Business Coach

Next Level Programma

Kom echt tot de kern om te groeien met je bedrijf vanuit zingeving en flow

Ik heb inmiddels heel wat business coaches voorbij zien komen en sommigen zijn nogal lang van stof. Persoonlijk vind ik het heel fijn dat het “makkelijk” is om naar jou te luisteren. Elk woord makes sense. Het is duidelijk en krachtig.

Wat mij enorm heeft “aan” gezet is het vertrouwen dat je uitstraalt. Ik vindt dat persoonlijk ook jouw unieke toegevoegde waarde. Ik geloof je echt, als je zegt dat iedereen succesvol kan worden, mits je uiteraard over talenten en een goede dosis doorzettingsvermogen beschikt. 

Milou de Graaf 

Coach bij Arts in Balans 

Wil jij echt tot de kern komen?

Je hebt je waarde bewezen en nu is het tijd om écht een serieuze business te bouwen (stiekem droom je van een imperium). Een bedrijf van onschatbare waarde voor je klanten. Een bedrijf dat een échte winnende impact maakt.

Je weet dat dit in jou en in je bedrijf zit. Je wilt alleen een sidekick hebben en een stok achter de deur. Iemand die je op koers houdt. Met wie je je plannen kunt overleggen en met wie je je strategie tot uitvoer brengt. Die je bijstuurt, je blinde vlekken laat zien en meerdere opties geeft. Iemand die eerlijke feedback geeft. Iemand met ervaring.

Het enige wat jou nog kan tegenhouden van groei is geneuzel. Met de verkeerde dingen bezig zijn. Afgeleid worden door zaken die niet van belang zijn. Om de zoveel maanden zit je weer op hetzelfde punt. Je loopt wéér tegen hetzelfde gedoe aan. Het is nu tijd om hier echt iets aan te doen. Ben je niet bang om echt tot de kern te komen waarom dingen niet lukken?  Ga aan de slag met mijn 1-1 Next Level Ondernemen programma.

"Dromen is leuk, verschil ga je maken met DOEN!"

Verwacht niet dat je met dezelfde kennis andere resultaten gaat krijgen

Je bent zelfstandig ondernemer en je bent lekker bezig. Je hebt +5K omzet per maand en er komen redelijk wat klanten binnen via verschillende marketing kanalen.

Je loopt alleen nog regelmatig vast omdat je nog teveel in je bedrijf aan het werk bent. Waardoor je veel ideeën hebt maar niet tot uitvoer komt omdat je ‘geest’ er niet vrij voor is.

Ook merk je dat als je wilt groeien er een nieuwe structuur nodig is in je bedrijf. Hoe sneller je groeit, hoe sneller structuren elkaar opvolgen. Jouw klantstrategieën, productsstrategieën, marketing en salesstrategieën zijn steeds in ontwikkeling. Alleen hoe zorg je ervoor dat je de juiste keuzes maakt zodat je de blijft groeien en niet afgeremd wordt door verkeerde keuzes. En dat alles een duidelijke samenhang heeft.

Groei komt aan op de juiste uitvoer, het iedere dag 1% beter doen. Evalueren en bijschaven zodat je koers houdt op je groeistrategie. Daarvoor is specifieke feedback nodig. Zodat je steeds beter wordt in de uitvoer.

Groei doe je gefaseerd. Met focus :-). Je moet uitvinden wat werkt. Je moet bijschaven en (weer) op koers komen. Als no nonsense business coach ga ik je daarbij helpen.

Vanuit de juiste balans: doen én meebewegen met wat zich aandient. Zodat jij je vervuld voelt in het ondernemerschap.

Want wat ik zie gebeuren is:

In deze fase van je bedrijf heb je namelijk te voorspellen. Daarom moet je aan je bedrijf blijven werken. Zodat je blijft voorspellen. Dit hoeft geen jaren te zijn, maar wel weken en dagen.

Als je altijd doet wat je altijd deed. Zal je krijgen wat je altijd kreeg.
Bedrijfsgroei I Josiene Borgers I Winning Impact

In het programma: Next level ondernemen ben ik als business coach jouw stok achter de deur.

Ik ben degene die alle nieuwe en praktische vragen voor je beantwoordt die groei met zich meebrengen. Ik ben degene die met je meekijkt aan welke knoppen we nog te draaien hebben om de strategie praktisch te vertalen en meer omzet binnen te halen. Zodat jij en je bedrijf groei sprongen gaan maken:

Als business coach help ik je aan structuren zodat jij aan je bedrijf kunt blijven werken.

Ik houd je scherp, bij de les en bij de doelen. Ik geef de feedback die je nodig hebt om uit de waan van de dag te blijven en weg te blijven van hak op de tak ondernemen

We gaan strategie in de praktijk brengen en de doelen behalen. Ik zie je blinde vlekken die jou in de weg staan

Je bedrijf gaat groeien met klanten waar jij blij van wordt. Je voelt je vervuld over jouw business.

Ik ga je helpen de focus en structuur, die je nodig hebt om te groeien, consistent in de praktijk te brengen

Ik ga je helpen een team om je heen te bouwen waardoor je bedrijf groeit

Succes is een kwestie van focus, structuur en consistente acties. Samen trekken we jouw bedrijf daadwerkelijk naar een hoger plan.

