Gratis Online Masterclass

Overstijg je Omzetdoel

3 geheimen om je omzet te verdubbelen

25 september 9 - 10 uur (incl. replay)

60% van de ondernemers stopt weer na 5 jaar. Ze hebben te weinig omzet om van te leven en snakken weer terug naar loondienst.

Schrikbarende cijfers van het KvK.

Nóg schrikbarender?
10% van die ondernemers die overblijven verdienen genoeg om in vrijheid te leven. Ze zijn succesvol met hun bedrijf. Ze kunnen op die dure vakantie. Een buffer opbouwen voor later. En maken écht impact in hun eigen leven, hun families en op die van hun klanten. 

De rest van de ondernemers? 90% heeft er een baan naast, of een partner met inkomen, een erfenis of spaargeld.

Op zich niet erg. Maar niet de reden dat jij ondernemer bent geworden. Je wilt klanten helpen. Impact maken, consistente omzet hebben. Vrijheid voelen als ondernemer. Doen wat je het allerliefste doet!

De grap is. Die succesvolle ondernemers werken niet perse harder dan de niet succesvolle.

Ze werken wel slimmer en kennen het ondernemersvak door en door.

Ze passen de 3 geheimen toe om succesvol te worden in het ondernemerschap en verdubbelen daarmee keer op keer hun omzet.

Als succesvolle ondernemer ga ik de 3 geheimen met je delen in deze masterclass Overstijg je omzetdoel.

Ga je je frustreren over het niet behalen van je omzetdoel? Of ga je de 3 geheimen leren om je omzetdoel te overstijgen? Meld je nu GRATIS aan:

Woensdag 25 september 2024 – 9-10 uur

Ik ben Josiene super dankbaar voor haar hulp! Ik heb gerichte stappen kunnen zetten die nodig waren om mijn bedrijf te laten groeien. Mijn productstrategie staat nu veel steviger en ook het inrichten van diverse leadstrategieën, die nodig zijn voor het aantrekken aan klanten.

Dank je wel voor al je hulp Josiene, je bent mega waardevol als mens en als coach!

Marieke Vaandrager Marketing Expert

Marieke Vaandrager

Marketing Expert en Ondernemer

Herken je dit?
Succesvol ondernemen is net als leren fietsen. Als je het door hebt spring je zo op die fiets en race je weg

Met meer kennis ga je geen verandering krijgen, met anders doen wel. Alleen dan moet je wel weten wat je te doen hebt.

En dat is niet lukraak posten op socials, je suf netwerken en je website optimaliseren.

Dat is gericht aan de slag gaan met de juiste dingen die je omzet én voldoening opleveren. 

Daar ga ik je stap voor stap mee helpen.

Als je me al een tijdje volgt, dan weet je dat ik snel denk, net als jij. Als jij de samenhang gaat zien van hetgeen dat ik je ga uitleggen, dan ga je als een raket. 

Full speed! En dan bedoel ik niet als een hamstertje in een molentje.

Nee, dan bedoel ik full speed met focus. Oftewel: het juiste DOEN met hoog resultaat, zodat je tijd over hebt voor  jezelf, je gezin en je hobby’s. 

Zodat je een ondernemer wordt met een succesvolle business én een vrij leven!

Kennis zonder Ervaring is een filosofie

Ervaring zonder Kennis = onkunde

Kennis + Ervaring = Wijsheid

Woensdag 25 september 2024 – 9-10 uur

Het resultaat van de masterclass

Je krijgt niet alleen masterclass maar ook praktijkervaring en voorbeelden. Concreet toepasbare formats en workflows waar je direct mee aan de slag kunt.

Al de best practices die ik de afgelopen 13 jaar heb opgedaan krijg jij. Niets kan je nog tegenhouden de klanten te krijgen waar je mega blij van wordt.

Favicon Winning Impact

Jij kent de top 3 valkuilen, waardoor je je omzetdoel niet behaalt én hoe jij daar voor eens en voor altijd korte metten mee maakt. Hallo, succesvolle business.

Favicon Winning Impact

Je leert de JUISTE doelen stellen en geloof me, dat pak je nog niet op de juiste manier aan, anders had je ze wel behaald. (Dat is dus niet lukraak kijken naar je jaar ervoor en dan een paar % plussen.)

Favicon Winning Impact

Ik leer je jouw doelen te vertalen naar de juiste focus per kwartaal en per maand en per week! Zodat je voldoening houdt, het JUISTE gaat doen met ENORM resultaat.

Favicon Winning Impact

Ik leer je hoe je aan leads komt. Zonder leads geen klanten, geen omzet waardoor je je doel niet behaalt, geen bedrijf, geen voldoening.

Favicon Winning Impact

Je kent de gouden sleutel waarmee jij jouw omzetdoel gaat behalen. Zelfs in een overvolle markt, waarvan er van jou nog tig aanbieders zijn.

Favicon Winning Impact

Ik leer je hoe je je omzetdoel overstijgt en druk bent met klanten i.p.v. met randzaken.

Ik heb inmiddels heel wat business coaches voorbij zien komen en sommigen zijn nogal lang van stof. Persoonlijk vind ik het heel fijn dat het “makkelijk” is om naar jou te luisteren. Elk woord makes sense. Het is duidelijk en krachtig.

Milou de Graaf 

Coach bij Arts in Balans 

Josiene weet met de juiste vraagstelling en feedback mij echt naar de kern van mijn onderneming te brengen vanwaar ik gefocust en met een strategie mijn bedrijf laat groeien.

Ik weet nu exact hoe ik me bij mijn gewenste doelgroep positioneer, wie ik als ondernemer ben en hoe ik mijn bedrijf structureel verkoop!

Monique Olie

Auteur en Coaching voor gescheiden moeders

Ik ken maar weinig mensen die zo gedreven, strategisch maar tegelijkertijd ook fijn zijn om mee te werken. Als Josiene een doel voor ogen heeft gaat ze ervoor en haalt ze het. Ze weet altijd op een slimme manier de vertaalslag te maken van doelen stellen naar doelen realiseren en ziet binnen no-time waar de bottlenecks zitten in een organisatie.

Binnen een paar weken had ze door waar mijn kracht lag en realiseerde ze kansen voor mij die ik zelf nog niet zag op dat moment. Ze heeft daardoor een belangrijke rol gespeeld in mijn persoonlijke ontwikkeling en mijn carrière zoals deze er nu uit ziet

Tineke Zwart

Online & Business coach

Woensdag 25 september van 9-10 uur

Meest gestelde vragen

Business Coach Josiene Borgers I Winning Impact

Voor ondernemers met een dienstverlenend bedrijf in advies en coaching, training, lifestyle, recruitment, communicatie, marketing, mindset etc. Die voelen dat hun bedrijf niet helemaal klopt en zich vaak gejaagd voelen en alsof iedere potentiële nieuwe klant een sollicitatiegesprek is.

Dit programma is niet geschikt voor starters die nog niet helemaal helder hebben wat ze willen doen.

Een gejaagd gevoel in het ondernemerschap komt zowel voor bij starters als bij gevorderde ondernemers. De starter gaat zich heel veel frustratie besparen door de kennis die ik hier deel en de gevorderde zou willen dat ze deze kennis jaren geleden hadden opgedaan. Buiten dat draai ik gemiddeld meer omzet dan jij en kun je volgens mij altijd veel leren van iemand die verder is 🙂

 

Laat het me gerust weten: team@winningimpact.nl

Top, ook dan ben je van harte welkom. Je weet dan hoeveel energie mijn sessies geven en hoe waardevol mijn kennis is. Sommige dingen moet je 10 keer horen, want in iedere fase van het ondernemerschap vallen er weer nieuwe kwartjes.

 

Heel eerlijk. Tijd ga je ook niet krijgen als je zo door gaat. Dit is precies de reden dat je mij als coach nodig hebt. Zodat je tijd overhoudt voor de dingen die er wél toe doen. Waar je energie van krijgt en waar je bedrijf van groeit.

Ja je krijgt achteraf de opname die 24 uur beschikbaar is. 

Waar wacht je nog op? Meld je zelf nu aan:

Woensdag 25 september 2024 – 9-10 uur