Meer omzet ZZP I Josiene Borgers I Winning Impact
Meer omzet en klanten I Winning Impact I Josiene Borgers

Programma: Laserfocus bedrijfsgroei

De snelste weg naar een krachtige business en een stroom aan klanten.

Inclusief concreet actieplan.

Programma speciaal voor ondernemers met <2000,- omzet per maand. 

Plan een gratis sessie om te kijken of we een match hebben, zodat je jouw plek in het programma kunt bemachtigen.

De volgende startdatum is 4 december 2023 t/m 8 maart 2024
(maximaal 10 plekken beschikbaar)
Je wilt een bedrijf dat jouw kennis en ervaring eer aan doen. Een bedrijf dat past bij jouw leven én bij jouw persoonlijkheid. Daarnaast wil je er ook nog eens een meer dan gezonde boterham mee verdienen. Jij bent geen hobby ondernemer.
Je bent schaamteloos ambitieus en wilt het maximale uit je bedrijf en je leven halen.

Dat is nu mogelijk met het programma Laserfocus Bedrijfsgroei

Het laserfocus bedrijfsgroei heeft voor mij gezorgd dat ik gefocust "aan" mijn bedrijf heb kunnen bouwen.
Ik ben Josiene super dankbaar voor haar hulp! Ze heeft mij heel veel waardevolle inzichten gegeven over mij en mijn business.
Ik heb gerichte stappen kunnen zetten die nodig waren om mijn bedrijf te laten groeien. Mijn productstrategie staat nu veel steviger en ook het inrichten van diverse leadstrategieën, die nodig zijn voor het aantrekken aan klanten.
Dank je wel voor al je hulp Josiene, je bent mega waardevol als mens en als coach!
Marieke Vaandrager Marketing Expert

Marieke Vaandrager

Ik miste de focus in mijn bedrijf, waardoor ik vastliep en te druk was met de verkeerde dingen. Door jouw programma heb ik nu gekozen voor de niche die echt heel goed bij mij past en heb ik richting. Op deze manier weet ik aan welke knoppen ik moet draaien om de juiste projecten en leukste klanten aan te trekken. Ik zou een ander jouw programma zeker aanraden om de juiste basis voor je bedrijf neer te zetten.

Herken je jezelf

in deze punten?

Josiene heeft mij ontzettend geholpen met het anders kijken naar mijn bedrijf. Zien wat je eigenlijk iedere dag ziet maar waar je niet echt bij stilstaat. Totdat Josiene je daarop wijst.
Ze zorgt voor eye openers door dingen te benoemen die je zelf eigenlijk wel weet, maar waar je nog onvoldoende aandacht aan besteed. En dat zorgt voor die laserfocus die ik met behulp van Josiene echt heb kunnen aanbrengen.
En dat voelt ontzettend goed!

Dorien Gerde-Ensink

Coach match call Josiene Borgers I Winning Impact

Plan een gesprek om te kijken of we een match hebben zodat je jouw plek in het programma kunt bemachtigen.

Plan een gesprek om te kijken of we een match hebben, zodat je jouw plek in het programma kunt bemachtigen.

Eerstvolgende startdatum is
4 december 2023 t/m 8 maart 2024.

Maak de winnende impact waarvan je droomt

Jij en je bedrijf zijn uniek. Als je een slimme vertaalslag maakt van je onderscheidend vermogen, mét een praktisch commercieel plan. Dan heb je binnen no time een succesvolle business. 

Niet omdat rijk worden je enige doel is, maar omdat je weet dat je een verschil maakt voor jouw klant.

En nee, je onderscheidende vermogen dat zie je niet zo snel bij jezelf. Laat staan dat je daar een goede vertaalslag van kan maken waarmee je klanten aantrekt. Als je zelf middenin een doolhof staat dan zie je de uitweg niet. Je hebt een ervaren coach nodig die erboven vliegt en jou meetrekt naar groeikansen die bij jou passen. 