Ik ken maar weinig mensen die zo gedreven, strategisch maar tegelijkertijd ook fijn zijn om mee te werken. Als Josiene een doel voor ogen heeft gaat ze ervoor en haalt ze het. Ze weet altijd op een slimme manier de vertaalslag te maken van doelen stellen naar doelen realiseren en ziet binnen no-time waar de bottlenecks zitten in een organisatie.

Binnen een paar weken had ze door waar mijn kracht lag en realiseerde ze kansen voor mij die ik zelf nog niet zag op dat moment. Ze heeft daardoor een belangrijke rol gespeeld in mijn persoonlijke ontwikkeling en mijn carrière zoals deze er nu uit ziet

Tineke Zwart

Online Business coach

Next Level: en nu praktisch!

6 maanden lang heb je intensief contact met mij. We spreken elkaar sowieso meerdere malen per maand. Ik ben onbeperkt toegankelijk voor je en help je met alle beren op de weg en drempels. Samen zien we jouw groei doelen werkelijkheid worden

Live sessies: We plannen een kick off van 2 uur. Live op mijn eigen trainingslocatie. Ik tune in op JOU. We zetten een ijzersterke koers neer en vertalen dit gelijk naar een groeiplan. Zodat we direct aan de slag gaan met het behalen van jouw doelen. 

Iedere maand plan je jouw coaching in: 5 keer online live coaching van een uur of 10 keer een half uur. 1 op 1 quality time met mij (en als je me al even volgt, ik coach concreet en to the point dus deze sessies gaan je lichtjaren vooruit helpen). We evalueren, schaven bij en komen tot concrete actiepunten

Iedere maand hebben we Evaluatie en Plan sessies met andere ondernemers in dit programma. We plannen je succes! We blikken terug op de maand: hoe voelde je je? Welke acties hebben wel/niet geleid tot het behalen van doelen? Wat heb je nodig om je goed te voelen komende maand?
Welke acties ga je doen om je omzet van komende maand te behalen? Welke acties ga je bijschaven of niet meer doen? Je stelt je vragen én je gaat veel leren van de vragen van anderen.

Toegang tot de online ondernemers academie. Je kunt hierin alle stappen vinden uit de Bedrijfsgroei Succesformule®. Je blijft dus aan je bedrijf werken en je vindt alle tools, formats en video’s om een groei bedrijf te bouwen. Dus naast de persoonlijke begeleiding die je krijgt een zeer waardevol platform.

EXTRA:
Tijdens het programma krijg je ten minste 3 masterclasses met inspirerende onderwerpen. Over bijvoorbeeld mindset, contentmarketing, financiële planning, presenteren etc. 
 

Als business coach help ik je om radicaal anders te kijken naar je business en naar jezelf"

Even voorstellen

ZZP coach Josiene Borgers I Winning Impact

Als plattelandse meid houd ik van ACTIE. Ideeën zijn leuk maar het gaat om de uitvoer. Daarom neem ik je gelijk mee in een flink portie DOEN. Want door te doen weet je wat wel en niet werkt voor jou. Zingeving vind je niet zomaar, dat ontdek je door in actie te komen. Zodat je kunt bijsturen en leren. Succes plan je met de juiste acties op het juiste moment.

Door mijn ervaring als internationaal manager en inmiddels alweer jaren als business coach weet ik precies hoe ik mensen in de juiste energie krijg en in de ‘geïnspireerde actie’ modus.

ZZP coach Josiene Borgers I Winning Impact

"Wordt echt gelukkig van de dingen die je doet!"

Als ik in één woord moet omschrijven wat mijn samenwerking met Josiene mij heeft opgeleverd, dan is dat FOCUS. Ik weet nu heel goed wat ik doe voor mijn klanten, en waarom ik voor deze manier van werken kies. Daardoor komt er eindelijk een bepaalde routine, en daarmee stabiliteit in mijn bedrijf. Zowel qua werk als qua omzet. Ondanks Corona, gaat mijn werk nu gewoon door. Josiene zoekt met je naar een manier die voor jou specifiek werkt, want “One size does not fit all”. Voor mij heeft het traject geresulteerd in een omzetstijging van 50%!

Salomé de la Mar / Teamtrainer & Teamontwikkelaar

Met Josiene werken betekent voor mij als een kind rondlopen in een speelgoedwinkel waarvan ik het bestaan niet vermoedde. Er is zóveel om uit te kiezen! En dan is Josiene daar om mij uit te leggen: welke instrumenten zijn er, hoe werken ze, wat past bij mij. Ze heeft ongelofelijk veel verstand van het ondernemers-spel en de regels. Haar enthousiasme en authenticiteit zijn aanstekelijk. Ik heb steeds meer middelen tot mijn beschikking waarmee ik de regie verhoog over mijn klantenbestand- en dus mijn omzet. Zodoende kan ik blijven doen wat ik het liefste doe.

Geke Hamming / PMA Coach

Groei staat niet stil. Jouw ambities ook niet.

Daarom is het van belang dat je continu aan je bedrijf werkt. Jij weet dat. Je krijgt veel 1 op 1 tijd met mij zodat ondernemen écht next level gaat worden.

De investering voor dit programma is € 6997,- OF 3 TERMIJNEN VAN € 2397,- EXCLUSIEF 21% BTW

 

Voor dit programma moeten we beiden een match voelen. Plan hier jouw gesprek: