€ 10.000,- per maand verdienen: zo doe je dat!

Geld maakt niet gelukkig’, ‘ Met weinig kun je gelukkig zijn’. Je kent ze vast wel, deze uitspraken. Misschien denk je zelf ook wel zo. En hoewel er waarheid in schuilt, is de wens om € 10000 salaris naar jezelf over te maken, wel belangrijk. Waarom omzet of salaris zo belangrijk is, heeft niet alleen met je bedrijf te maken, maar vooral met hoe je over jezelf denkt. In deze blog neem ik je mee waarom je omzet belangrijk is en welke stappen je moet zetten om € 10000 per maand te verdienen. 

Ondernemen vanuit rust en vertrouwen

Onder mijn klanten kom ik veel hak op de tak ondernemen tegen. Ondernemers en zzp’ers die veel stress ervaren. Ze doen veel, maar zonder sturing of strategie en met een negatief zelfbeeld. Hierdoor hebben ze last van een groeistagnatie, ze willen meer klanten krijgen en minstens € 10000 per maand verdienen, maar het lukt ze niet. Waarom het niet lukt, is omdat ze niet geloven dat ze het waard zijn om meer te verdienen en omdat ze geen focus hebben. 

Je herkent het vast wel: het stemmetje in je hoofd dat je vertelt dat je niet goed genoeg bent. Je twijfelt aan je kunnen en denkt dat je niet goed genoeg bent. Dit is allemaal te leiden naar situaties die vroeger zijn gebeurd. Werk je niet aan dit negatieve zelfbeeld, dan kun je nooit groeien met je bedrijf. Het ondernemerschap is als een spiegel, waarin je jezelf ziet en ziet wat je kunt ontvangen. Vind je jezelf (on)bewust niet goed genoeg, dan merken je potentiële klanten, medewerkers, teamleden of VA dit. Je zijnsniveau is dus ontzettend belangrijk voor de groei van je bedrijf. Pas als je werkt aan je zijnsniveau, kun je vanuit rust en vertrouwen ondernemen en groeit je bedrijf. 

In de onderstaande video leg ik je wat winst en omzet zegt over jou als ondernemer. 

 

Werken aan je zijnsniveau en investeren in coaching

Ook ik dacht eerst negatief over mijn eigen kunnen en kennis. Ik dacht dat iedereen wel kon wat ik deed. Dus ben ik aan mijn zijnsniveau gaan werken, onder andere door middel van PMA

Doordat ik meteen in mijzelf heb geïnvesteerd, door middel van coaching, is het gelukt om snel met mijn bedrijf te groeien. Door de coachingsessies werd ik meegezogen in de energie en denkwijze van mijn coach. Want het denkvermogen van jezelf is dat wat je al kent. Terwijl feedback van een coach, je nieuwe antwoorden geven en je laten groeien. Daarom is het ook zo waardevol om je te laten coachen. Je ontdekt nieuwe mogelijkheden en een andere manier van denken. 

Vanuit flow ondernemen om € 10.000,- per maand te verdienen

Plezier en zingeving hebben een enorme invloed op je bedrijf. Heb je stress en geen plezier in wat je doet? Dan reflecteert dit ook op je gesprekken met potentiële klanten, collega’s of medewerkers. Kijk dus naar waar je plezier van krijgt en waar je goed in bent. Wat is zingeving voor jou? Door te doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent, ga je vanuit flow ondernemen. Je kijkt dan naar wat je energie geeft en welke klanten je daarmee kunt helpen. Het resultaat is dat je plezier heb in wat je doet en je hierdoor meer klanten aantrekt. Want plezier trekt aan.

Krijg meer gedaan in minder tijd

Net als ieder ander heb je 24 uur in een dag. Die kun je aan van alles besteden. Maar met een laserfocus besteed je jouw kostbare tijd alleen aan de taken die jou helpen om je doelen te bereiken. Je moet slim gaan werken. Maar hoe kom ik aan laserfocus? Laserfocus krijg je door doelen te stellen en gedreven zijn om je doelen te behalen. Ik ben moeder van twee kinderen, die bijna elke dag wel sporten, hobby’s hebben en naar school gaan. Daar houd ik dus rekening mee. Ik weet dat ik een aantal uur per dag kan werken. Daarin wil ik bepaalde dingen gedaan hebben. Ik laat mezelf niet afleiden, want ik wil mijn doelen bereiken. Daarna kan ik dan met aandacht langs het voetbalveld mijn zoontje aanmoedigen, zonder te denken aan werk dat nog niet af is.

Wat zijn de voordelen van laserfocus:

 • Je krijgt meer gedaan

 • Je brengt structuur aan in je dag

 • Je haalt je gestelde doelen

 • Er is geen tijd meer voor de negatieve stemmen in je hoofd

 • Je ervaart meer plezier in wat je doet

 • Je trekt meer leuke klanten aan

 • Je krijgt meer energie

Het effect van doelen stellen

Met het stellen van doelen houd je jezelf scherp. Je stelt een plan samen wat je moet doen om je doelen te bereiken. Mijn doel van 2021 was bijvoorbeeld fit zijn. Ik wilde energieker wakker worden, wat mij ook weer helpt met het aantrekken van nieuwe klanten. Dus nam ik een personal coach in de armen, ging overdag sporten in plaats van ’s avonds, ging gezonder eten, zorgde dat mijn hormonen in balans kwamen en ook op spiritueel gebied ontwikkelde ik mijzelf. Door te kijken wat ik nodig heb om mezelf goed te voelen, vloeit het positieve effect van fit zijn ook door in mijn bedrijf.

Conclusie: hoe kan je € 10.000,- per maand verdienen

Ik som de stappen die je moet zetten om € 10000 per maand te verdienen voor je op:

 • Werk aan je zijnsniveau, zodat je positief over jezelf gaat denken

 • Laat jezelf coachen, zodat je nieuwe mogelijkheden ontdekt

 • Bepaal waar je goed in bent en waar je plezier van krijgt

 • Stel doelen en maak een plan om deze doelen te behalen

 • Werk met laserfocus, zodat je jouw doelen haalt

Verdien minstens € 10.000,- iedere maand door deze masterclass te volgen

Wil je ook jezelf minstens € 10.000,- per maand salaris uitkeren? 

Klik hier en download gratis de 9 bewezen stappen naar 10k omzet per maand