Veel ondernemers zijn goed in hun vak, maar niemand heeft ooit het vak ondernemen geleerd. Ze schieten dan gaandeweg uit de bocht.

Dat kan gebeuren en dat geeft niets. Maar de fout die veel ondernemers maken is dat ze er vervolgens niks aan doen. En zo blijven ze aanrommelen.

Laat dat je niet gebeuren. Je hebt het juiste ondernemers-spel te spelen. Jouw spel! Dat is precies wat ik je ga leren.

Terwijl jij gebrek aan focus hebt, helpt een ander jouw klanten

Succes behaal je door jouw unieke kracht te positioneren en daarmee met laserfocus klanten aan te trekken. Als voormalig business manager heb ik talloze positioneringsstrategieën uitgerold. Ik put uit jarenlange ervaring, heb veel mensenkennis en weet in no time wat voor jou gaat werken. 

Binnen 6 maanden na inschrijving bij de KvK had ik mijn eerste 100k omzet verdiend met deze werkwijze. Ook mijn klanten hebben het programma met succes geïmplementeerd. Stap nu in het laserfocus bedrijfsgroei programma en maak van jouw unieke kracht je droombedrijf. Trek klanten aan als een magneet, op een manier die bij jou past.

Impact maken met je bedrijf I Winning Impact I Josiene Borgers

Wat zeggen anderen over Josiene

Testimonial Marieke
Testimonial Salome
Testimonial Monique
Testimonial Babette

Reviews

Josiene heeft mij ontzettend geholpen met het anders kijken naar mijn bedrijf. Zien wat je eigenlijk iedere dag ziet maar waar je niet echt bij stilstaat. Totdat Josiene je daarop wijst. Ze zorgt voor eye openers door dingen te benoemen die je zelf eigenlijk wel weet, maar waar je nog onvoldoende aandacht aan besteed. En dat zorgt voor die laserfocus die ik met behulp van Josiene echt heb kunnen aanbrengen. En dat voelt ontzettend goed!

Dorien Ensink
I Communicatie adviseur

Samenwerken met Josiene heeft mij de drive, helderheid en inzicht opgeleverd waar ik naar op zoek was. Door haar ZZP-programma weet ik nu hoe ik mijn ervaring, potentie en mijn missie tot uiting kan brengen voor mijn bedrijf. Josiene haar energie en oog voor concrete toepasbare zaken vind ik heel bijzonder. Dit heeft mij o.a. geholpen om mijzelf op social media en via mijn website te uiten op een manier die concreet en effectief is. Dankzij Josiene heb ik mijn missie met impact geformuleerd zodat het mij inspiratie, helderheid en richting geeft. En tijdens het programma heb ik 2 nieuwe klanten verwelkomd! Dankjewel Josiene!

Dick Jan Leegwater

Als ik in één woord moet omschrijven wat mijn samenwerking met Josiene mij heeft opgeleverd, dan is dat FOCUS. Ik weet nu heel goed wat ik doe voor mijn klanten, en waarom ik voor deze manier van werken kies. Daardoor komt er eindelijk een bepaalde routine, en daarmee stabiliteit in mijn bedrijf. Zowel qua werk als qua omzet. Ondanks Corona, gaat mijn werk nu gewoon door. Josiene zoekt met je naar een manier die voor jou specifiek werkt, want “One size does not fit all”. Voor mij heeft het traject geresulteerd in een omzetstijging van 50%!

Salomé de la Mar / Teamtrainer & Teamontwikkelaar

Josiene heeft enorme mensen kennis waarmee ze iemand uit de comfortzone weet te halen. Te laten denken met andere hersendelen en anders te laten kijken naar situaties. Ze brengt de eigen kernwaarden weer naar boven en weet deze als ruggengraat en koers uit te zetten in de organisatie. Ook haar bedrijfservaring en de kennis die ze de afgelopen jaren heeft opgedaan in MT’s zijn enorm waardevol voor andere bedrijven. Daarnaast ken ik haar als een open, eerlijk en prettig persoon om mee te praten (met inzicht).

Simone den Boer I Founder Lifestyle Media Group

Josiene weet met de juiste vraagstelling en feedback mij echt naar de kern van mijn onderneming te brengen vanwaar ik gefocust en met een strategie mijn bedrijf laat groeien.

Ik weet nu exact hoe ik me bij mijn gewenste doelgroep positioneer, wie ik als ondernemer ben en hoe ik mijn bedrijf structureel opbouw!

Monique Olie / Auteur en Coaching voor gescheiden moeders

Ik heb Josiene leren kennen als een scherpzinnige ondernemer die in staat is om op korte termijn de vinger op zere plek te leggen. Zij ziet vlot de pijnpunten van de ondernemer, het team en de gehele organisatie. Zij durft de juiste (soms pijnlijke) vragen te stellen waardoor je zelf met de antwoorden komt welke nodig zijn om van jouw organisatie een nog groter succes te maken.

Joost Baljé I Communicatie advies

De tijd om jezelf

als ondernemer te

verbeteren is nu!

Met aanmodderen verlies je alleen maar tijd, energie, klanten en geld aan verkeerde investeringen. 

Start zo snel mogelijk!

De eerstvolgende startdatum is 4 december 2023 t/m
8 maart 2024
(nog 3 plekken).  
 

Plan een gratis sessie om te kijken of we een match hebben, zodat je jouw plek in het programma kunt bemachtigen.

We werken 3 maanden lang actief aan je bedrijf. Je krijgt een ijzersterk fundament voor je bedrijf mét een praktisch commercieel plan. Al tijdens het programma komen we samen in actie, zodat je omzet maakt en doelen behaalt die bij jou passen.

En nu praktisch:

Je krijgt toegang tot de online academie met video’s en opdrachten. Zodat je weet hoe dingen werken in de praktijk en steeds beter getraind raakt in de uitvoer. (Je houdt een half jaar lang toegang).

We spreken elkaar iedere week. De ene week heb je een Q&A (in totaal 3) met andere ondernemers die in dit programma zitten en de andere week een masterclass. Je stelt je eigen vragen én je gaat veel leren van vragen van anderen. Deze sessies gaan jou lichtjaren vooruit helpen.

Je krijgt toegang tot jouw online praktisch en actiegericht werkdocument. Zodat je je strategie en acties overzichtelijk op papier hebt.

Modules en sessies hebben verschillende onderwerpen. Hoe je van je onderscheidend vermogen een sterk fundament maakt van je bedrijf. Welke klantstrategie bij je past. Welke productstrategie past bij jou en welke prijzen je vraagt. Hoe je schaalbaar onderneemt, welke marketing bij JOU past. Sales! Presenteren, funnels, schrijven van content, LinkedIn… etc.

We spreken elkaar iedere 2 weken. De ene keer via de Q&A en de andere keer via masterclasses (in totaal 3). Deze masterclasses zijn praktisch en gericht op het krijgen van klanten. Onderwerpen zijn: content schrijven, mindset, verkopen etc. 

Je hebt webteksten met de juiste positionering. Zodat je website daadwerkelijk klanten op gaat leveren. Je homepage, salespagina én over mij pagina worden volledig geredigeerd. Kom maar door klanten.

Modules en sessies hebben verschillende onderwerpen. Hoe je van je onderscheidend vermogen een sterk fundament maakt van je bedrijf. Welke klantstrategie bij je past. Welke productstrategie past bij jou en welke prijzen je vraagt. Hoe je schaalbaar onderneemt, welke marketing bij JOU past. Sales! Presenteren, funnels, schrijven van content, LinkedIn… etc.

Wekelijkse inspiratie boost video’s die ervoor zorgen dat je focus houdt. Je krijgt verschillende oefeningen en opdrachten om bij je missie te blijven en de juiste klanten blij te maken met wat je levert.
Een unieke live-dag waar alles wat je geleerd hebt samenvalt. Je zet de puntjes op de i en hebt de focus én de structuur om van je bedrijfje een bedrijf te maken! 

