E-book 9 stappen 10K per maand
E-book 9 stappen 10K per maand

Wil je sneller groeien en grote impact maken?

Laat mij je helpen aan een plan voor 10k omzet per maand. 

Start nu en download de 9 bewezen tips van mijn Bedrijfsgroei SuccesformuleⓇ

Binnen een paar weken had ze door waar mijn kracht lag en realiseerde ze kansen voor mij die ik zelf nog niet zag op dat moment. Ze heeft daardoor een belangrijke rol gespeeld in mijn persoonlijke ontwikkeling en mijn carrière zoals deze er nu uit ziet.

Tineke Zwart

Online & Business coach

“Josiene zoekt met je naar een manier die voor jou specifiek werkt, want “One size does not fit all”. Voor mij heeft de samenwerking geresulteerd in een omzetstijging van 50%!”
Salomé de la Mar
Teamontwikkelaar en trainer

Als ondernemer wil je groeien,

maar je loopt tegen een

groeistagnatie aan. Wat nu?

Je weet dat je met je bedrijf toegevoegde waarde biedt. Dat heb je al bewezen met tevreden klanten. Je houdt inmiddels van de vrijheid van het ondernemen, van de uitdaging en de groei. Je weet dat je grote impact kan maken, dat heb je al eerder bewezen. Je bent een harde werker en wilt zo snel mogelijk van grote impact zijn. Maar hoe?

Het kost je steeds meer moeite om al je energie te geven voor hetgeen je ervoor terugkrijgt. Het is vaak de waan van de dag die het van je overneemt.

Door de tijd heen ben je je focus uit het oog verloren. Door allerlei randzaken ben je vooral van de hak op de tak aan het ondernemen en brandjes aan het blussen.

Je hebt het idee alsof jij niet meer het bedrijf runt maar het bedrijf jou. En dat kost je steeds meer. Je vrijheid, gemiste omzet en werkplezier.

Je wilt bezig zijn met de groei van je bedrijf en het werken áán je bedrijf. Maar door alle randzaken die daarbij komen kijken, heb je minder focus en mis je een duidelijke richting. Dit stokt de groei die je voor ogen hebt.

Je maakt steeds meer werkuren. In al die uren doe je vaak niet wat je écht moet doen om verder te groeien met je bedrijf. Daar baal je van. Net als van de onrust in je lijf van het continu ‘aan’ staan.

Je bent je bedrijf gestart, omdat je een winnende impact wilde maken. En nu wil je jouw focus en regie weer terug!

Herken je dit?

Josiene heeft mij inzichten gegeven, zij heeft mij op weg geholpen op mijn organisatie nog meer te waarderen, maar ook mijn eigen positie daar goed in vorm te geven. Ze is enthousiast, heeft veel kennis en kan dit op een hele toegankelijke manier overbrengen, waardoor het raakt, waardoor het tastbaar wordt en daardoor ook heel mooi vertaald kan worden naar de praktijk! Echt een aanrader om Josiene bij je groeiproces te betrekken, als professional, als coach en als mens!

Kirsten Slegh

Directeur KMS advisering

Het kan anders! Het is nu tijd om je vrijheid en plezier in het ondernemerschap weer te claimen.

Ik geloof dat ieder bedrijf bezit over een unieke onderscheidende waarde. Als ondernemer gebruik jij jouw waarde alleen nog niet op de juiste manier. Harder rennen heeft dan geen zin. Dingen slimmer aanpakken wel.

Veel ondernemers zijn goed in hun vak, maar niemand heeft ooit het vak ondernemen geleerd. Ze schieten dan gaandeweg uit de bocht.

Dat kan gebeuren en dat geeft niets. Maar de fout die veel ondernemers maken is dat ze er vervolgens niks aan doen. En zo blijven ze aanrommelen.

Laat dat je niet gebeuren. Laat je hierin helpen door een expert.

Ondernemen op gevoel werkt namelijk tot een bepaald niveau. Voor de échte impact waar jij naar op zoek bent, is meer nodig: de juiste focus, structuur en consistente acties waarmee je keer op keer doelen behaalt. Het is tijd voor de Bedrijfsgroei succesformule ®

De tijd om jouw positie is de markt te claimen is NU. In de wereld waar alles bijna al bestaat, is focus nòg belangrijker geworden. Pas met de juiste focus gaat de stroom aan klanten moeiteloos op gang komen.

Dus hoe lang ga je nog door met gedoe en hak op de tak ondernemen?

We hebben allemaal een blinde vlek waardoor je je eigen goud niet meer ziet en groei uitblijft.

Een volgende groei slag bereiken met je bedrijf lukt je alleen als je jouw unieke onderscheidende waarde pakt en de juiste groei wetmatigheden toepast. Hierdoor ga je de juiste stappen op het juiste moment zetten. Stappen die passen bij jou en de fase waar je bedrijf in zit.

En wees eerlijk. Als je zelf deze stappen op de juiste manier had toegepast, dan had je niet in deze situatie gezeten toch?

Daarom heb ik De Bedrijfsgroei SuccesformuleⓇ ontwikkeld, zodat jij je doelen gaat behalen en je leven als ondernemer mooier en relaxter en winstgevender wordt. 

Ga voor goud en creëer je eigen Winning Impact.

Gun jezelf rust in je hoofd en in je lijf. Gun jezelf de vrijheid en het plezier die het ondernemerschap met zich meebrengt.

Gun jezelf de groei te realiseren voor je bedrijf én de impact te maken waar jij van droomt.

Hi!

Ik ben Josiene Borgers en het is mijn missie om ondernemers te helpen het bedrijf te bouwen van hun dromen. Ik geloof er namelijk in dat je als ondernemer pas écht ultieme vrijheid ervaart wanneer je je focust op jouw talent én hetgeen waar je enorm veel energie van krijgt. Groei is dan geen strijd, maar een logisch gevolg!

