Gratis strategie sessie van 30 minuten

Elke maand selecteer ik 3 ondernemers voor een gratis strategie sessie twv. € 497,-

Plan dus graag een gesprek in en geef uitgebreid antwoord op de vragen.

Als je geselecteerd bent dan spreek ik je snel. Ben je niet geselecteerd dan ontvang je bericht.

Veel ondernemers worstelen met gedoe in hun bedrijf. Het niet helemaal tevreden zijn met hoe dingen lopen. Ik zie hen veel tijd, energie en geld in hun bedrijf steken terwijl de gestelde doelen maar middelmatig behaald worden. Frustrerend! Het is een teken dat er in de basis van het bedrijf iets niet klopt.

Tijdens de strategie sessie denk ik met jou mee. We maken kennis en ik geef je direct een aantal concrete tips.

Mijn doel is om je van de frustratie af te helpen. Soms doe ik dat door een samenwerking aan te gaan. Soms verwijs ik je door naar iemand anders als ik het idee heb dat hij of zij je beter zou kunnen helpen.

Wil je kennismaken en concrete tips ontvangen, toegespitst op jouw situatie?

Ik kijk er naar uit!

Plan hier je afspraak in:

Reviews

“Als ik in één woord moet omschrijven wat mijn samenwerking met Josiene mij heeft opgeleverd, dan is dat FOCUS. Ik weet nu heel goed wat ik doe voor mijn klanten, en waarom ik voor deze manier van werken kies. Daardoor komt er eindelijk een bepaalde routine, en daarmee stabiliteit in mijn bedrijf. Zowel qua werk als qua omzet. Ondanks corona, gaat mijn werk nu gewoon door. Josiene zoekt met je naar een manier die voor jou specifiek werkt, want “One size does not fit all”. Voor mij heeft het traject geresulteerd in een omzetstijging van 50%!”

Salomé de la Mar I Teamontwikkelaar en trainer

“Samenwerken met Josiene heeft mij de drive, helderheid en inzicht opgeleverd waar ik naar op zoek was.

Tijdens het programma heb ik 2 nieuwe klanten verwelkomd! Dankjewel Josiene”

Dick Jan

“Josiene heeft mij ontzettend geholpen met het anders kijken naar mijn bedrijf. Zien wat je eigenlijk iedere dag ziet maar waar je niet echt bij stilstaat. Totdat Josiene je daarop wijst. 

Ze zorgt voor eye openers door dingen te benoemen die je zelf eigenlijk wel weet, maar waar je nog onvoldoende aandacht aan besteed. En dat zorgt voor die laserfocus die ik met behulp van Josiene echt heb kunnen aanbrengen. 

En dat voelt ontzettend goed! “

Dorien Gerde-Ensink I Communicatie adviseur