Live Event - 13 juni 2022

   Van Dromen

             Naar Doen!

Video afspelen

Live Event - 13 juni 2022

      Van Dromen

                Naar Doen!

Strategie, mindset én een actieplan voor een structurele groei van je business  
– Met LIVE muziek –
Inspirerende gastspreker Bonnie Bessem
(bekend van het Levenscollege en Kukuru)

Theater Maitland in Driebergen 

Tickets nu voor € 347,- 
Boek snel je ticket

Mensen kopen energie, jouw energie

En jij hebt niet meer de energie van vorig jaar, je bent gegroeid.
Tijd om je business te laten mee groeien met het geen jij écht wilt. 

In een wereld waarin alles al bestaat, waarin 1001 anderen hetzelfde doen als jij en je kennis kunt Googlen, verwacht de markt iets anders van je.

Je hebt te ondernemen op basis van je unieke én onderscheidende waarde.
En dat is een continu ontwikkelproces. Omdat jij ontwikkelt.

Zo ging het in 2021

Video afspelen
Jouw business dat grenzeloos klanten naar zich toetrekt omdat mensen bij jou willen zijn. Kom maar door klanten!

Op het moment dat je écht toestaat jezelf te zijn dan bestaat er geen concurrentie. Maar dan moet je wel naar voren stappen. Je eigen pad kiezen. Staan voor jezelf. Je missie leven. KEUZES MAKEN. Ongeacht hoe groot je business is. Dit komt ALTIJD terug.

En dat is spannend. Want ja, als je laat zien wat je écht denkt en voelt, anders dan de rest. Dan loop je het risico dat mensen het niets vinden. 

Het goede nieuws is dat er dan ook een grote groep is die het WEL wat vindt. 

En ik wil je uitnodigen jezelf beschikbaar te maken voor de groep mensen die jou fantastisch vindt. Zodat je écht levens gaat veranderen, impact gaat maken. 

En ik weet niet hoe het met jou zit maar je bent niet meer de persoon van vorig jaar. Dus je business is dat ook niet. Dat kan ook niet. Mijn business groeit met 300% per jaar. Ik kan mijn bedrijven alleen dragen als ik mezelf ontwikkel.

Dus er is werk aan de winkel! Tijd om je te omringen met mensen die net zulke grote dromen en doelen hebben als jij. Samen ZIJN. 

Op z’n Josiene’s van strategie naar lekker praktisch en concreet. Serieus en keihard lachen. Je gaat met een giga bak inspiratie weer naar huis.

En dat niet alleen, je weet ook wat je te DOEN hebt met deze inspiratie.

Jouw business dat grenzeloos klanten naar zich toetrekt omdat mensen bij jou willen zijn. Kom maar door klanten!

"You just got to ignite the light and let it shine"
- Katy Perry -

Gastspreker Bonnie Bessem

Doorbreek je patronen en zet dé 4 stappen naar het leven van jouw missie.

Bonnie is onder andere bekend van de podcast van Giel Beelen: Kukuru en het Levenscollege

Bonnie is psychologe, medium en oprichter van het Levenscollege. Ze leert mensen wie zij in wezen zijn en waar je toe in staat bent. 

Echt ondernemen zoals jij bent bedoeld! 

En ja er is live muziek!! Jarenlang stond ik met mijn band op bruiloften en partijen. Ik weet uit ervaring: van muziek gaat je lichaam stromen. 

Er komt dan een mega bak inspiratie bij je vrij. Zorg ervoor dat je hier bij bent.

Niets zweverig. Als nuchtere Noordhollandse sta ik met beide benen stevig op de grond. Maar ik weer ook dat er meer is. Alles is energie, je gedachten, je woordgebruik, alles… Hierin zit jouw GOUD

Je vraagt je af: ”Wat maakt mij eigenlijk uniek? 

Ben ik wel zo uniek? Er zijn zoveel anderen…Heb ik wel genoeg kennis? Straks krijg ik negatieve feedback…. Is mijn prijs niet te hoog? Ben ik niet te pusherig?”

Je bent meer bezig met hoe het ‘heurt’ dan dat je bezig bent met wat JIJ komt brengen. Je gaat op in de massa. En ja, bij de massa is veel concurrentie en val je niet meer op. Alles wat je zegt en doet is het nét niet. 

Dat voel je in je lijf, het resoneert niet. 

Je gaat op in de middelmatigheid en van middelmatig wordt niemand blij. 

Het is tijd om te vertrouwen op je eigen Zijn, je eigen creatiekracht en daarmee een unieke business op te bouwen en hordes klanten aan te trekken. Je bent het waard.

Jouw business dat grenzeloos klanten naar zich toetrekt omdat mensen bij jou willen zijn. Kom maar door klanten!

Op het moment dat je écht toestaat jezelf te zijn dan bestaat er geen concurrentie. Maar dan moet je wel naar voren stappen. Je eigen pad kiezen. Staan voor jezelf. Je missie leven.

En dat is spannend. Want ja, als je laat zien wat je écht denkt en voelt, anders dan de rest. Dan loop je het risico dat mensen het niets vinden. 

Het goede nieuws is dat er dan ook een grote groep is die het WEL wat vindt. En ik wil je uitnodigen jezelf beschikbaar te maken voor de groep mensen die jou fantastisch vindt. Zodat je écht levens gaat veranderen, impact gaat maken.

Jij hoeft alleen maar jij te doen 🙂

Ik heb inmiddels heel wat business coaches voorbij zien komen en sommigen zijn nogal lang van stof. Persoonlijk vind ik het heel fijn dat het “makkelijk” is om naar jou te luisteren. Elk woord makes sense. Het is duidelijk en krachtig.

Wat mij enorm heeft “aan” gezet is het vertrouwen dat je uitstraalt. Ik vind dat persoonlijk ook jouw unieke toegevoegde waarde. Ik heb zin om achter op te springen, op een tandem weliswaar. Jij weet de weg maar ik trap ook lekker mee. Ik geloof je echt, als je zegt dat iedereen succesvol kan worden, mits je uiteraard over talenten en een goede dosis doorzettingsvermogen beschikt. Mede door de challenge heb ik enorm veel zin om met jou als coach aan de slag te gaan. 

Milou de Graaf 

Coach bij Arts in Balans 

Ik ken maar weinig mensen die zo gedreven, strategisch maar tegelijkertijd ook fijn zijn om mee te werken. Als Josiene een doel voor ogen heeft gaat ze ervoor en haalt ze het. Ze weet altijd op een slimme manier de vertaalslag te maken van doelen stellen naar doelen realiseren en ziet binnen no-time waar de bottlenecks zitten in een organisatie.

Binnen een paar weken had ze door waar mijn kracht lag en realiseerde ze kansen voor mij die ik zelf nog niet zag op dat moment. Ze heeft daardoor een belangrijke rol gespeeld in mijn persoonlijke ontwikkeling en mijn carrière zoals deze er nu uit ziet

Tineke Zwart

Online & Business coach

+60% van de gestarte ondernemers stopt weer na 5 jaar. Logisch. Zij hebben dit niet begrepen:

LinkedIn Training

1. Ze gaan niet op zoek naar hun unieke en onderscheidende vermogen waardoor ze hun plekje in de markt niet claimen. Ze kennen hun missie amper

2. Ze weten niet hoe ze hun unieke en onderscheidende vermogen moeten gebruiken in hun marketing en sales. Waardoor ze niet gevonden worden door klanten, en die klanten al helemaal geen reden zien om bij hen te kopen 

3. Ze begrijpen niet dat ondernemen vooral gaat over DOEN. Het begint met een droom, maar die droom wordt geen werkelijkheid als je geen ACTIE onderneemt. Ondernemen = DOEN.

Alle klanten zijn er energetisch al voor je, alleen jij hebt de juiste woorden nog niet gevonden omdat je niet in je eigen creatiekracht stapt, je onderneemt niet vanuit je hart, daardoor verkoop je maar weinig. Ik ga je laten ervaren dat dit anders kan!

Wat weet jij en voel jij aan het einde van deze weerGAloze dag

Ga een weerGAloze impact maken. Je bent er nu toch 🙂

Over mij

Ik heb best wat struggles moeten overwinnen waardoor ik sta waar ik nu sta en een 6-cijferige omzet draai. Dus kort wat over mij.

