Sales Strategie School

Marketing en Verkooptraining

Structureel de juiste klanten krijgen zonder harder te werken

Je krijgt INHOUD: een concreet actieplan en een
verkoopscript dat wérkt!

Profiteer van mijn +13 jaar marketing- en saleservaring.

(replay 48 uur beschikbaar)

Je hebt wel wat klanten, maar zelf de regie over een structurele stroom van de juist klanten?.... dat heb je nog niet

Krijg jij deze reacties?

‘Zeker interessant, maar ik wil er eerst nog even over nadenken … ‘

‘Ik heb je mail gezien, maar het komt nu even niet uit..’

‘Poe, het is wel erg duur..’

En vervolgens blijft het stil… 

Je baalt! Je neemt maar weer klanten aan, omdat je omzet wilt en niet omdat je écht de match voelt.

Je bent toch goed in wat je doet, een expert! Klanten zouden voor je in de rij moeten staan. Maar je weet niet zo goed meer wat je nu moet doen. Je hebt al verschillende dingen geprobeerd op gebied van marketing, of misschien al eens een verkooptraining gevolgd. 

Maar tot nu toe blijven de resultaten uit en dat kost je iedere week, maand en ieder jaar heel veel omzet.
Zo zonde! De lol gaat er vanaf. Straks moet je je bedrijf stoppen?!

Herkenbaar?

Hét teken dat je marketing- en verkooptechniek niet op orde zijn! 

Verkopen is leuk en gemakkelijk, voor jou ook. Maar dan moet je wel weten hoe het werkt.

Daarom heb ik een hands-on marketing- en verkooptraining ontwikkeld,
waarin je leert hoe verkopen écht werkt.

Na de training kun je direct aan de slag met jouw eigen verkoop- en marketingactieplan. 

Gun jezelf de leukste klanten en profiteer van mijn +13 jaar aan verkoopervaring. En nee, ik ben niet het type dat een uur gaat verkopen en dan ff wat deelt waar je niks mee kan. Ik lever echt WAARDE.

Ik heb inmiddels heel wat business coaches voorbij zien komen en sommigen zijn nogal lang van stof. Persoonlijk vind ik het heel fijn dat het “makkelijk” is om naar jou te luisteren. Elk woord makes sense. Het is duidelijk en krachtig.

Wat mij enorm heeft “aan” gezet is het vertrouwen dat je uitstraalt. Ik vind dat persoonlijk ook jouw unieke toegevoegde waarde. Ik heb zin om achter op te springen, op een tandem weliswaar. Jij weet de weg maar ik trap ook lekker mee. Ik geloof je echt, als je zegt dat iedereen succesvol kan worden, mits je uiteraard over talenten en een goede dosis doorzettingsvermogen beschikt. Mede door de challenge heb ik enorm veel zin om met jou als coach aan de slag te gaan. 

Milou de Graaf 

Coach bij Arts in Balans 

Waar: online (replay 48 uur beschikbaar)

Klanten (het zijn net mensen) kopen als ze verbinding voelen met jou, je business, en jouw visie.

Tuurlijk ondernemen is een vak maar je hebt een nóg een vak bij gekregen: JE MOET LEREN VERKOPEN. 

Dus als je een bedrijf hebt dan zijn de juiste marketing en verkooptechniek een must! Anders kun je beter een stichting beginnen of weer een baan gaan zoeken!

En zo denk ik er echt over. Leuk je bedrijf, maar als je geen klanten hebt, en al helemaal geen leuke klanten. Waar doe je het dan voor? 

Je kunt namelijk nog zo goed zijn in je vak of in marketing (om leads aan te trekken), maar uiteindelijk valt of staat het met hoe goed je bent in verkopen: worden de mensen die je spreekt daadwerkelijk klant?

Impact maken met je bedrijf I Winning Impact I Josiene Borgers

Dit is wat er mogelijk bij jou ook speelt

"Toen ik startte als ondernemer had ik geen funnels, geen e-book en niet eens een website! Wel had ik 40k omzet in 3 maanden en inmiddels wachtlijsten voor mijn programma’s."

Waar: online (replay 48 uur beschikbaar)

Coach voor ZZP-ers Josiene Borgers I Winning Impact
Door mijn verkoopskills behaalde ik binnen een half jaar een ton omzet.

Ik had niet alleen leads, ik maakte klanten. Klanten die ik wilde aantrekken. Zonder te pushen. Maar doordat ik precies weet welke waarde ik lever aan een klant én dit goed kan overbrengen. Ik weet precies of en welke koopsignalen er zijn.

Dat kun jij ook leren! Het is niet moeilijk als je de juiste stappen en insteek voor jezelf helder hebt. Dus weet hoe je sales aanpakt. Niet omdat je wilt pushen, maar omdat jij jouw klant het allerbeste kunt helpen.

Verkopen doe je namelijk vanuit je hart, vanuit purpose, vanuit je missie, je WHY of hoe je het ook noemen wilt. Je verkoopt, omdat je daadwerkelijk iets bijdraagt aan een ander. Geen luchtfietserij gedoe dus.

Bij mij zitten marketing en verkopen er echt ingebakken!

Jarenlang heb ik internationaal businesses uitgebouwd, gewerkt aan grote marketingcampagnes en managers gecoacht om hun teams klantgericht te laten verkopen. 

Ik heb in marketing en sales niet alleen opleidingen gedaan, maar ook enorm veel praktijkervaring. Als voor jou linksom niet werkt, dan zijn er nog 1001 manieren om rechtsom te gaan. Ik weet wat ik doe én wat mogelijk is.

Als je weet wat je te doen hebt om structureel klanten aan te trekken, dan wordt verkopen een peuleschil. Ook voor jou! Zonder ‘verkoperig’ en drammerig over te komen. Zonder gedoe over prijs. 

Kortom, ik houd van marketing en verkopen en jij gaat er ook van houden op het moment dat je snapt hoe jij regie krijgt over het verkoopgesprek én het marketingproces.

ZZP coach Josiene Borgers I Winning Impact
Het resultaat van de marketing en verkooptraining

Je krijgt niet alleen verkooptraining maar ook praktijkervaring en voorbeelden. Concreet toepasbare formats en workflows waar je direct mee aan de slag kunt.

Al de best practices die ik de afgelopen 13 jaar heb opgedaan krijg jij. Niets kan je nog tegenhouden de klanten te krijgen waar je mega blij van wordt.

Favicon Winning Impact

Je hebt een stappenplan voor een verkoopgesprek waarin in VERKOOPT

Favicon Winning Impact

Je krijgt inzicht in dé marketing technieken. Jij kiest wat voor jou passend voelt om een structurele stroom aan leads aan te trekken, inclusief actieplan

Favicon Winning Impact

Je hebt een concreet verkoopscript voor jou en jouw business. Je kunt direct aan de slag

Favicon Winning Impact

We gaan aan de slag met je huidige contacten en klantenbestand. De omzet ligt voor je voeten en dat is wat je gaat zien

Favicon Winning Impact

In iedere fase van het verkoopproces (van lead naar klant) weet jij wat je te doen hebt. Niets laat je meer aan het toeval over

Favicon Winning Impact

Je weet om te gaan met alle soorten bezwaren die je terugkrijgt. Je staat niet meer met je b*k vol tanden. Je kunt het gesprek voortzetten zonder te pushen

Ik ben Josiene super dankbaar voor haar hulp! Ik heb gerichte stappen kunnen zetten die nodig waren om mijn bedrijf te laten groeien. Mijn productstrategie staat nu veel steviger en ook het inrichten van diverse leadstrategieën, die nodig zijn voor het aantrekken aan klanten.

Dank je wel voor al je hulp Josiene, je bent mega waardevol als mens en als coach!

Marieke Vaandrager Marketing Expert

Marieke Vaandrager

Marketing Expert en Ondernemer

Josiene weet met de juiste vraagstelling en feedback mij echt naar de kern van mijn onderneming te brengen vanwaar ik gefocust en met een strategie mijn bedrijf laat groeien.

Ik weet nu exact hoe ik me bij mijn gewenste doelgroep positioneer, wie ik als ondernemer ben en hoe ik mijn bedrijf structureel verkoop!

Monique Olie

Auteur en Coaching voor gescheiden moeders

Ik ken maar weinig mensen die zo gedreven, strategisch maar tegelijkertijd ook fijn zijn om mee te werken. Als Josiene een doel voor ogen heeft gaat ze ervoor en haalt ze het. Ze weet altijd op een slimme manier de vertaalslag te maken van doelen stellen naar doelen realiseren en ziet binnen no-time waar de bottlenecks zitten in een organisatie.

Binnen een paar weken had ze door waar mijn kracht lag en realiseerde ze kansen voor mij die ik zelf nog niet zag op dat moment. Ze heeft daardoor een belangrijke rol gespeeld in mijn persoonlijke ontwikkeling en mijn carrière zoals deze er nu uit ziet

Tineke Zwart

Online & Business coach

Waar: online (replay 48 uur beschikbaar)

Meest gestelde vragen

Business Coach Josiene Borgers I Winning Impact

Voor ondernemers met een dienstverlenend bedrijf in advies en coaching, training, lifestyle, recruitment, communicatie, marketing, mindset etc. die beter willen leren verkopen.

Dit programma is niet geschikt voor starters die nog niet helemaal helder hebben wat ze willen doen.

Heel eerlijk. Tijd ga je ook niet krijgen als je zo door gaat. Dit is precies de reden dat je mij als coach nodig hebt. Zodat je tijd overhoudt voor de dingen die er wél toe doen. Waar je energie van krijgt en waar je bedrijf van groeit.

Ja je krijgt achteraf de opname die 24 uur beschikbaar is. 

Je kunt direct kijken, omdat de training on-demand beschikbaar is.

Laat het me gerust weten: team@winningimpact.nl

"You just got to ignite the light and let it shine"
- Katy Perry -

Waar wacht je nog op? Gun jezelf deze gratis marketing- en verkooptraining om de leukste klanten en omzet aan te trekken als een magneet!

Waar: online (replay 48 uur beschikbaar)