Gratis Verkooptraining voor ondernemers
Meer omzet en klanten I Winning Impact I Josiene Borgers

Grenzeloos Ondernemen met Laserfocus

Genieten van het ondernemen én grenzeloos verdienen wat je waard bent?

Door met Laserfocus te ondernemen doe jij waar je goed in bent. Vanuit jouw unieke en onderscheidende vermogen verover jij je plek in de markt. 

Er zijn geen grenzen. Alleen de grenzen die jij jezelf oplegt.

Wanneer je echt tot de kern durft te komen trek je klanten en omzet aan als een magneet. Werkelijk alles is mogelijk!

Start nu en download de 9 bewezen tips van mijn Bedrijfsgroei SuccesformuleⓇ:

Ik heb inmiddels heel wat business coaches voorbij zien komen en sommigen zijn nogal lang van stof. Persoonlijk vind ik het heel fijn dat het “makkelijk” is om naar jou te luisteren. Elk woord makes sense. Het is duidelijk en krachtig.

Wat mij enorm heeft “aan” gezet is het vertrouwen dat je uitstraalt. Ik vindt dat persoonlijk ook jouw unieke toegevoegde waarde. Ik heb zin om achter op te springen, op een tandem weliswaar. Jij weet de weg maar ik trap lekker mee. Ik geloof je echt, als je zegt dat iedereen succesvol kan worden, mits je uiteraard over talenten en een goede dosis doorzettingsvermogen beschikt.

Milou de Graaf 

Coach bij Arts in Balans 

Ik ken maar weinig mensen die zo gedreven, strategisch maar tegelijkertijd ook fijn zijn om mee te werken. Als Josiene een doel voor ogen heeft gaat ze ervoor en haalt ze het. Ze weet altijd op een slimme manier de vertaalslag te maken van doelen stellen naar doelen realiseren en ziet binnen no-time waar de bottlenecks zitten in een organisatie.

Binnen een paar weken had ze door waar mijn kracht lag en realiseerde ze kansen voor mij die ik zelf nog niet zag op dat moment. Ze heeft daardoor een belangrijke rol gespeeld in mijn persoonlijke ontwikkeling en mijn carrière zoals deze er nu uit ziet

Tineke Zwart

Online Business coach

Als ondernemer wil je impact maken,

alleen je loopt vast. Wat nu?

Je bent een ambitieuze ondernemer die grote impact kan maken. Dat heb je al bewezen met de tevreden klanten die je hebt geholpen. Je doet je ding, je kunstje, omdat je dit zo geleerd hebt of denkt dit zo te moeten doen.

Maar diep van binnen voel je dat het schuurt en je loopt misschien wel vast in routine. Je zit soms in een flow en dan heb je best wel wat omzet maar de flow en het plezier raak je telkens weer kwijt. 

Er mist iets. Alleen je weet niet wat. Het fundament van waaruit je onderneemt klopt niet helemaal waardoor je telkens scheef groeit. Je trekt klanten aan waarbij je niet echt jezelf kunt zijn. 

Je bent van enorme toegevoegde waarde, een echte impactmaker. Met alle kennis die jij hebt, zou je moeiteloos klanten aan moeten trekken. Toch?

Je bent toch lekker bezig?

Stop met van de hak op de tak ondernemen!

Het is NU tijd om te genieten van de vrijheid van het ondernemerschap.

No more bullshit! Het is tijd om in actie te komen. Dat is recht door zee, maar alleen door actie te ondernemen zonder handrem en anders te gaan denken kan je een volgende stap maken. 

Nu je toch je bedrijf bent begonnen kan je er maar net zo goed een succes van maken toch? 

Ik geloof dat jij over een unieke en onderscheidende waarde bezit. Waarin je ongekend krachtig kunt zijn. Alleen gebruik je jouw waarde nog niet op de juiste manier. Harder rennen heeft dan geen zin. Dingen slimmer en vanuit zingeving aanpakken wel.

Veel ondernemers zijn goed in hun vak. Maar hebben niet het vak ondernemen geleerd en al helemaal niet hoe ze moeten ondernemen vanuit zingeving. Ze schieten gaandeweg uit de bocht en verliezen het plezier in het ondernemerschap.