Hoe super is je carriere als je telkens flauwvalt? 

Kortweg put ik uit 15+ jaar internationale werkervaring op het gebied van marketing, sales, product positioneringen, nieuwe business units in nieuwe markten uitrollen met nieuwe teams. Internationaal managers opleiden en coachen en business helpen groeien naar miljoenen omzet.

Ik ben dus niet van gister qua business kennis. Wanneer je aan mij je verhaal vertelt heb ik al 10 nieuwe business ideeën en modellen voor je. Aan jou de keuze te kiezen waar je vervulling bij voelt…

Zo ben ik getraind en  opgeleid. Hier ben ik echt goed in.

ZZP coach Josiene Borgers I Winning Impact
Hoe kies je een goede business coach?

Ik werkte bij ontzettend commerciële organisaties in leidinggevende functies. Vooral gericht op KPI’s, quota’s en doelen halen. Combineer dat met een portie plattelandse nuchterheid en voila de hogesnelheidstrein is weg. Niks aan de hand zou je zeggen….

Totdat ik begon flauw te vallen. Natuurlijk hadden een aantal paniekaanvallen al een signaal moeten zijn. Maar ik was zo ver bij mijn gevoel vandaan, ik stond alleen maar ‘aan’ en kreeg mezelf niet meer uit. Ik wist niet wat ik met al die signalen aan moest?

Ik was al bezig met NLP en mindfullnes sinds ik 24 was en toch had ik een nog heftigere wake up call nodig.

Lees verder op de Over mij pagina>>>

Claim je plek en ga van Dromen naar Doen!

Koop nu jouw ticket voor het event van Dromen naar Doen! Creëer je weerGAloze droom business. 

Hoe de dag er praktisch uit ziet:

10 uur is de opening van deze interactieve, inspirerende én leerzame dag. Om uiterlijk 17 uur sluiten we af.
Je wordt fantastisch verzorgd de hele dag. Er wordt rekening gehouden met jouw dieetwensen. 

Er is voldoende ruimte om je mede-ondernemers te ontmoeten en met elkaar te netwerken en te sparren.

Voor wie is dit?

Voor ondernemers die dik willen verdienen vanuit zingeving en plezier. Die weten dat snel rijk worden een fabeltje is. Voor ondernemers die zelfreflectie hebben, een open mind en die weten dat je bedrijf alleen kan groeien als je zelf in de spiegel kijkt.


Je bent geen starter en bent minimaal al een paar maanden aan het ondernemen. En ja ook ondernemers met tientallen jaren ervaring of een 6-cijferige omzet missen vaak hun plezier en zingeving, dus wees welkom. Plezier en zingeving zorgt voor voldoening en overvloed én die lekkere omzet die jij wilt. Dat is wat jij komt halen deze dag.

 

Business Coach Josiene Borgers I Winning Impact

Meest gestelde vragen

A: Het begint om 10 uur en de dag eindigt om 17 uur

Dan verplaatsen we het even naar online. We hebben hier een zeer professioneel team voor. Als het event wel door kan gaan maar je hebt een QR code nodig voor toegang, dan verplaatsen we het event naar een locatie waar geen QR code nodig is. Zodat iedereen gewoon mee kan doen.

Je kunt je kaartje doorverkopen aan een andere ondernemer. Je krijgt geen geldteruggave.

A: De prijs is € 347,-. Klik op ‘claim jouw plek’ en je bent er bij.

Voor ondernemers die dik willen verdienen vanuit zingeving en plezier. Die weten dat snel rijk worden een fabeltje is. Voor ondernemers die zelfreflectie hebben, een open mind en die weten dat je bedrijf alleen kan groeien als je zelf in de spiegel kijkt.

Je bent geen starter en bent minimaal al een paar maanden aan het ondernemen. En ja ook ondernemers met tientallen jaren ervaring missen vaak hun plezier en zingeving, dus wees welkom. Plezier en zingeving zorgt voor voldoening en overvloed én die lekkere omzet die jij wilt. Dat is wat jij komt halen deze dag.

Laat het me gerust weten: team@winningimpact.nl

Claim je plek en ga van Dromen naar Doen!