Programma kleinbedrijf: Laserfocus bedrijfsgroei

Meer omzet en een betrokken team door focus, structuur en een praktisch commercieel plan

Plan een gratis sessie om te kijken of we een match hebben zodat je jouw plek in het programma kunt bemachtigen.

Bedrijfsgroei Kleinbedrijf en MKB I Winning Impact

Herken je dit?

“Josiene leert ons doelen te behalen. Ze is recht voor zijn raap, signaleert, stuurt, adviseert en coacht op een hele persoonlijke en betrokken manier. Het motiveert ons om anders en verder te kijken en heel gericht, en in kleine en grote stappen, doelen te stellen en te behalen.”

Iwan de Leeuw

IL Office

Plan een gesprek om te kijken of we een match hebben zodat je jouw plek in het programma kunt bemachtigen.

Maak met jouw bedrijf de winnende impact waarvan je droomt

Je bedrijf leiden met medewerkers brengt je in een nieuwe dimensie. Je wilt dat iedereen doet wat hij moet doen met dezelfde drive als jij. Zodat je bedrijf gezond blijft groeien, vanuit flow en plezier.

Dat kan, alleen heeft iedere groeifase de juiste focus en structuur nodig. Heb je deze niet dan worden medewerkers ballast, krijgen klanten niet wat ze moeten krijgen en werk jij je nog steeds 3 slagen in de rondte om de kwaliteit te waarborgen.

Dat houd je niet vol en geeft je ook helemaal geen energie en voldoening. Je bent een middelmatig bedrijf geworden. Daar wil niemand voor z’n bed uitkomen toch?

Je hebt een slimme vertaalslag nodig van strategie naar werkvloer en klant. Simpel, praktisch en doelgericht. Zodat je team doet wat het moet doen, vanuit een drive en betrokkenheid.

Work smart, Play hard

Als je wilt groeien met je bedrijf moet je op je team kunnen bouwen en vertrouwen. Maar hoe?

Teveel werkuren maken? Hak op de tak ondernemen?

Hét teken dat er in de basis van je bedrijf iets niet klopt.

Zelf zie je dat niet meer. Logisch. Als je zelf het antwoord wist had je toch al lang al ingegrepen?

Kortom, je bent er klaar voor om het ondernemersspel op een hoger niveau te spelen.

Hoe zou het voor je zijn als:

Je een gestroomlijnd bedrijf had met een team die aan 1 woord genoeg heeft en jou doet verbazen over de kwaliteit die is geleverd aan klanten.

Je uit de rol kunt stappen als meewerkend voorman omdat je kunt vertrouwen op het soepel draaien van je bedrijf en je team?

Je weet aan welke knoppen je te draaien hebt om meer klanten aan te trekken met een superstrakke positionering?

Je bedrijf een vlekkeloze uitvoering realiseert, omdat je team een verlengstuk is van jouw kennis en kunde. De klanten zijn meer dan tevreden.

Je een volgende groeifase in gaat met je bedrijf. Doordat je de tijd en rust hebt om aan je bedrijf te werken?

Review

“We hadden financieel een zeer mooi jaar achter de rug, en het team meteen kunnen uitbreiden met 5 medewerkers. Maar hoe moest het nu verder? Er zat totaal geen lijn in wat we deden, of het type klant dat we bedienden, we hadden geen enkele focus, wat leidde tot voortdurende negatieve stress bij het hele team.

Ik ben heel blij dat Josiene op dat moment mijn pad kruiste, want met het Laserfocus traject van Winning Impact hebben we het bedrijf volledig kunnen omgooien:

> We ondernemen nu vanuit een duidelijke missie en focus, en met zeer ambitieuze groeiplannen (voor de komende 15 jaar!)

> Ik heb ook helderder dan ooit welk team daarvoor nodig is (rollen & KPI’s) en hoe ik dat team een motiverend, duidelijk kader geef.

> Uitgebreide toolkits om de kernwaarden binnen het bedrijf te activeren en warm te houden, om onze website teksten te verscherpen, de juiste vergadercultuur en 121’s te voeren met het team, …

Enorm veel bij geleerd, mezelf en mijn bedrijf heruitgevonden en een pak energie gekregen om verder door te groeien!”

