12 juli 20:00

Overstijg je Omzetdoel voor 2023!

Online Masterclass

Ga van Doelen stellen naar Doelen behalen!

Resultaatgericht

Ik leer je resultaat te leveren dat jou vervuld. Wat heb je anders aan een volle bankrekening?

Focus

Wat je doet, doe je met focus. En dat betekent minder doen op een excellente manier.

Concreet

Als nuchtere Noord-Hollandse geef ik je concrete tools en handvatten, geen luchtfietserij.

Ingewikkeld kan het niet zijn toch? Je stelt je doel en gaan met die banaan.

Alleen is het inmiddels halverwege het jaar en je werkt je een slag in de rondte. Je bent hartstikke druk met van alles.

Je tuigt van alles op om dit jaar toch écht die volgende stap te maken met je bedrijf. Je wilt meer omzet, zodat je meer kan genieten van de vrijheid van het ondernemerschap.

Soms ben je vol energie om daarna weer terug te vallen in frustratie. Je omzet valt weer tegen.

Hoe kan het toch?! 

Wil je dit jaar wél je omzetdoel behalen? Met de juiste focus en structuur? Vanuit voldoening?

Dan is dit jouw masterclass!

Ga je je frustreren over het niet behalen van je doelen of ga je met focus aan de slag komend half jaar?

woensdag 12 juli 2023 – 20:00 uur

Ik ben Josiene super dankbaar voor haar hulp! Ik heb gerichte stappen kunnen zetten die nodig waren om mijn bedrijf te laten groeien. Mijn productstrategie staat nu veel steviger en ook het inrichten van diverse leadstrategieën, die nodig zijn voor het aantrekken aan klanten.

Dank je wel voor al je hulp Josiene, je bent mega waardevol als mens en als coach!

Marieke Vaandrager Marketing Expert

Marieke Vaandrager

Marketing Expert en Ondernemer

Herken je dit?
Je hebt nog 6 maanden om een topjaar te draaien en met de juiste focus ga je hard.

Met meer kennis ga je geen verandering krijgen, met anders doen wel. Alleen dan moet je wel weten wat je te doen hebt.

En dat is niet lukraak posten op socials, je suf netwerken en je website optimaliseren.

Dat is gericht aan de slag gaan met de juiste dingen die je omzet én voldoening opleveren. 

Daar ga ik je stap voor stap mee helpen.

Als je me al een tijdje volgt, dan weet je dat ik snel denk, net als jij. Als jij de samenhang gaat zien van hetgeen dat ik je ga uitleggen, dan ga je als een raket. 

Full speed! En dan bedoel ik niet als een hamstertje in een molentje.

Nee, dan bedoel ik full speed met focus. Oftewel: het juiste DOEN met hoog resultaat, zodat je tijd over hebt voor  jezelf, je gezin en je hobby’s. 

Zodat je een ondernemer wordt met een succesvolle business én een vrij leven!

Kennis zonder Ervaring is een filosofie

Ervaring zonder Kennis = onkunde

Kennis + Ervaring = Wijsheid

woensdag 12 juli 2023 – 20:00 uur

Hier ga ik je mee helpen

Als je me al een tijdje volgt, dan weet je dat ik snel denk, net als jij. Als jij de samenhang gaat zien van hetgeen dat ik je ga uitleggen, dan ga je als een raket. 

Full speed! En dan bedoel ik niet als een hamstertje in een molentje.

Nee, dan bedoel ik full speed met focus. Oftewel: het juiste DOEN met hoog resultaat, zodat je tijd over hebt om van je gezin en je hobby’s te genieten. 

Zodat je een ondernemer wordt met een succesvolle business én een vrij leven!

ZZP coach Josiene Borgers I Winning Impact
Het resultaat van de masterclass

Je krijgt niet alleen masterclass maar ook praktijkervaring en voorbeelden. Concreet toepasbare formats en workflows waar je direct mee aan de slag kunt.

Al de best practices die ik de afgelopen 13 jaar heb opgedaan krijg jij. Niets kan je nog tegenhouden de klanten te krijgen waar je mega blij van wordt.

Favicon Winning Impact

Jij kent de top 3 valkuilen, waardoor je je omzetdoel niet behaalt én hoe jij daar voor eens en voor altijd korte metten mee maakt. Hallo, succesvolle business.

Favicon Winning Impact

Je leert de JUISTE doelen stellen en geloof me, dat pak je nog niet op de juiste manier aan, anders had je ze wel behaald. (Dat is dus niet lukraak kijken naar je jaar ervoor en dan een paar % plussen.)

Favicon Winning Impact

Ik leer je jouw doelen te vertalen naar de juiste focus per kwartaal en per maand en per week! Zodat je voldoening houdt, het JUISTE gaat doen met ENORM resultaat.

Favicon Winning Impact

Ik leer je hoe je aan leads komt. Zonder leads geen klanten, geen omzet waardoor je je doel niet behaalt, geen bedrijf, geen voldoening.

Favicon Winning Impact

Je kent de gouden sleutel waarmee jij jouw omzetdoel gaat behalen. Zelfs in een overvolle markt, waarvan er van jou nog tig aanbieders zijn.

Favicon Winning Impact

Ik leer je hoe je je omzetdoel overstijgt en druk bent met klanten i.p.v. met randzaken.

Ik heb inmiddels heel wat business coaches voorbij zien komen en sommigen zijn nogal lang van stof. Persoonlijk vind ik het heel fijn dat het “makkelijk” is om naar jou te luisteren. Elk woord makes sense. Het is duidelijk en krachtig.

Milou de Graaf 

Coach bij Arts in Balans 

Josiene weet met de juiste vraagstelling en feedback mij echt naar de kern van mijn onderneming te brengen vanwaar ik gefocust en met een strategie mijn bedrijf laat groeien.

Ik weet nu exact hoe ik me bij mijn gewenste doelgroep positioneer, wie ik als ondernemer ben en hoe ik mijn bedrijf structureel verkoop!

Monique Olie

Auteur en Coaching voor gescheiden moeders

Ik ken maar weinig mensen die zo gedreven, strategisch maar tegelijkertijd ook fijn zijn om mee te werken. Als Josiene een doel voor ogen heeft gaat ze ervoor en haalt ze het. Ze weet altijd op een slimme manier de vertaalslag te maken van doelen stellen naar doelen realiseren en ziet binnen no-time waar de bottlenecks zitten in een organisatie.

Binnen een paar weken had ze door waar mijn kracht lag en realiseerde ze kansen voor mij die ik zelf nog niet zag op dat moment. Ze heeft daardoor een belangrijke rol gespeeld in mijn persoonlijke ontwikkeling en mijn carrière zoals deze er nu uit ziet

Tineke Zwart

Online & Business coach

woensdag 12 juli 2023 – 20:00 uur

Meest gestelde vragen

Business Coach Josiene Borgers I Winning Impact

Voor ondernemers met een dienstverlenend bedrijf in advies en coaching, training, lifestyle, recruitment, communicatie, marketing, mindset etc. Die voelen dat hun bedrijf niet helemaal klopt en zich vaak gejaagd voelen en alsof iedere potentiële nieuwe klant een sollicitatiegesprek is.

Dit programma is niet geschikt voor starters die nog niet helemaal helder hebben wat ze willen doen.

Een gejaagd gevoel in het ondernemerschap komt zowel voor bij starters als bij gevorderde ondernemers. De starter gaat zich heel veel frustratie besparen door de kennis die ik hier deel en de gevorderde zou willen dat ze deze kennis jaren geleden hadden opgedaan. Buiten dat draai ik gemiddeld meer omzet dan jij en kun je volgens mij altijd veel leren van iemand die verder is 🙂

 

Laat het me gerust weten: team@winningimpact.nl

Top, ook dan ben je van harte welkom. Je weet dan hoeveel energie mijn sessies geven en hoe waardevol mijn kennis is. Sommige dingen moet je 10 keer horen, want in iedere fase van het ondernemerschap vallen er weer nieuwe kwartjes.

 

Heel eerlijk. Tijd ga je ook niet krijgen als je zo door gaat. Dit is precies de reden dat je mij als coach nodig hebt. Zodat je tijd overhoudt voor de dingen die er wél toe doen. Waar je energie van krijgt en waar je bedrijf van groeit.

Ja je krijgt achteraf de opname die 24 uur beschikbaar is. 

Waar wacht je nog op? Gun jezelf deze gratis masterclass en ga weer werken aan je business in plaats van in je business!

woensdag 12 juli 2023 – 20:00 uur