Live trainingsdag

Verkopen vanuit verbinding

Voor 40% meer JA's uit je verkoop gesprekken

13 oktober van 10 - 16.30 uur, hotel Mennorode Elspeet

Waarde: € 2500,-
Investering: € 199,-

Klanten (het zijn net mensen) kopen pas op het moment dat ze verbinding voelen met jou, je business, en jouw visie

Het loopt nog steeds geen storm in je bedrijf.

Je website staat en je hebt je ideale klant gekozen. Ook heb je een product dat je kunt verkopen.

Je omzet blijft maar met ups en downs komen. Er melden zich wel klanten aan, maar ook met niet-ideale klanten neem je nog steeds genoegen. Want ja, op een gegeven moment heb je wel omzet nodig…..  

Op het moment dat je in gesprek komt met een potentiële klant, moet je weer even schakelen wat je pitch ook alweer was… Het komt er veel te stuntelig uit. 

De gesprekspartner voelt je onzekerheid en weet eigenlijk ook niet zo goed wat je bedoelt. Je raakt nóg meer uit verbinding en je raakt totaal de regie over het gesprek kwijt. 

Je gaat overtuigen en probeert uit alle macht te laten zien hoe belangrijk het is dat ze met jou aan de slag gaan. 

Maar de potentiële klant is gevlogen…

Tot verkoop ben je niet meer gekomen in het gesprek. Terwijl je juist meesterlijk goed bent in wat je doet. Klanten zouden voor je in de rij moeten staan.

Je hebt de kans laten liggen op omzet én nóg belangrijker: je hebt de kans laten liggen om iemand van zijn probleem af te helpen.

Referentie Frederieke

Als je een “ja, dat klopt” gevoel hebt bij alleen al 2 van de onderstaande gedachten, dan is deze verkooptraining een absolute must!

Jarenlange verkoopervaring

Bij mij zit verkopen ingebakken. Jarenlang heb ik internationaal verschillende bedrijven en business units uitgebouwd en managers en hun teams gecoacht om klantgericht te verkopen.

Je moet je verhaal op orde hebben. Een onderbouwd verhaal dat zo logisch is dat het vanzelfsprekend is dat mensen het willen kopen. Dan wordt verkopen een peuleschil. Ook voor jou! Zonder ‘verkoperig’ en drammerig over te komen. Zonder gedoe over prijs. 

Kortom ik houd van verkopen en jij gaat er ook van houden op het moment dat je snapt hoe jij regie krijgt over het verkoopgesprek én het proces.

Sales Strategie School

Ben je erbij?

Wil je in het gesprek een volmondige JA krijgen van je ideale klant?

Wil je jouw omzet verdubbelen, omdat je weet hoe je verkoopt, vanuit verbinding?

Wil jij afrekenen met vlekken in je nek wanneer je moet pitchen?

Kom dan naar de Live Trainingsdag: 

Verkopen vanuit verbinding op 13 oktober 2023 in Elspeet

Je wordt heerlijk verzorgd en je gaat met enorm veel energie en kennis weer naar huis.

 

"Toen ik startte als ondernemer had ik geen funnels, geen e-book en niet eens een website! Wel had ik 40k omzet in 3 maanden en inmiddels wachtlijsten voor mijn programma’s."

Ik ben echt onwijs te spreken over de challenge. Ik heb inmiddels heel wat business coaches voorbij zien komen en sommigen zijn nogal lang van stof. Persoonlijk vind ik het heel fijn dat het “makkelijk” is om naar jou te luisteren. Elk woord makes sense. Het is duidelijk en krachtig.

Wat mij enorm heeft “aan” gezet is het vertrouwen dat je uitstraalt. Ik vindt dat persoonlijk ook jouw unieke toegevoegde waarde. Ik heb zin om achter op te springen, op een tandem weliswaar. Jij weet de weg maar ik trap ook lekker mee. Mede door de challenge heb ik enorm veel zin om met jou als coach aan de slag te gaan. 

Milou de Graaf 

Coach bij Arts in Balans 

Ik ken maar weinig mensen die zo gedreven, strategisch maar tegelijkertijd ook fijn zijn om mee te werken. Als Josiene een doel voor ogen heeft gaat ze ervoor en haalt ze het. Ze weet altijd op een slimme manier de vertaalslag te maken van doelen stellen naar doelen realiseren en ziet binnen no-time waar de bottlenecks zitten in een organisatie.