Jelle Wierdsma

Groeimakers

De tijd om het échte ondernemers spel te spelen is nu!

Succes behaal je door het opvolgen van wetmatigheden. Ik heb enorm veel producten gepositioneerd, businesses uitgerold, teams samengesteld en managers opgeleid én gecoacht. Keer op keer is het ‘spel’ in de basis hetzelfde. Als je het spel door hebt ga je een groei vliegwiel op gang krijgen en bouw je je eigen droom bedrijf.

Niet voor niets is mijn bedrijf binnen een half jaar na inschrijving bij de KvK gegroeid naar 100.000 euro omzet en werk ik inmiddels met een team.

Ik weet welke stappen je te nemen hebt om een stabiel bedrijf te bouwen. Ik ga je helpen aan de juiste stappen en de structuren die je nodig hebt voor de juiste basis van bedrijfsgroei.

Impact maken met je bedrijf I Winning Impact I Josiene Borgers

Dus waarom zou je wachten?

Zit jezelf niet in de weg.

Wachten kost je uiteindelijk bergen aan gemiste omzet en groei kansen.

En wat dacht je van frustratie. En wees eerlijk. Als je zelf weet hoe het anders moet had je niet in deze situatie gezeten toch?

Succes met je bedrijf behaal je alleen met het juiste fundament van je bedrijf zodat je de juiste strategie loslaat. Je wilt dan ook weten welke strategie past bij jou en de doelen die je wilt behalen. Zodat medewerkers aan 1 woord genoeg hebben en vanuit betrokkenheid aan de slag kunnen. Dat verwachtingen van klanten meer dan overtroffen worden. Omdat jij en je team elkaar versterken komt er een groei vliegwiel op gang.

Je bent er klaar voor om het ondernemersspel op een hoger niveau te spelen.

Het programma Laserfocus bedrijfgroei werkt

Succes behaal je door de unieke kracht van je bedrijf te positioneren naar de werkvloer én naar de klanten. Zodat je met laserfocus aan je omzet werkt én aan je winst.

De tijd om om jezelf als ondernemer te verbeteren is nu!

Met aanmodderen verlies je alleen maar tijd, energie, klanten en geld aan verkeerde investeringen.

Start zo snel mogelijk!

“Gedoe in je bedrijf ontstaat door gebrek aan focus, structuur en consistentie in de dingen die je doet.”

Over het programma:

Laserfocus bedrijfsgroei

We werken 4 maanden lang actief aan je bedrijf. Niet alleen met een plan waardoor je de juiste stappen en de structuren hebt voor je bedrijf die je nodig hebt voor bedrijfsgroei. Ook met gerichte acties zodat we al tijdens het programma groei realiseren.

En nu praktisch, dit krijg je!

We hebben (jij en je eventuele MT of groeiteam) 4 maanden lang intensief contact. Ik geef je feedback en je mag me het hemd van het lijf vragen.

We plannen 1 live 1-1 sessie van 2 uur. Online of op mijn trainingslocatie op het inspirerende platteland in Zuidschermer, jij mag kiezen.

Een half jaar lang toegang tot de online academie. Korte en doelgerichte video’s met concrete voorbeelden, opdrachten en mega veel kennis over bedrijfsgroei.

We werken online aan jouw Winning Impact strategie plan. Een online document waarin we de strategie uitwerken. Dus ik kijk met je mee en geef je feedback zodat je direct aan de slag kunt, je team geactiveerd wordt en je acties kunt bijschaven.

3 keer een online 1 op 1 sessie van 30 minuten voor jouw vragen en voortgang.

Toegang tot groei templates en formats die direct te implementeren zijn voor jouw bedrijf.

Binnen 4 maanden heb je een concreet en praktisch groeiplan. Je hebt een stevig fundament voor je bedrijf en je weet precies hoe je je jaar indeelt om de gestelde doelen met je team te behalen. Zodat je met rust en vertrouwen groeit.

Ik ben niet van de 10, anders had ik je die gegeven 😉 Ik kijk nu meer naar de toekomst waar ik wil zijn met mijn bedrijf. Ik ben veel meer bezig aan het werken aan mijn bedrijf dan voor mijn bedrijf, en ik heb milestones. Geeft me ook veel meer rust.

Jan de Vries

Directeur I Falcon Engineers

Business Coach Josiene Borgers I Winning Impact

Het resultaat van dit programma: Laserfocus bedrijfsgroei

Een bedrijf met focus en structuur dat doelgericht, samen met je team, de volgende groeifase behaalt

Controle en grip over resultaten, je weet precies aan welke knoppen je moet draaien om doelen te behalen

Loyale klanten en betrokken medewerkers omdat je zo scherp bent gepositioneerd dat je onweerstaanbaar bent

Een ijzersterk en onderscheidend fundament van je bedrijf die je commercieel weet te vertalen naar medewerkers en klanten. Zodat je een van de krachtigste spelers wordt in jouw vakgebied

Rust en vertrouwen in een meer dan rooskleurige toekomst van jouw bedrijf, je cashflow en je winst

Dat je uit de rol als meewerkend voorman kunt stappen en de vrijheid en energie weer terug krijgt om aan je bedrijf te werken

Een bedrijf dat productiever is in minder tijd waardoor je minder mensen en middelen nodig hebt en je kosten bespaart

Investering

€ 4997,-

Of 3 termijnen van € 1767,- exclusief 21% BTW.

(Bij meer dan 3 deelnemers per bedrijf + € 150,- p.p.)

“Je hoeft niet harder werken. Werk slim samen met jouw onderscheidend vermogen. Laat dan de strategie het werk doen en geniet van de rit.”

Nog even voorstellen…

ZZP coach Josiene Borgers I Winning Impact

Hi!

Mijn naam is Josiene Borgers en mijn ondernemers avontuur begon in 2019. Na jarenlang internationaal business development te hebben gedaan. Heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik mijn bedrijf Winning Impact gestart.

Ik ben opgegroeid in het Noord-Hollandse Tuitjenhorn en ik ben de middelste van 3 kinderen. Het ondernemerschap is me totaal niet met de paplepel ingegoten. Hard werken wel, dat is wat erin zit als plattelandse meid.

Mijn ondernemerskriebels zijn vooral aangestoken door mijn man Maarten. Hij had een internationaal software bedrijf (inmiddels verkocht). Toen ik mijn plannen over Winning Impact opperde zei hij gelijk: Doen!

ZZP coach Josiene Borgers I Winning Impact
Coach voor ZZP-ers Josiene Borgers I Winning Impact

We wisselden elkaar mooi af. Zijn bedrijf was verkocht en ik startte de mijne. Ik was voorbereid op financiële onzekerheid. Maar het tegendeel bleek waar. Binnen een half jaar had ik mijn eerste ton omzet gedraaid. Jarenlang heb ik groei methodieken toegepast binnen bedrijven en nu zag ik dat deze ook voor mijn eigen bedrijf werkten.

Mijn missie was geboren: ondernemers in beweging brengen het bedrijf te creëren waar zij zelf van ‘aan’ gaan. Zodat je jouw leven, het leven van je klanten mooier maakt.

Het bedrijf van je dromen creëer je door de juiste vertaalslag te maken van het onderscheidend vermogen van je bedrijf. En als je dat als stevige basis hebt gepositioneerd. Dan stel je doelen die je plezier geven en haalbaar zijn. Hiervoor heb je groei wetmatigheden nodig. Zodat je de juiste groei stappen zet op het juiste moment. Wat deze voor jouw zijn? Dat leer ik je in dit programma.

Terwijl jij je afvraagt hoe je nu een volgende groeistap maakt met je bedrijf. Is een ander er al met je klanten vandoor.

Wat zeggen anderen:

Josiene heeft een prettige persoonlijkheid en is erg toegankelijk als het gaat om feedback geven maar ook nemen, ze neemt dan ook geen blad voor de mond en zegt waar het op staat (wel onderbouwd natuurlijk), dat is wat je van een goede coach mag verwachten.
Tenslotte: “zachte heelmeesters maken smerige wonden”.

Vooral de pragmatische aanpak waarbij de praktijk goed vertaald wordt naar de theorie begrijpt Josiene als geen ander, dat maakt het voor een ondernemer die met zijn vak bezig is heel begrijpelijk.

Ook al besta je als onderneming 10, 20 of 30 jaar, ik kan iedereen aanraden om eens de oogkleppen af te zetten en te kijken wat werkelijk goed is voor jou en je bedrijf door het volgen van de Laserfocus Bedrijfsgroei.

Frank Leemkuil I Micpoint

Het was een uitdaging om de organisatie in beweging te krijgen zaken eens anders aan te pakken dan we altijd gewend waren. Met de laserfocus van Winning Impact is dat een stuk makkelijker gebleken, omdat ieders inbreng uiteindelijk gericht werd op één en hetzelfde punt. Het maakt de samenwerking met onze toch al hechte groep alleen maar beter!
Verhelderend programma wat de fundering zet onder je bedrijfsstrategie.

Iwan Jacobs en Lars van Beek I Mekano Group

Voor ons als Veritec hebben wij enorme stappen gezet als organisatie. Mede hierdoor groeien we in omzet en ziet het perspectief er steeds beter uit. Dit zou ik elke ondernemer gunnen. Ik geef dit programma een 9.

Darryl Hopman I Directeur I Veritec

Meest gestelde vragen:

Het programma start iedere maand dus je stapt in wanneer jij wilt maar vol is vol! Dus stap nu in! Het wordt niet rustiger, er is altijd wel wat. Dus geen excuses meer en ga ervoor 🙂

Bij het online programma zitten 6 Q&A’s met andere ondernemers in dit programma.

De Q en A’s zijn op iedere 3e dinsdag van de maand om 13 uur (kan je niet? Geen probleem. Stuur van te voren de vragen en bekijk de antwoorden terug in de opname).

Het online programma heeft 4 elementen: de online omgeving, masterclasses, Q&A’s en een online werk document. Ik heb het programma helemaal doorontwikkeld zodat het aansluit bij wat jij als ondernemer nodig hebt in de fase waar je nu inzit.

Je krijgt telkens opdrachten om modules door te nemen. Video’s en tekst waarin ik uitleg hoe je je bedrijf krachtig opbouwt. Daaruit krijg je opdrachten die je uitwerkt in je online werkdocument. Ik zet je aan tot uitdenken en uitvoeren zodat je erachter komt wat werkt voor jou en je bedrijf.

Alle elementen sluiten naadloos op elkaar aan.

In de online modules neem ik je van A tot Z mee in hoe je jouw bedrijf bouwt waarin jij in je kracht staat. Jij leidt je bedrijf en je laat je niet meer leiden door je bedrijf. 

We starten met een missie met impact. Ik geloof namelijk dat je alleen een succesvol bedrijf kunt bouwen als je bedrijf een verlengstuk is van jou als persoon. Als jij in je kracht staat komt het succes van je bedrijf er achteraan. Niet andersom. Ook weet ik dat je ooit wel over een missie (of jouw why) hebt nagedacht maar dat deze weer in de la is beland.

Hoe weet ik dat? Als je je missie nu niet uit je hoofd kunt opzeggen staan jij en je bedrijf niet in je kracht. Het mist aan fundament waardoor je een toren van Pisa bedrijf gebouwd hebt in plaats van een stevige piramide. In je missie zit het onderscheidend vermogen van je bedrijf. Die hebben we uit te rollen naar klanten. Daarom is dit voor iedereen, ook voor een gevorderde ondernemer, weer een startpunt. De basis scherp stellen.

Daarna volgt strategie: Klantstrategie, productstrategie, focusstrategie. Het is een must dat deze elementen samenhang hebben. Alleen dan krijg je een commercieel vliegwiel op gang. Met leuke klanten, producten die spot on aansluiten zodat marketing vanzelfsprekend rendement oplevert.

Als het fundament staat als een huis gaan we aan de slag met de structuur: doelen en wat je nodig hebt in je bedrijf om die te halen. KPI’s gaan een systeem creëren in je bedrijf waardoor je je succes plant en maand na maand je omzetdoel gaat behalen.

Daarna is het een kwestie van het omzet vliegwiel op gang slingeren (mijn ervaring is dat er in voorgaande modules al zoveel kwartjes zijn gevallen dat je hier al mee bent begonnen). Consistente acties waarmee je grip en controle krijgt over een consistente groei van je bedrijf.

In mijn jarenlange ervaring heb ik (bijna) nooit mijn doelen niet behaald. Simpelweg omdat ik mijn omzet plan en niet aan het toeval overlaat. Zo wist ik in mijn eerste half jaar als ondernemer mijn eerste 100 k omzet te verdienen.

Tot slot. Ik kijk mee met de stappen die je zet. Zodat je een ijzersterke koers uitstippelt voor groei.

Je kunt dus bijna beter vragen: Wat leer ik je NIET in mijn programma? Mocht je nu denken: “Wow, wat veel. Dat gaat me nooit lukken in die maanden.” Geen probleem, je houdt 1 jaar toegang.

Ik heb een online document ontwikkeld. Waarmee ik kort op de bal met je mee kan kijken. Je krijgt namelijk structuren en formats. Zoals het uitwerken van je missie met impact, product en klant strategie, webteksten etc. In dit document lees ik mee wat je schrijft. Zodat ik feedback kan geven, suggesties kan doen en je aanscherp. Ook help ik je om samenhang te houden van hetgeen wat je wilt bereiken en hoe je dit tot uitvoer brengt. Zodat strategie naadloos aansluit op uitvoer. Waardoor je jouw doelen niet alleen gaat stellen maar ook daadwerkelijk gaat behalen.

Mooi dat je al eens een coach hebt gehad. Die heb ik ook ieder jaar (en soms zelfs meerdere :-). Ik ben van mening dat je als ondernemer een coach nodig hebt. Iemand die je op blinde vlekken wijst, je nieuwe ideeën geeft. Ik deel niet alleen mijn kennis maar ik breng je ook in beweging. Direct in de juiste richting. Concreet en to the point. Succesvolle ondernemers hebben altijd een batterij aan coaches. Want zij weten dat met dezelfde kennis je niet verder komt. Simpel.

Dit kun je grotendeels zelf invullen. Dit is echter geen programma waarin het vooral draait om kennis opdoen. Het draait om kennis toepassen én actie nemen.

De modules zijn niet heel lang. Het duurt ongeveer 30 tot 45 minuten om een module door te nemen. Je blijft 1 jaar lang toegang houden tot de online academie.

Ook heb je in de maanden van onze samenwerking een direct ‘lijntje’ met mij en mag je mij al jouw vragen stellen via de mail en tijdens de online sessies.

Tot slot ben je tijd kwijt aan het uitvoeren van de opdrachten. Dat kan ik alleen lastig voor je invullen. De een doet daar 5 uur over en de ander een half uur.

Voor ZZP-ers met een dienstverlenend bedrijf zoals coaching, recruitment, communicatie, marketing etc.

Dit programma is niet geschikt voor starters die nog niet helemaal helder hebben wat ze willen doen.

Ja dat is mogelijk. Je mag het bedrag in 1x betalen of in 3 termijnen.

Heel eerlijk. Tijd ga je ook niet krijgen als je zo door gaat. Dit is precies de reden dat je mij als coach nodig hebt. Zodat je tijd overhoudt voor de dingen die er wél toe doen. Waar je energie van krijgt en waar je bedrijf van groeit.

Idem als boven. Met dezelfde kennis en kunde ga je geen stuiver meer verdienen. Anders had je niet in deze situatie gezeten.

Gratis masterclasses en webinars volgen is leuk maar zolang je niet weet hoe je nieuwe kennis voor je bedrijf in zet. Werkt het alleen maar afleidend.

Heb je andere vragen? Laat het me

gerust weten: josiene@winningimpact.nl