remco Steijlen
Helder Trainingen

Als ik in één woord moet omschrijven wat mijn samenwerking met Josiene mij heeft opgeleverd, dan is dat FOCUS. Ik weet nu heel goed wat ik doe voor mijn klanten, en waarom ik voor deze manier van werken kies. Daardoor komt er eindelijk een bepaalde routine, en daarmee stabiliteit in mijn bedrijf. Zowel qua werk als qua omzet. Ondanks Corona, gaat mijn werk nu gewoon door. Josiene zoekt met je naar een manier die voor jou specifiek werkt, want “One size does not fit all”. Voor mij heeft het traject geresulteerd in een omzetstijging van 50%!

Salomé de la Mar

Josiene heeft mij van belangrijke inzichten voorzien. Zowel tijdens de sessies als voornamelijk ook in de keuzes rondom mijn ‘strategische team’. Hierdoor werken we inmiddels efficiënter aan ons bedrijf en verdelen we steeds beter de juiste verantwoordelijkheden over de juiste personen.

Bram van Turnhout
Managing Director, BRM Lasers

Door de juiste vragen te stellen kwamen we met Josiene razendsnel tot de kern. Josiene komt met concrete en uitvoerbare verbeteringen en plannen. De confrontatie met de gevestigde ideeën heeft ons geholpen om concrete toekomstdoelen neer te zetten. We zijn erg tevreden met de samenwerking tot op heden en zetten deze ook voort.

Robin Ruiter
Algemeen Directeur Protakt

Ik heb Josiene leren kennen als een scherpzinnige ondernemer die in staat is om op korte termijn de vinger op zere plek te leggen. Zij ziet vlot de pijnpunten van de ondernemer, het team en de gehele organisatie. Zij durft de juiste (soms pijnlijke) vragen te stellen waardoor je zelf met de antwoorden komt welke nodig zijn om van jouw organisatie een nog groter succes te maken.

Joost Baljé
Directeur H2X communicatie

Josiene is fanatiek, eerlijk en gedreven. Het werkt aanstekelijk en maakt dat je snel tot de kern komt. Wij hebben er alle vertrouwen in dat we de basis, of in onze eigen termen “fundatie” hebben gelegd, voor een solide groei van het bedrijf. Bouwen vanuit onze bedrijfscultuur, doen waar we goed in zijn. Het uitbreiden van onze producten en het procesmatig inrichten in plaats van in de waan van de dag meegaan. Dit alles zorgt ervoor dat we hernieuwd naar ons zelf, en naar onze klanten zijn gaan kijken. We hebben er het volste vertrouwen in dat dit, ondanks het Corona tijdperk, zijn vruchten gaat afwerpen.
Het samenwerken met Josiene heeft ons vooral veel nieuwe inzichten gegeven en handvaten om direct aan de slag te gaan met hetgeen waar we al tijden naar op zoek zijn. Ik denk dat veel mensen dagelijks hetzelfde ervaren en zeker gebaat zijn om een samenwerking aan te gaan!

Bart van ’t Hek
Managing Director Van ’t Hek

Josiene trok de aandacht op LinkedIn met het onderwerp het “praktisch maken” van bedrijfsstrategie. Wij zijn daar met vol enthousiasme ingestapt en ik heb daar geen moment spijt van. Omdat het heel goed is om over dergelijke zaken na te denken. En omdat dat niet meevalt in de dagelijkse hectiek. Josiene weet met haar methodiek heel goed de aandacht te vestigen op deze materie. Welke ook direct toepasbaar is. Het enthousiasme in mijn team is duidelijk merkbaar.

Maarten Buitenhuis
Owner Tachyon Group

Ik had geen zin in lange trajecten met gedoe. Via linked in ben ik bij Josiene terechtgekomen. Een korte kennismaking leverde een afspraak op korte termijn op met een aantal collega’s. De nuchtere en concrete aanpak van Josiene zorgde ervoor dat we in korte tijd een aantal concrete stappen hebben gezet. Af en toe irritant omdat je als eigenwijze ondernemer uit je comfort zone wordt getrokken, maar ook dat hoort bij groei. Het “groeipijn-traject" heeft mij de juiste inzichten en handvatten te geven om een vervolgstap te zetten

Erwin Boerhoop
Directeur SafeHarbour

Josiene heeft een hands-on mentaliteit waarbij we met de wijze van haar coaching snel tot de kern van onze uitdaging kwamen. Door haar begeleiding zijn we door de barrières in onze organisatie gekomen.

Menno Wibier
Directeur LeoGroup

Josiene heeft mij geleerd een heldere focus te krijgen en te behouden. Ze is gedreven, enthousiast en eerlijk. Het is fijn om met haar samen te werken en tot de kern te komen. Ik voelde mij absoluut geen ondernemer. Maar nu wordt ik eerlijk gezegd echt blij van het ondernemerschap. Nooit verwacht, dus dank Josiene daarvoor. Ik vond alles top aan de samenwerking maar de sales sprong er voor mij met kop en schouders boven uit! Haar heldere visie heeft een positieve bijdrage geleverd aan mijn praktijk. De samenwerking met Josiene gun ik vele ondernemers.

Mariëlle Alders