Binnen een paar weken had ze door waar mijn kracht lag en realiseerde ze kansen voor mij die ik zelf nog niet zag op dat moment. Ze heeft daardoor een belangrijke rol gespeeld in mijn persoonlijke ontwikkeling en mijn carrière zoals deze er nu uit ziet

Tineke Zwart

Online Business coach

Aan het einde van deze waardevolle dag:

Je leert verkopen vanuit je hart, vanuit purpose, vanuit je missie komt of hoe je het ook noemen wilt. Je verkoopt omdat je daadwerkelijk iets bijdraagt aan een ander. Geen luchtfietserij gedoe dus.

Kortom, dit is zo’n waardevolle dag, hier wil je bij zijn. Je gaat slimmer te werk vanuit bezieling. Zodat je jouw klant bereikt en helpt!

De investering voor deze dag is slechts € 199,-. 

"Dromen is leuk, verschil ga je maken met wat je DOET"

Als ik in één woord moet omschrijven wat mijn samenwerking met Josiene mij heeft opgeleverd, dan is dat FOCUS. Ik weet nu heel goed wat ik doe voor mijn klanten, en waarom ik voor deze manier van werken kies. Daardoor komt er eindelijk een bepaalde routine, en daarmee stabiliteit in mijn bedrijf. Zowel qua werk als qua omzet. Ondanks Corona, gaat mijn werk nu gewoon door. Josiene zoekt met je naar een manier die voor jou specifiek werkt, want “One size does not fit all”. Voor mij heeft het traject geresulteerd in een omzetstijging van 50%!

Salomé de la Mar / Teamtrainer & Teamontwikkelaar

Josiene heeft enorme mensen kennis waarmee ze iemand uit de comfortzone weet te halen. Te laten denken met andere hersendelen en anders te laten kijken naar situaties. Ze brengt de eigen kernwaarden weer naar boven en weet deze als ruggengraat en koers uit te zetten in de organisatie. Ook haar bedrijfservaring en de kennis die ze de afgelopen jaren heeft opgedaan in MT’s zijn enorm waardevol voor andere bedrijven. Daarnaast ken ik haar als een open, eerlijk en prettig persoon om mee te praten (met inzicht).

Simone den Boer I Founder Lifestyle Media Group

Is het de investering waard?

Ik maak altijd een simpel rekensommetje:

Hoeveel klanten moet ik krijgen om de investering terug te verdienen? En ik reken altijd uit hoeveel het me kost als ik niet investeer? Want op dezelfde manier doorgaan brengt sowieso niets op, toch?

Dus de conclusie is dat de investering een no brainer is en de waarde van de dag: WINST.

Want met dezelfde kennis over verkopen ga je niet meer verkopen. Moet je eens opletten wat er na deze trainingsdag gaat gebeuren. 

Wacht niet te lang met boeken want het is geen massale training dus
VOL = VOL.

Zien we je 13 oktober? Vragen? mail even: team@winningimpact.nl

Tot snel!

"You just got to ignite the light and let it shine"
- Katy Perry -

Ik ben Josiene super dankbaar voor haar hulp! Ik heb gerichte stappen kunnen zetten die nodig waren om mijn bedrijf te laten groeien. Mijn productstrategie staat nu veel steviger en ook het inrichten van diverse leadstrategieën, die nodig zijn voor het aantrekken aan klanten.

Dank je wel voor al je hulp Josiene, je bent mega waardevol als mens en als coach!

Marieke Vaandrager Marketing Expert

Marieke Vaandrager

Marketing Expert en Ondernemer

Josiene weet met de juiste vraagstelling en feedback mij echt naar de kern van mijn onderneming te brengen vanwaar ik gefocust en met een strategie mijn bedrijf laat groeien.

Ik weet nu exact hoe ik me bij mijn gewenste doelgroep positioneer, wie ik als ondernemer ben en hoe ik mijn bedrijf structureel verkoop!

Monique Olie

Auteur en Coaching voor gescheiden moeders

Waar wacht je nog op? Gun jezelf deze trainingsdag en trek omzet aan als een magneet!