LinkedIn Training

“Continu klanten uit LinkedIn”

Online Training

Beoordeeld met een 9.3!

Ontdek hoe je een continue stroom aan leads en klanten via Linkedin krijgt!
Binnen een half jaar een ton omzet uit LinkedIn

LinkedIn is immens populair en stijgt qua actieve gebruikers zelfs harder dan Instagram en Facebook.

Wist je dat de koopbereidheid op LinkedIn vele malen groter is dan op de andere social kanalen?

De tijd om goed gebruik te maken van dit platform en een continue stroom aan leads en klanten op gang te krijgen is NU. 

Binnen een half jaar had ik een ton omzet uit LinkedIn. Ik ken het platform goed én nog belangrijker; ik ken de juiste strategie om continu omzet uit het platform te krijgen. En dat ga ik jou leren.

Wil jij ook leren hoe je een continue stroom aan klanten krijgt uit LinkedIn?

Volg dan deze online training ‘Continu klanten uit LinkedIn’

Deze training gaat verder dan wat tips en tricks. Jij gaat het platform écht begrijpen en je weet wat je te doen hebt om een continue stroom aan leads en klanten op gang te krijgen. 

Sales uit LinkedIn? Ik wist dat het mogelijk was, maar ik wist niet hoe. Tot op heden had ik het platform alleen als CV gebruikt. Door de training van Josiene weet ik niet alleen hoe ik mijn profiel zo goed mogelijk inricht, maar weet ik ook hoe ik mijn ideale klant kan vinden en hoe ik op een fijne manier in gesprek kom.

seo-schrijver-babette-grunder

Babette Grunder

SEO Tekst Atelier

Herken jij dit?

“Ik vond de training ‘Continu klanten uit LinkedIn’ verrassend goed. In korte tijd neemt Josiene je mee door LinkedIn en hoe je dat medium voor je bedrijf in kan zetten. Ondanks dat ik al veel LinkedIn trainingen heb gevolgd gaf Josiene mij toch veel nieuwe tips en strategieën. Bedankt!"

Jeroen Engelaer

Schrijver | Coach & Mentor | Timemanagement expert

Inhoud LinkedIn Training

LinkedIn was mijn enige verkoopkanaal dat ik kende. Sterker nog, 3 jaar geleden is mijn bedrijf groot geworden doordat ik via LinkedIn in verbinding kwam met mijn klanten. Ik had geen marketing funnel of ebook. Ik gebruikte (en gebruik) LinkedIn en daarmee had ik het grootste gedeelte van mijn eerste 100k omzet mee binnengehaald. Binnen 6 maanden. 

LinkedIn is hét social platform waarmee je nog organisch (dus zonder hoge advertentiekosten en zonder continu online te hoeven zijn) een hoog bereik kunt krijgen. Een hoog bereik betekent meer kans op goede leads, meer kans op leuke klanten.

Omdat ik LinkedIn zo goed ken behaal ik maand in maand uit een continue stroom aan klanten.

Goed nieuws: ik ga je mijn geheimen verklappen.
In de online training Continu klanten uit LinkedIn.

 

Josiene geeft waardevolle en praktische tips over hoe je LinkedIn als ondernemer het beste kunt inrichten én voor je kunt laten werken. Een mooie switch in perceptie; van passieve gebruiker naar actieve ondernemer. Voor mij gaf de training een extra duwtje in de rug om zichtbaar te zijn op LinkedIn.

Merel Dekker Persoonlijk leiderschapscoach

Merel Dekker

Persoonlijk leiderschapscoach

Wil jij:

Succes plan je, dus volg de Online training Continu Klanten uit LinkedIn

Resultaat van deze LinkedIn training:

Hi Josiene, ik weet niet wat me overkomt, vandaag 2 sales calls gehad (1 stapt in en de ander bel ik maandag terug) en nog 4 calls gepland staan voor volgende week. Echt super tof! En bizar, heel bizar, mensen delen mijn bericht en blijkbaar gaat het balletje ineens onwijs rollen! Ik wilde mijn 'geluk' even delen met je, dat tovert ongetwijfeld ook een glimlach om jou mond! Een top start van het weekend!

Joyce Haamans

NewMom Expert

Gun jezelf deze online training voor een investering van slechts: € 77,-

"Josiene combineert heel fijn een ‘overview’ van de mogelijkheden van LinkedIn met ‘to the point’ acties die je direct kunt doorvoeren. Na het LinkedIn webinar heb je tig tips die meteen voor je werken. Dat was de geïnvesteerde tijd dubbel en dwars waard!"

Petra de Krom

Branding specialist