LIVE Masterclass

Winstgevend Ondernemen

Binnen 1,5 uur een laserfocus strategie die je een winstgevend plan oplevert en je direct in de juiste energie zet. Kom maar door groei!

Datum: 26 januari

Tijd: 9 tot 10:30

Waar? Online. Ruimte voor vragen die to the point zijn 😉 

Opname? Ja; 48 uur beschikbaar

Investering: € 11,-  de opbrengst wordt gedoneerd aan de CliniClowns

(Ik hou van ondernemers die zichzelf en hun dromen serieus nemen en gecommit zijn. Zo’n kleine bijdrage onderscheid het kaf van het koren).

Laserfocus

Minder hard werken – voldoening over het resultaat. Het is een kwestie van de juiste dingen doen (die bij jou passen). Ik leg je concreet je opties voor, jij voelt wat bij je past

Inhoud

Ik geef je 100% inhoud en houd niets achter. Geen stappenplan, geen pitch verhaal. Ik geef je wat je nodig hebt.

Als je interesse hebt in mijn programma blijf dan na de sessie hangen.

Ervaring

+500 deelnemers gingen je voor en de referenties liegen er niet om. Ik heb +15 jaar ervaring in strategie, marketing en sales. De perfectie combinatie voor het bouwen van een succesvol bedrijf dat je winst oplevert.

Van doorrammen naar geïnspireerde actie

Je bent hier omdat je meer winst en voldoening wilt als ondernemer. Logisch. Je wilt groeien als ondernemer. Niet alleen groeien qua business en meer winst maar ook wil je meer vrijheid ervaren. 

Want het gevoel van vrijheid valt je vies tegen in het ondernemerschap, toch?! 

Je blijft het maar druk hebben en kan slecht nee zeggen (want stel dat het rustiger wordt). 

Je hebt daardoor telkens het gevoel dat je iets MOET doen. Waardoor je nu nog meer werkuren maakt dan dat je in loondienst deed en je nog onrustiger voelt ook. Je kunt ook gewoon heel veel en je werkt snel. Veel dingen ‘doe je wel even’.

Ook kun je je bedrijf maar lastig loslaten waardoor het thuisfront regelmatig klaagt. Je bent niet echt aanwezig als je bij je gezin bent. Zoveel moois om van te genieten en toch ben je er niet echt. 

Tijd voor Laserfocus met een werkende aanpak.

Je mist namelijk een aantal basisprincipes waardoor je een hoop puzzelstukjes hebt die niet lekker in elkaar vallen. Het resultaat is onrust. Waardoor je gaat jagen en het idee hebt dat je meer (verkeerde dingen) moet DOEN. 

Wat je nodig hebt is DUIDELIJKHEID, STRUCTUUR en de juiste FOCUS. Pas dan ga je de resultaten past echt behalen vanuit vertrouwen en zingeving. 

Tijdens deze intensieve en krachtige sessie leg ik je haarfijn uit hoe de puzzelstukjes die jij nu hebt verzameld wél in elkaar gaan vallen. Zodat je bedrijf ook daadwerkelijk groeit in winst én zingeving. Jij als ondernemer gaat rust ervaren en vrijheid

Ik heb inmiddels heel wat business coaches voorbij zien komen en sommigen zijn nogal lang van stof. Persoonlijk vind ik het heel fijn dat het “makkelijk” is om naar jou te luisteren. Elk woord makes sense. Het is duidelijk en krachtig.

Wat mij enorm heeft “aan” gezet is het vertrouwen dat je uitstraalt. Ik vindt dat persoonlijk ook jouw unieke toegevoegde waarde. Ik heb zin om achter op te springen, op een tandem weliswaar. Jij weet de weg maar ik trap ook lekker mee. Mede door de challenge heb ik enorm veel zin om met jou als coach aan de slag te gaan. 

Milou de Graaf 

Coach bij Arts in Balans 

Voor wie?

Ondernemers die te hard werken en daar te weinig voldoening over voelen
(en dit daadwerkelijk anders willen hebben in 2023).

 Niet voor starters. Je bent een zzp’er, hebt een eenmanszaak of een BV tot 20 medewerkers.

Blok de tijd en datum in je agenda.

Ik ken maar weinig mensen die zo gedreven, strategisch maar tegelijkertijd ook fijn zijn om mee te werken. Als Josiene een doel voor ogen heeft gaat ze ervoor en haalt ze het. Ze weet altijd op een slimme manier de vertaalslag te maken van doelen stellen naar doelen realiseren en ziet binnen no-time waar de bottlenecks zitten in een organisatie.

Binnen een paar weken had ze door waar mijn kracht lag en realiseerde ze kansen voor mij die ik zelf nog niet zag op dat moment. Ze heeft daardoor een belangrijke rol gespeeld in mijn persoonlijke ontwikkeling en mijn carrière zoals deze er nu uit ziet

Tineke Zwart

Online Business coach

Resultaat van deelname

  • Verscherpte positionering: Je weet hoe je jouw onderscheidend vermogen scherp stelt waardoor je jouw doelgroep raakt met de juiste boodschap
  • Je leert hoe je je je business model kloppend krijgt waardoor je jouw toegevoegde waarde voor je klant vergroot én jij meer winst en vrijheid krijgt
  • Je hebt een missie te vervullen – ik vertel je het best bewaarde geheim hoe je deze helder krijgt – zodat je afrekent met onrust en overvloed aantrekt
  • Je leert hoe je controle en grip krijgt over je resultaten, waardoor klanten blijven stromen en je weet wat je te doen hebt in een maand waarin het minder loopt
  • Tijdens deze sessie help ik je om radicaal anders te kijken naar je business en naar jezelf. Waardevoller dan menig duur betaalde coaching. 

Radicaal anders kijken naar je business en jezelf

"Dromen is leuk, verschil maak je met wat je DOET"

Veel gestelde vragen

Kom nu in actie!