Programma: Next Level Ondernemen

Ongegeneerd ambitieus en volgas groeien met je bedrijf

Je hebt je waarde bewezen en nu is het tijd om écht een serieuze business bouwen (stiekem droom je van een imperium). Een bedrijf van onschatbare waarde voor je klanten. Een bedrijf dat een échte winnende impact maakt.

Je weet dat dit in jou en in je bedrijf zit. Je wilt alleen een sidekick hebben en een stok achter de deur. Iemand die je op koers houdt. Met wie je je plannen kunt overleggen en met wie je je strategie tot uitvoer brengt. Die je bijstuurt, je blinde vlekken laat zien en meerdere opties geeft. Iemand die eerlijke feedback geeft. Iemand met ervaring.

Het enige wat jou nog kan tegenhouden van groei is geneuzel. Met de verkeerde dingen bezig zijn. Afgeleid worden door zaken die niet van belang zijn. Om de zoveel maanden zit je weer op hetzelfde punt. Je loopt wéér tegen hetzelfde gedoe aan. Het is nu tijd om hier iets aan te doen.

Verwacht niet dat je met dezelfde kennis andere resultaten gaat krijgen

Als jij je hierin herkent dan is het programma: Next level ondernemen iets voor jou. Je bent zelfstandig ondernemer met een dienstverlenend bedrijf in coaching, recruitment, HR, teamontwikkeling, sales, marketing, media of reclame etc. en je bent klaar voor échte groei en impact.

Je loopt alleen nog regelmatig vast omdat je nog teveel in je bedrijf aan het werk bent. Waardoor je veel ideeën hebt maar niet tot uitvoer komt omdat je ‘geest’ er niet vrij voor is.

Ook merk je dat als je wilt groeien er een nieuwe structuur nodig is in je bedrijf. Hoe sneller je groeit, hoe sneller structuren elkaar opvolgen. Klantstrategieen, productstrategieen, het is steeds in ontwikkeling. Alleen hoe zorg je ervoor dat je de juiste keuzes maakt zodat je de blijft groeien en niet afgeremd wordt door verkeerde keuzes.

Groei komt aan op de juiste uitvoer, het iedere dag 1% beter doen. Evalueren en bijschaven zodat je koers houdt op je groeistrategie. Daarvoor is specifieke feedback nodig. Zodat je steeds beter wordt in de uitvoer.

Groei doe je gefaseerd. Met focus :-). Je moet uitvinden wat werkt. Je moet bijschaven en weer op koers komen.

Want wat ik zie gebeuren is:

In deze fase van je bedrijf heb je namelijk te voorspellen. Daarom moet je aan je bedrijf blijven werken. Zodat je blijft voorspellen. Dit hoeft geen jaren te zijn, maar wel weken en dagen.

Als je altijd doet wat je altijd deed. Zal je krijgen wat je altijd kreeg.
Bedrijfsgroei I Josiene Borgers I Winning Impact

In het programma: Next level ondernemen ben ik jouw stok achter de deur.

Ik ben degene die alle nieuwe en praktische vragen voor je beantwoordt die groei met zich meebrengen. Ik ben degene die met je meekijkt aan welke knoppen we nog te draaien hebben om de strategie praktisch te vertalen en meer omzet binnen te halen. Zodat jij en je bedrijf groei sprongen gaan maken:

Ik help je aan structuren zodat jij aan je bedrijf kunt blijven werken.

Ik houd je scherp, bij de les en bij de doelen. Ik geef de feedback die je nodig hebt om uit de waan van de dag te blijven en weg te blijven van hak op de tak ondernemen

We gaan strategie in de praktijk brengen en de doelen behalen. Ik zie je blinde vlekken die jou in de weg staan

Je bedrijf gaat groeien met klanten waar jij blij van wordt

Ik ga je helpen de focus en structuur, die je nodig hebt om te groeien, consistent in de praktijk te brengen

Ik ga je helpen een team om je heen te bouwen waardoor je bedrijf groeit

Succes is een kwestie van focus, structuur en consistente acties. Samen trekken we jouw bedrijf daadwerkelijk naar een hoger plan.

En nu praktisch!

6 maanden lang heb je intensief contact met mij. We spreken elkaar sowieso meerdere malen per maand. Ik ben onbeperkt toegankelijk voor je en help je met alle beren op de weg en drempels. Samen zien we jouw groei doelen werkelijkheid worden

We plannen een kick off van 2 uur. Live op mijn trainingslocatie in Zuidschermer. We zetten een ijzersterke groeikoers neer en vertalen dit gelijk naar een groeiplan. Zodat we direct aan de slag gaan met het behalen van jouw doelen

Iedere maand plan je jouw coaching in: 5 keer online live coaching van een uur of 10 keer een half uur. 1 op 1 quality time met mij (en als je me al even volgt, ik coach concreet en to the point dus deze sessies gaan je lichtjaren vooruit helpen). We evalueren, schaven bij en komen tot concrete actiepunten

Toegang tot de online ondernemers academie. Je kunt hierin alle stappen vinden uit de Bedrijfsgroei Succesformule®. Je blijft dus aan je bedrijf werken en je vindt alle tools, formats en video’s om een groei bedrijf te bouwen. Dus naast de persoonlijke begeleiding die je krijgt een zeer waardevol platform.

Iedere maand hebben we Evaluatie en Plan sessies met andere ondernemers in dit programma. We plannen je succes! We blikken terug op de maand: welke actie hebben wel/niet geleid tot het behalen van doelen? Welke acties ga je doen om je omzet van komende maand te behalen? Welke acties ga je bijschaven of niet meer doen? Je stelt je vragen én je gaat veel leren van de vragen van anderen.

EXTRA:
Tijdens het programma krijg je ten minste 3 masterclasses van inspirerende sprekers. In ieder programma nodig ik gastsprekers uit. Over bijvoorbeeld mindset, contentmarketing en financiële planning.
 

Groei staat niet stil. Jouw ambities ook niet.

Daarom is het van belang dat je continu aan je bedrijf werkt. Jij weet dat. Je krijgt veel 1 op 1 tijd met mij zodat ondernemen écht next level gaat worden.