Mijn belofte aan jou

Aan het einde van het programma heb je jouw unieke onderscheidende waarde concreet vertaald naar een schaalbaar business model die jou naar de volgende stap brengt waar je naar verlangt: jouw business heeft een ijzersterk fundament waarmee je een continue stroom aan de meest leuke klanten aantrekt.

Josiene weet met de juiste vraagstelling en feedback mij echt naar de kern van mijn onderneming te brengen vanwaar ik gefocust en met een strategie mijn bedrijf laat groeien.
Ik weet nu exact hoe ik me bij mijn gewenste doelgroep positioneer, wie ik als ondernemer ben en hoe ik mijn bedrijf structureel opbouw!
Business Coach Josiene Borgers I Winning Impact

Het laserfocus

bedrijfsgroei programma

is voor jou als:

Het resultaat van dit programma: Laserfocus bedrijfsgroei

Van stress naar succes, doordat je vertrouwt op de focus en structuur van je bedrijf en weet hoe je daarmee een consistente stroom aan omzet binnenhaalt

Je claimt jouw expertstatus in jouw markt. Waarmee je consistent de klanten aantrekt waar je super veel energie van krijgt

Je klantstrategie past bij een schaalbare productstrategie, zodat je bedrijfsgroei plant, met de juiste stappen op het juiste moment. Dit gaat je rust en vertrouwen geven

Grip en controle over hoe en wanneer je omzet binnenhaalt in de tijd die jij daarvoor over hebt. Jij bepaalt hoeveel je werkt en hoeveel je verdient. Het ultieme gevoel van vrijheid

Je hebt je bedrijf rondom jou gebouwd, waardoor jij in je kracht staat en veel meer flow en plezier ervaart in je dagen

Omzet overkomt je niet langer. Je hebt een commercieel plan en weet precies welke strategieën bij jou passen en hoe je ze inzet

Je weet hoe je een continue stroom aan klanten op gang brengt

Je weet hoe sales werkt en verkoopt moeiteloos jouw aanbod

De investering

1.997,-

Of 3 termijnen van € 697,- exclusief 21% BTW

Nog even voorstellen…

Hi!

Mijn naam is Josiene Borgers en mijn ondernemers avontuur begon in 2019. Na jarenlang internationaal business development te hebben gedaan, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik mijn bedrijf Winning Impact gestart.

Ik ben opgegroeid in het Noord-Hollandse Tuitjenhorn en ik ben de middelste van 3 kinderen. Het ondernemerschap is me totaal niet met de paplepel ingegoten. Hard werken wel, dat is wat erin zit als plattelandse meid.

Mijn ondernemerskriebels zijn vooral aangestoken door mijn man Maarten. Hij had een internationaal software bedrijf (inmiddels verkocht). Toen ik mijn plannen over Winning Impact opperde zei hij gelijk: Doen!

ZZP coach Josiene Borgers I Winning Impact
Coach voor ZZP-ers Josiene Borgers I Winning Impact

We wisselden elkaar mooi af. Zijn bedrijf was verkocht en ik startte de mijne. Ik was voorbereid op financiële onzekerheid. Maar het tegendeel bleek waar. Binnen een half jaar had ik mijn eerste ton omzet gedraaid. Jarenlang heb ik groei methodieken toegepast binnen bedrijven en nu zag ik dat deze ook voor mijn eigen bedrijf werkten.

Mijn missie was geboren: ondernemers in beweging brengen het bedrijf te creëren waar zij zelf van ‘aan’ gaan. Zodat je jouw leven, het leven van je klanten mooier maakt.

Het bedrijf van je dromen creëer je door de juiste vertaalslag te maken van het onderscheidend vermogen van je bedrijf. En als je dat als stevige basis hebt gepositioneerd, dan stel je doelen die je plezier geven en haalbaar zijn. Hiervoor heb je groei wetmatigheden nodig. Zodat je de juiste groei stappen zet op het juiste moment. Wat deze voor jouw zijn? Dat leer ik je in dit programma.

