OUTstanding JaarProgramma

OUTstanding jaarprogramma

Strategisch opschalen en een onuitwisbare indruk maken met je bedrijf

Het OUTstanding programma is hét jaarprogramma waarin 1 op 1 door mij wordt gecoacht.

OUTstanding JaarProgramma

Ik heb inmiddels heel wat business coaches voorbij zien komen en sommigen zijn nogal lang van stof. Persoonlijk vind ik het heel fijn dat het “makkelijk” is om naar jou te luisteren. Elk woord makes sense. Het is duidelijk en krachtig.

Wat mij enorm heeft “aan” gezet is het vertrouwen dat je uitstraalt. Ik vindt dat persoonlijk ook jouw unieke toegevoegde waarde. Ik geloof je echt, als je zegt dat iedereen succesvol kan worden, mits je uiteraard over talenten en een goede dosis doorzettingsvermogen beschikt. 

Milou de Graaf 

Coach bij Arts in Balans 

Wil jij echt tot de kern komen?

Je weet dat dit in jou en in je bedrijf zit. Je Je hebt je waarde bewezen in de markt. Klanten stromen en zijn blij met je. Diep van binnen wil je een imperium: Een bedrijf van onschatbare waarde voor je klanten. Een bedrijf dat een échte Winnende Impact maakt.

wilt alleen een sidekick hebben en een stok achter de deur. Iemand die je op koers houdt. Met wie je je plannen kunt overleggen en met wie je je strategie tot uitvoer brengt. Die je bijstuurt, je blinde vlekken laat zien en meerdere opties geeft. Iemand die eerlijke feedback geeft. Iemand met ervaring.

Het enige wat je nog kan tegenhouden van groei is gedoe in je bedrijf

  • Met de verkeerde dingen bezig zijn omdat het met teamleden niet helemaal lekker loopt
  • De plannen heb je in je hoofd zitten maar de vertaalslag naar actie en de juiste processen stroomt niet lekker 
  • Strategisch weet je wat je te doen hebt maar je weet ook dat succes in de details zit en je juist daar feedback voor nodig hebt

Verwacht niet dat je met dezelfde kennis andere resultaten gaat krijgen

Je loopt nog regelmatig vast omdat je nog teveel in je bedrijf aan het werk bent. Waardoor je veel ideeën hebt maar niet tot uitvoer komt omdat je ‘geest’ er niet vrij voor is.

Ook merk je dat als je wilt groeien er een nieuwe structuur nodig is in je bedrijf. Hoe sneller je groeit, hoe sneller structuren elkaar opvolgen. Jouw klantstrategieën, productsstrategieën, marketing en salesstrategieën zijn steeds in ontwikkeling. Alleen hoe zorg je ervoor dat je de juiste keuzes maakt zodat je de blijft groeien en niet afgeremd wordt door verkeerde keuzes. En dat alles een duidelijke samenhang heeft.

Groei komt aan op de juiste uitvoer, het iedere dag 1% beter doen. Evalueren en bijschaven zodat je koers houdt op je groeistrategie. Daarvoor is specifieke feedback nodig. Zodat je steeds beter wordt in de uitvoer.

Groei doe je gefaseerd. Met focus :-). Je moet uitvinden wat werkt. Je moet bijschaven en (weer) op koers komen. Als no nonsense business coach ga ik je daarbij helpen.

Vanuit de juiste balans: doen én meebewegen met wat zich aandient. Zodat jij je vervuld voelt in het ondernemerschap.

"Dromen is leuk, verschil ga je maken met DOEN!"

Ik heb Josien leren kennen als een zuiver mens met daarnaast veel verstand van zaken. Juist die combinatie van kennis en verbindend vermogen is ontzettend waardevol.
Daarom ook van harte aanbevolen.
 

Tibor Olgers

Businesscoach

Want wat ik zie gebeuren is:

In deze fase van je bedrijf heb je namelijk te voorspellen. Daarom moet je AAN je bedrijf blijven werken. Zodat je blijft voorspellen. Dit hoeft geen jaren te zijn, maar wel weken en dagen.

Ook ben je op een punt gekomen waarbij je business strategisch én energetisch moet kloppen. Zodat je bedrijf je eindelijk de vervulling en vrijheid oplevert waar je naar op zoek bent.

In het programma: Next level ondernemen ben ik als business coach jouw stok achter de deur.

Met alle nieuwe en praktische vragen die groei met zich meebrengen contact je me. Ik ben degene die met je meekijkt aan welke knoppen we nog te draaien hebben om de strategie praktisch te vertalen zodat we strategisch opschalen:

Als business coach help ik je aan structuren zodat jij aan je bedrijf kunt blijven werken.

Ik houd je scherp, bij de les en bij de doelen. Ik geef de feedback die je nodig hebt om uit de waan van de dag te blijven en weg te blijven van hak op de tak ondernemen

We gaan strategie in de praktijk brengen en de doelen behalen. Ik zie je blinde vlekken die jou in de weg staan

Je bedrijf gaat groeien met klanten waar jij blij van wordt. Je voelt je vervuld over jouw business.

Ik ga je helpen de focus en structuur, die je nodig hebt om te groeien, consistent in de praktijk te brengen

Ik ga je helpen een team om je heen te bouwen waardoor je bedrijf groeit

Succes is een kwestie van focus, structuur en consistente acties. Samen trekken we jouw bedrijf daadwerkelijk naar een hoger plan.

Werken met Josiene was echt super waardevol voor mij en mijn bedrijf. Josiene legt in korte tijd de vinger op je unieke kracht en wist me ook persoonlijk echt te raken. Werken met haar heeft mij geholpen om mijn bedrijf te vereenvoudigen. Hierdoor ga ik nu verder met een ‘lichter’ bedrijf. Dat voelt heerlijk. Ik ervaar veel meer rust en draai consistent meer omzet in minder tijd.

De vertaalslag van strategie naar praktijk houdt Josiene simpel. Dat vond ik een verademing. Tegelijk heeft Josiene oog voor wat qua uitvoering bij je past als ondernemer, wat maakt dat de praktische vertaalslag niet 12 in een dozijn is, maar maatwerk en daarvoor ook realistisch en uitvoerbaar. Wat er nu ligt, is iets waar ik nog een hele poos op kan voortborduren en verder kan uitwerken. Dat geeft een heldere rode draad voor mijn bedrijf en daarmee rust in de tent! Het is duidelijk dat Josiene put uit haar waardevolle jarenlange internationale ervaring, aangevuld met de wijsheid van een liefdevol mens dat met je met alle betrokkenheid begeleidt in je proces. Ik kan werken met Josiene je absoluut aanraden indien je jouw bedrijf op authentieke wijze wilt vormgeven!

Dominique van Wingerden

Next Level: en nu praktisch!

1-1 coaching sessies

2 keer per maand hebben we onze online 1-1 sessie.

Een check in moment waarin we structuur en strategie aanscherpen. 

Toegang tot de online ondernemers academie 

Een zeer waardevol platform met formats, tools en video´s die je helpen om bijvoorbeeld nét wat scherper je team aan te sturen. Je nieuwe inzichten geven over strategie en je bewezen succesvolle formats levert die je slim en snel kunt implementeren. 

 

OUTstanding Retreat

Deze dagen zijn transformerend. 2 keer per jaar zitten we op een landgoed samen met andere ondernemers van jouw level. Ondernemers met een eigen visie die ook een onuitwisbare impact willen maken.

Energy Healing

Iedere maand is er een energy healing. Tijdens deze healings werken we op energetisch niveau aan je Zijn.

 

Als business coach help ik je om radicaal anders te kijken naar je business en naar jezelf"

Ik ken maar weinig mensen die zo gedreven, strategisch maar tegelijkertijd ook fijn zijn om mee te werken. Als Josiene een doel voor ogen heeft gaat ze ervoor en haalt ze het. Ze weet altijd op een slimme manier de vertaalslag te maken van doelen stellen naar doelen realiseren en ziet binnen no-time waar de bottlenecks zitten in een organisatie.

Binnen een paar weken had ze door waar mijn kracht lag en realiseerde ze kansen voor mij die ik zelf nog niet zag op dat moment. Ze heeft daardoor een belangrijke rol gespeeld in mijn persoonlijke ontwikkeling en mijn carrière zoals deze er nu uit ziet

Tineke Zwart

Online Business coach

Even voorstellen

Omzetversneller Josiene Borgers Winning Impact

Als plattelandse meid houd ik van ACTIE. Ideeën zijn leuk maar het gaat om de uitvoer. Daarom neem ik je gelijk mee in een flink portie DOEN. Want door te doen weet je wat wel en niet werkt voor jou. Zingeving vind je niet zomaar, dat ontdek je door in actie te komen. Zodat je kunt bijsturen en leren. Succes plan je met de juiste acties op het juiste moment.

Door mijn ervaring als internationaal manager en inmiddels alweer jaren als business coach weet ik precies hoe ik mensen in de juiste energie krijg en in de ‘geïnspireerde actie’ modus.

Omzetversneller Josiene Borgers Winning Impact

"Wordt echt gelukkig van de dingen die je doet!"

Als ik in één woord moet omschrijven wat mijn samenwerking met Josiene mij heeft opgeleverd, dan is dat FOCUS. Ik weet nu heel goed wat ik doe voor mijn klanten, en waarom ik voor deze manier van werken kies. Daardoor komt er eindelijk een bepaalde routine, en daarmee stabiliteit in mijn bedrijf. Zowel qua werk als qua omzet. Ondanks Corona, gaat mijn werk nu gewoon door. Josiene zoekt met je naar een manier die voor jou specifiek werkt, want “One size does not fit all”. Voor mij heeft het traject geresulteerd in een omzetstijging van 50%!

Salomé de la Mar / Teamtrainer & Teamontwikkelaar

Met Josiene werken betekent voor mij als een kind rondlopen in een speelgoedwinkel waarvan ik het bestaan niet vermoedde. Er is zóveel om uit te kiezen! En dan is Josiene daar om mij uit te leggen: welke instrumenten zijn er, hoe werken ze, wat past bij mij. Ze heeft ongelofelijk veel verstand van het ondernemers-spel en de regels. Haar enthousiasme en authenticiteit zijn aanstekelijk. Ik heb steeds meer middelen tot mijn beschikking waarmee ik de regie verhoog over mijn klantenbestand- en dus mijn omzet. Zodoende kan ik blijven doen wat ik het liefste doe.

Geke Hamming / PMA Coach

Groei staat niet stil. Jouw ambities ook niet.

Daarom is het van belang dat je continu aan je bedrijf werkt. Jij weet dat. 

Je krijgt veel 1 op 1 tijd met mij zodat ondernemen écht next level gaat worden.

Voor dit programma moeten we beiden een match voelen. Daarom starten we altijd met een matchgesprek.

Voel je een ja? Plan het gesprek dan nu in. Tot snel!