Jarenlang had ik verschillende management functies bij internationale bedrijven. Ik hield me vooral bezig met business development, marketing en sales en stond aan de basis van succesvolle groei en het uitrollen van bedrijven naar nieuwe landen en branches. Met al deze ervaring heb ik de Bedrijfsgroei succesformuleⓇ ontwikkeld, dat inmiddels een officieel geregistreerd model is.

Ik ben opgegroeid in het Noord-Hollandse Tuitjenhorn en ben de middelste van 3 kinderen. Het ondernemerschap is me niet met de paplepel ingegoten. Hard werken wel, dat is wat erin zit als plattelandse meid.

Mijn ondernemers kriebels zijn vooral aangestoken door mijn man Maarten. Die een internationaal software bedrijf had (inmiddels verkocht). Toen ik mijn plannen over Winning Impact opperde zei hij gelijk: Doen!

We wisselden elkaar mooi af. Zijn bedrijf was verkocht en ik startte de mijne. Ik was voorbereid op financiële onzekerheid. Maar het tegendeel bleek waar. Binnen een half jaar had ik mijn eerste ton omzet behaald. Wat is er mooier dan mijn eigen Bedrijfsgroei SuccesformuleⓇ direct succesvol in te zetten voor mijn eigen onderneming. En die ervaring van succes en snelle groei gun ik elke ondernemer!

E-book 9 stappen 10K per maand mobiel

Terwijl jij gebrek aan focus hebt, helpt een ander jouw klanten

Zet nu de eerste stap om een ijzersterke groei met je bedrijf te maken en download gratis de 9 bewezen tips voor ondernemers

E-book 9 stappen 10K per maand tablet

Wat zeggen anderen:

Josiene heeft enorme mensen kennis waarmee ze iemand uit de comfortzone weet te halen. Te laten denken met andere hersendelen en anders te laten kijken naar situaties. Ze brengt de eigen kernwaarden weer naar boven en weet deze als ruggengraat en koers uit te zetten in de organisatie. Ook haar bedrijfservaring en de kennis die ze de afgelopen jaren heeft opgedaan in MT’s zijn enorm waardevol voor andere bedrijven. Daarnaast ken ik haar als een open, eerlijk en prettig persoon om mee te praten (met inzicht).

Simone den Boer I Founder Lifestyle Media Group

Ik heb Josiene leren kennen als een scherpzinnige ondernemer die in staat is om op korte termijn de vinger op zere plek te leggen. Zij ziet vlot de pijnpunten van de ondernemer, het team en de gehele organisatie. Zij durft de juiste (soms pijnlijke) vragen te stellen waardoor je zelf met de antwoorden komt welke nodig zijn om van jouw organisatie een nog groter succes te maken.

Joost Baljé I Communicatie advies

Met Josiene werken betekent voor mij als een kind rondlopen in een speelgoedwinkel waarvan ik het bestaan niet vermoedde. Er is zóveel om uit te kiezen! En dan is Josiene daar om mij uit te leggen: welke instrumenten zijn er, hoe werken ze, wat past bij mij. Ze heeft ongelofelijk veel verstand van het ondernemers-spel en de regels. Haar enthousiasme en authenticiteit zijn aanstekelijk. Ik heb steeds meer middelen tot mijn beschikking waarmee ik de regie verhoog over mijn klantenbestand- en dus mijn omzet. Zodoende kan ik blijven doen wat ik het liefste doe.

Geke Hamming I Mindset coach

Josiene heeft mij ontzettend geholpen met het anders kijken naar mijn bedrijf. Zien wat je eigenlijk iedere dag ziet maar waar je niet echt bij stilstaat. Totdat Josiene je daarop wijst. Ze zorgt voor eye openers door dingen te benoemen die je zelf eigenlijk wel weet, maar waar je nog onvoldoende aandacht aan besteed. En dat zorgt voor die laserfocus die ik met behulp van Josiene echt heb kunnen aanbrengen. En dat voelt ontzettend goed!

Dorien Ensink
I Communicatie adviseur

Waarom moet je bij mij zijn?

Je neemt natuurlijk niet van jan en alleman kennis aan. Zou ik ook niet doen. Je hebt iemand nodig die ziet wat jij nodig hebt. Een stap verder denkt en een concrete vertaalslag weet te maken naar het realiseren van jouw doelen. Want dromen is leuk, maar je hebt je dromen ook concreet te maken zodat je de juiste stappen zet voor daadwerkelijke groei.

Goed nieuws. Ik heb de kennis én de ervaring om samen met jou de volgende groeistap te maken.

Mijn Noord Hollandse nuchterheid en aanstekelijke enthousiasme is concreet en to the point. We gaan jouw bedrijf concreet in de markt zetten. Door de juiste positionering en commerciële vertaalslag. Ik ben vanuit mijn internationale werkervaring gedrild om iedere 6 weken een nieuwe lancering te doen. Een product bedenken, ontwikkelen en verkopen. Business development, marketing en sales. Ik stond aan de basis van succesvolle groei en het uitrollen van bedrijven naar nieuwe landen en branches. Daarnaast heb ik zelf teams aangestuurd en opgebouwd.

Ik weet wat dus werkt en wat niet werkt. Zodat je in korte tijd grote groei stappen gaat zetten.

De kennis die ik met je deel? Daar ga je je hele carrière als ondernemer de vruchten plukken.

Mijn unieke skill is dat ik een kompas heb voor groei en dit combineer met jouw talent. Waardoor je gaat merken dat ondernemen moeiteloos kan.

Zet nu de eerste stap om een ijzersterke groei met je bedrijf te maken en download gratis de 9 bewezen tips voor ondernemers: