Gratis Verkooptraining voor ondernemers

Gratis Masterclass

Back to business boost!

Verkoop training voor zelfstandig ondernemers en business coaches

Gratis Masterclas

Back to business boost!

Van “ongestructureerd doorrammen” naar “focus en acties” om klanten en omzet aan te trekken.
20 september van 9 tot 10
Replay is 48 uur beschikbaar

Leer en begrijp waar het kraakt in je bedrijf zodat je weer vanuit geïnspireerde actie hordes klanten kunt aantrekken. Inclusief actieplan.

Profiteer van mijn +13 jaar marketing en saleservaring.

De vakantie is nu echt voorbij en je wilt weer terug in het ‘gareel.’ Je wilt je omzet en klantenstroom weer op gang brengen alleen het ‘flowt’ niet en de inspiratie lijkt wel ver te zoeken

Je bent druk met vanalles maar tegelijkertijd kom je niet echt op gang.

Met jouw kennis zou je hordes klanten aan moeten trekken toch?! Op je gedrevenheid en wilskracht kom je een eind maar je bent juist ondernemer geworden zodat je het op jouw manier kan doen.

“Poe wat moet je nu weer posten? Welke dingen kan ik nog doen voor mijn marketing en sales? Kunnen mensen niet gewoon klant worden. Zien ze niet wat een enorme bijdrage ik lever met mijn bedrijf?”

Je wilt niet maar doorgaan vanuit het “nu moet het wel echt gebeuren” gevoel omdat het anders niks wordt met je bedrijf.  

Je wilt je geïnspireerd voelen, in de juiste energie zitten én van giga betekenis zijn met je bedrijf.

Aan je zelfonderzoek ligt het niet. Je manifesteert en mediteert je het rambam. Het helpt wel even maar voordat je het weet zit je weer terug in je hoofd, je af te vragen hoe het allemaal hoort, en ben je keuzes aan het maken die niet écht bij jou passen. Kan die onrust nou nooit eens verdwijnen?

Je rent als een hondje achter je eigen staart aan. Zonde toch?

Je bent eigenlijk al een tijdje scheef aan het groeien met je bedrijf en is je laserfocus weg. Ik noem het ook wel het “Toren van Pisa ondernemen”. Je bedrijf staat hartstikke schuin (en daarmee jij als ondernemer ook) en het kost je mega veel moeite dat overeind te houden. Te weinig fundament, te weinig focus op de juiste klanten, acties die daardoor veel tijd, geld en moeite kosten en die te weinig opleveren. En het plezier.. zucht.. dat is wel eens beter geweest..

Laat mij je eruit helpen. Iedere ondernemer heeft een uniek en onderscheidend vermogen. Dat zie je vaak niet van jezelf en is al helemaal lastig om te benoemen. 

Alleen hier zit wel het goud voor jouw onderscheidende positionering, een stromende business en een stromende JIJ.Ik heb inmiddels heel wat business coaches voorbij zien komen en sommigen zijn nogal lang van stof. Persoonlijk vind ik het heel fijn dat het “makkelijk” is om naar jou te luisteren. Elk woord makes sense. Het is duidelijk en krachtig.

Wat mij enorm heeft “aan” gezet is het vertrouwen dat je uitstraalt. Ik vind dat persoonlijk ook jouw unieke toegevoegde waarde. Ik heb zin om achter op te springen, op een tandem weliswaar. Jij weet de weg maar ik trap ook lekker mee. Ik geloof je echt, als je zegt dat iedereen succesvol kan worden, mits je uiteraard over talenten en een goede dosis doorzettingsvermogen beschikt. Mede door de challenge heb ik enorm veel zin om met jou als coach aan de slag te gaan. 

Milou de Graaf 

Coach bij Arts in Balans 

Als ondernemer kan je veel. Zo veel dat je soms jezelf even kwijt bent.

Het is dan belangrijk je focus weer terug te pakken. Naar je kern te gaan en vanuit je missie te ondernemen.

Ik kom uit een boerendorp en ben opgegroeid met ‘niet lullen maar poetsen’. Dus dat deed ik. Al op jonge leeftijd had ik een internationale baan en draaide ik mee in MT’s. Ik was trouble shooter en coach voor managers en produceerde aan de lopende band positioneringsprojecten.

Totdat ik ik mijn eerste kindje kreeg en totaal mijn zingeving kwijt was. Ik wilde doen waar ik energie van krijg en ondernemen op het vlak waar ik grote impact kan maken.

Zo is mijn business gestart. Binnen een half jaar had ik een ton omzet en voel ik me vervuld over wat ik doe. Ik ben er én voor mijn gezin én voor mijn klanten. 

Er zijn 1001 businessmodellen toe te passen om jouw droombedrijf neer te zetten en daarmee je mooiste leven te leven. Ik zie ernaar uit samen met jou te ontdekken wat er bij jou past.

ZZP coach Josiene Borgers I Winning Impact

Wat ga je leren tijdens de masterclass?

Mega veel! Ik ben iemand die niets achterhoudt. Ik heb niet alleen de kennis, ik maak het ook concreet voor je zodat je het kunt toepassen op jouw manier. Je krijgt bizar veel waarde voor jouw tijd. Lees mijn reviews maar 🙂

Toch even wat punten op een rij:

Ik ken maar weinig mensen die zo gedreven, strategisch maar tegelijkertijd ook fijn zijn om mee te werken. Als Josiene een doel voor ogen heeft gaat ze ervoor en haalt ze het. Ze weet altijd op een slimme manier de vertaalslag te maken van doelen stellen naar doelen realiseren en ziet binnen no-time waar de bottlenecks zitten in een organisatie.

Binnen een paar weken had ze door waar mijn kracht lag en realiseerde ze kansen voor mij die ik zelf nog niet zag op dat moment. Ze heeft daardoor een belangrijke rol gespeeld in mijn persoonlijke ontwikkeling en mijn carrière zoals deze er nu uit ziet

Tineke Zwart

Online & Business coach

Meest gestelde vragen

Business Coach Josiene Borgers I Winning Impact

Voor zelfstandig ondernemers met een dienstverlenend bedrijf in advies-en coaching,  training, lifestyle, communicatie, marketing, mindset etc. die een instabiele omzet hebben.

Dit programma is niet geschikt voor starters die nog niet helemaal helder hebben wat ze willen doen.

Heel eerlijk. Tijd ga je ook niet krijgen als je zo door gaat. Dit is precies de reden dat je mij als coach nodig hebt. Zodat je tijd overhoudt voor de dingen die er wél toe doen. Waar je energie van krijgt en waar je bedrijf van groeit.

Ja je krijgt achteraf de opname die 24 uur beschikbaar is. 

Laat het me gerust weten: team@winningimpact.nl

"You just got to ignite the light and let it shine"
- Katy Perry -

Waar wacht je nog op? Gun jezelf deze gratis masterclass en maak van 2022 een mega succesvol jaar!

Gratis Masterclas

Back to business boost!

Van “ongestructureerd doorrammen” naar “focus en acties” om klanten en omzet aan te trekken.
20 september van 9 tot 10
Replay is 48 uur beschikbaar

Leer en begrijp waar het kraakt in je bedrijf zodat je weer vanuit geïnspireerde actie hordes klanten kunt aantrekken. Inclusief actieplan.

Profiteer van mijn +13 jaar marketing en saleservaring.