Terwijl jij je afvraagt hoe je nu een volgende groeistap maakt met je bedrijf, is een ander er al met je klanten vandoor.

Meest gestelde vragen:

Het programma start iedere maand dus je stapt in wanneer jij wilt maar vol is vol! Dus stap nu in! Het wordt niet rustiger, er is altijd wel wat. Dus geen excuses meer en ga ervoor 🙂

We werken 1-1 én met een groep ondernemers. De 1-1 duurt een uur en we hebben 3 Q&A’s met andere ondernemers (max 10) in dit programma. Verder zijn er 3 verschillende masterclasses én we redigeren je website! Zodat jouw positionering staat als een huis en je website daadwerkelijk klanten oplevert. (Geloof mij, alleen deze teksten is je investering in dit programma al waard)

De Q&A’s zijn iedere maand op een vaste dag. Kan je niet? Geen probleem. Stuur van tevoren de vragen en bekijk de antwoorden terug in de opname.

Het programma heeft 4 elementen: de online omgeving, masterclasses, Q&A’s en een online werkdocument. Ik heb het programma helemaal doorontwikkeld, zodat het aansluit bij wat jij als ondernemer nodig hebt in de fase waar je nu inzit.

Je krijgt telkens opdrachten om modules door te nemen. Video’s en tekst waarin ik uitleg hoe je je bedrijf krachtig opbouwt. Daaruit krijg je opdrachten die je uitwerkt in je online werkdocument. Ik zet je aan tot uitdenken en uitvoeren, zodat je erachter komt wat werkt voor jou en je bedrijf.

Alle elementen sluiten naadloos op elkaar aan.

Het programma heeft 4 elementen: de online omgeving, masterclasses, Q&A’s en een online werkdocument. Ik heb het programma helemaal doorontwikkeld, zodat het aansluit bij wat jij als ondernemer nodig hebt in de fase waar je nu inzit.

Tijdens onze 1-1 heb je het raamwerk van je business staan. Daarna krijg je telkens opdrachten om modules door te nemen. Video’s en tekst waarin ik uitleg hoe je je bedrijf krachtig opbouwt. Daaruit krijg je opdrachten die je uitwerkt in je online werkdocument. Ik zet je aan tot uitdenken en uitvoeren, zodat je erachter komt wat werkt voor jou en je bedrijf.

Alle elementen sluiten naadloos op elkaar aan.

In de online modules neem ik je van A tot Z mee in hoe je jouw bedrijf bouwt waarin jij in je kracht staat. Jij leidt je bedrijf en je laat je niet meer leiden door je bedrijf. 

We starten met een missie met impact. Ik geloof namelijk dat je alleen een succesvol bedrijf kunt bouwen als je bedrijf een verlengstuk is van jou als persoon. Als jij in je kracht staat komt het succes van je bedrijf er achteraan. Niet andersom. Ook weet ik dat je ooit wel over een missie (of jouw why) hebt nagedacht, maar dat deze weer in de la is beland.

Hoe weet ik dat? Als je je missie nu niet uit je hoofd kunt opzeggen staan jij en je bedrijf niet in je kracht. Het mist aan fundament, waardoor je een toren van Pisa bedrijf gebouwd hebt in plaats van een stevige piramide. In je missie zit het onderscheidend vermogen van je bedrijf. Die hebben we uit te rollen naar klanten. Daarom is dit voor iedereen, ook voor een gevorderde ondernemer, weer een startpunt. De basis scherp stellen.

Daarna volgt strategie: klantstrategie, productstrategie, focusstrategie. Het is een must dat deze elementen samenhang hebben. Alleen dan krijg je een commercieel vliegwiel op gang. Met leuke klanten, producten die spot on aansluiten, zodat marketing vanzelfsprekend rendement oplevert.

Als het fundament staat als een huis gaan we aan de slag met de structuur: doelen en wat je nodig hebt in je bedrijf om die te halen. KPI’s gaan een systeem creëren in je bedrijf, waardoor je je succes plant en maand na maand je omzetdoel gaat behalen.

Daarna is het een kwestie van het omzet vliegwiel op gang slingeren (mijn ervaring is dat er in voorgaande modules al zoveel kwartjes zijn gevallen dat je hier al mee bent begonnen). Consistente acties waarmee je grip en controle krijgt over een consistente groei van je bedrijf.

In mijn jarenlange ervaring heb ik (bijna) nooit mijn doelen niet behaald. Simpelweg omdat ik mijn omzet plan en niet aan het toeval overlaat. Zo wist ik in mijn eerste half jaar als ondernemer mijn eerste 100 k omzet te verdienen.

Tot slot. Ik kijk mee met de stappen die je zet. Zodat je een ijzersterke koers uitstippelt voor groei.

Je kunt dus bijna beter vragen: Wat leer ik je NIET in mijn programma? Mocht je nu denken: “Wow, wat veel. Dat gaat me nooit lukken in die maanden.” Geen probleem, je houdt een half jaar toegang.

Mooi dat je al eens een coach hebt gehad. Die heb ik ook ieder jaar (en soms zelfs meerdere :-). Ik ben van mening dat je als ondernemer een coach nodig hebt. Iemand die je op blinde vlekken wijst, je nieuwe ideeën geeft. Ik deel niet alleen mijn kennis maar ik breng je ook in beweging. Direct in de juiste richting. Concreet en to the point. Succesvolle ondernemers hebben altijd een batterij aan coaches. Want zij weten dat met dezelfde kennis je niet verder komt. Simpel.

En trouwens: heb je wel eens een succesvol persoon/ team ontmoet zonder coach? 

 

Dit kun je grotendeels zelf invullen. Dit is echter geen programma waarin het vooral draait om kennis opdoen. Het draait om kennis toepassen én actie nemen.

Het duurt ongeveer 15 minuten om een module door te nemen. Je blijft een half jaar lang toegang houden tot de online academie.

Ook heb je in de maanden van onze samenwerking een direct ‘lijntje’ met mij en mag je mij al jouw vragen stellen via de mail en tijdens de online sessies.

Tot slot ben je tijd kwijt aan het uitvoeren van de opdrachten. Dat kan ik alleen lastig voor je invullen. De één doet daar 5 uur over en de ander een half uur.

Voor ondernemers die op korte termijn winstgevend willen worden. Die vinden dat ze nu te hard moeten werken voor te weinig voldoening en hier verandering in willen. Je kunt een bedrijf hebben in advies-en coaching,  training, lifestyle, communicatie, marketing, mindset, it etc.
Dit programma is niet geschikt voor starters die nog niet helemaal helder hebben wat ze willen doen.

Heel eerlijk. Tijd ga je ook niet krijgen als je zo door gaat. Dit is precies de reden dat je mij als coach nodig hebt. Zodat je tijd overhoudt voor de dingen die er wél toe doen. Waar je energie van krijgt en waar je bedrijf van groeit. En juist als er veel gebeurt in je leven heb je focus nodig én de juiste support. Wees welkom!

Ja dat is mogelijk. Je mag het bedrag in 1x betalen of in 3 termijnen.

Idem als boven. Met dezelfde kennis en kunde ga je geen stuiver meer verdienen. Anders had je niet in deze situatie gezeten. Plus kost dit geen geld maar is het een investering waar je rendement uit haalt. Een restaurant kan ook niet open zonder te investeren in een keuken toch?

Gratis masterclasses en webinars volgen is leuk, maar zolang je niet weet hoe je nieuwe kennis voor je bedrijf in zet. Werkt het alleen maar afleidend.

De eerstvolgende startdatum is 4 december 2023 t/m 8 maart 2024 (nog 3 plekken).