Dat kan gebeuren en dat geeft niets. Maar de fout die veel ondernemers maken is dat ze er vervolgens niks aan doen. En zo blijven ze aanrommelen.

Laat dat je niet gebeuren.

Voor de échte impact waar jij naar op zoek bent, is meer nodig: focus op zingeving, structuur en consistentie acties die bij jou passen.

Ga voor goud en creëer je eigen Winning Impact.

Gun jezelf rust in je hoofd en in je lijf. Gun jezelf vrijheid, zingeving,  plezier en de omzet die jij verdient. De overvloed die je dan op je pad krijgt is eindeloos.

Ontdek meer en meld je aan voor de gratis Masterclass Focus voor Bedrijfsgroei

ZZP coach Josiene Borgers I Winning Impact

Even voorstellen

Ik ben Josiene Borgers en het is mijn missie om ondernemers te helpen het bedrijf te bouwen van hun dromen. Ik geloof er namelijk in dat je als ondernemer pas écht ultieme vrijheid ervaart wanneer je je focust op jouw talent én hetgeen waar je enorm veel energie van krijgt. Door te ondernemen met Laserfocus is groei geen strijd, maar een logisch gevolg!

Jarenlang had ik verschillende management functies bij internationale bedrijven. Ik hield me vooral bezig met business development, marketing en sales en stond aan de basis van succesvolle groei en het uitrollen van bedrijven naar nieuwe landen en branches. Met al deze ervaring heb ik de Bedrijfsgroei SuccesformuleⓇ ontwikkeld.

ZZP coach Josiene Borgers I Winning Impact

Als plattelandse meid houd ik van ACTIE. Ideeën zijn leuk maar het gaat om de uitvoer. 

Ik ben opgegroeid in het Noord-Hollandse Tuitjenhorn en ben de middelste van 3 kinderen. Het ondernemerschap is me niet met de paplepel ingegoten. Hard werken wel, dat is wat erin zit als plattelandse meid.

Mijn ondernemers kriebels zijn vooral aangestoken door mijn man Maarten. Die een internationaal software bedrijf had (inmiddels verkocht). Toen ik mijn plannen over Winning Impact opperde zei hij gelijk: Doen!

We wisselden elkaar mooi af. Zijn bedrijf was verkocht en ik startte de mijne. Ik was voorbereid op financiële onzekerheid. Maar het tegendeel bleek waar. Binnen een half jaar had ik mijn eerste ton omzet behaald. Wat is er mooier dan mijn eigen Bedrijfsgroei SuccesformuleⓇ direct succesvol in te zetten voor mijn eigen onderneming. En die ervaring van succes en snelle groei gun ik elke ondernemer!

Terwijl jij gebrek aan focus hebt, helpt een ander jouw klanten

Zet nu de eerste stap om een ijzersterke groei met je bedrijf te maken en download gratis de 9 bewezen tips voor ondernemers

“Josiene zoekt met je naar een manier die voor jou specifiek werkt, want “One size does not fit all”. Voor mij heeft de samenwerking geresulteerd in een omzetstijging van 50%!”
Salomé de la Mar
Teamontwikkelaar en trainer
Josiene heeft mij inzichten gegeven, zij heeft mij op weg geholpen op mijn organisatie nog meer te waarderen, maar ook mijn eigen positie daar goed in vorm te geven. Ze is enthousiast, heeft heel veel kennis en kan dit op een hele toegankelijke manier overbrengen, waardoor het raakt, waardoor het tastbaar wordt en daardoor ook heel mooi vertaald kan worden naar de praktijk! Echt een aanrader als professional, als coach en als mens!

Kirsten Slegh

Directeur KMS advisering

Mijn programma's

Hoe kies je een goede business coach?

Meer omzet, meer klanten vanuit focus, flow en plezier

LinkedIn Training

Ongegeneerd, ambitieus en vol gas groeien met je bedrijf

Voor bedrijven tot 8 medewerkers

Mijn belofte aan jou?

Ik ontdek binnen no-time jouw unieke en onderscheidende waarde. Hiermee ga je een winnende impact gaat maken in jouw vakgebied. En krijg je een consistente stroom aan leuke klanten en een hele blije bankrekening. No-nonsense en to the point, zodat je snel groeistappen maakt.

Wat zeggen anderen:

Josiene heeft enorme mensen kennis waarmee ze iemand uit de comfortzone weet te halen. Te laten denken met andere hersendelen en anders te laten kijken naar situaties. Ze brengt de eigen kernwaarden weer naar boven en weet deze als ruggengraat en koers uit te zetten in de organisatie. Ook haar bedrijfservaring en de kennis die ze de afgelopen jaren heeft opgedaan in MT’s zijn enorm waardevol voor andere bedrijven. Daarnaast ken ik haar als een open, eerlijk en prettig persoon om mee te praten (met inzicht).

Simone den Boer I Founder Lifestyle Media Group

Ik heb Josiene leren kennen als een scherpzinnige ondernemer die in staat is om op korte termijn de vinger op zere plek te leggen. Zij ziet vlot de pijnpunten van de ondernemer, het team en de gehele organisatie. Zij durft de juiste (soms pijnlijke) vragen te stellen waardoor je zelf met de antwoorden komt welke nodig zijn om van jouw organisatie een nog groter succes te maken.

Joost Baljé I Communicatie advies

Met Josiene werken betekent voor mij als een kind rondlopen in een speelgoedwinkel waarvan ik het bestaan niet vermoedde. Er is zóveel om uit te kiezen! En dan is Josiene daar om mij uit te leggen: welke instrumenten zijn er, hoe werken ze, wat past bij mij. Ze heeft ongelofelijk veel verstand van het ondernemers-spel en de regels. Haar enthousiasme en authenticiteit zijn aanstekelijk. Ik heb steeds meer middelen tot mijn beschikking waarmee ik de regie verhoog over mijn klantenbestand- en dus mijn omzet. Zodoende kan ik blijven doen wat ik het liefste doe.

Geke Hamming I Mindset coach

Josiene heeft mij ontzettend geholpen met het anders kijken naar mijn bedrijf. Zien wat je eigenlijk iedere dag ziet maar waar je niet echt bij stilstaat. Totdat Josiene je daarop wijst. Ze zorgt voor eye openers door dingen te benoemen die je zelf eigenlijk wel weet, maar waar je nog onvoldoende aandacht aan besteed. En dat zorgt voor die laserfocus die ik met behulp van Josiene echt heb kunnen aanbrengen. En dat voelt ontzettend goed!

Dorien Ensink
I Communicatie adviseur

Josiene weet met de juiste vraagstelling en feedback mij echt naar de kern van mijn onderneming te brengen vanwaar ik gefocust en met een strategie mijn bedrijf laat groeien.
Ik weet nu exact hoe ik me bij mijn gewenste doelgroep positioneer, wie ik als ondernemer ben en hoe ik mijn bedrijf structureel opbouw!

Monique Olie

Auteur en Coaching voor gescheiden moeders

Waarom moet je bij mij zijn?

Je neemt natuurlijk niet van jan en alleman kennis aan. Zou ik ook niet doen. Je hebt iemand nodig die ziet wat jij nodig hebt. Een stap verder denkt en een concrete vertaalslag weet te maken naar het realiseren van jouw doelen. Want dromen is leuk, maar je hebt je dromen ook concreet te maken zodat je de juiste stappen zet voor daadwerkelijke groei.

Goed nieuws. Ik heb de kennis én de ervaring om samen met jou de volgende groeistap te maken.

Mijn Noord Hollandse nuchterheid en aanstekelijke enthousiasme is concreet en to the point. We gaan jouw bedrijf concreet in de markt zetten. Door de juiste positionering en commerciële vertaalslag. Ik ben vanuit mijn internationale werkervaring gedrild om iedere 6 weken een nieuwe lancering te doen. Een product bedenken, ontwikkelen en verkopen. Business development, marketing en sales. Ik stond aan de basis van succesvolle groei en het uitrollen van bedrijven naar nieuwe landen en branches. Daarnaast heb ik zelf teams aangestuurd en opgebouwd.

Ik weet wat dus werkt en wat niet werkt. Zodat je in korte tijd grote groei stappen gaat zetten.

De kennis die ik met je deel? Daar ga je je hele carrière als ondernemer de vruchten plukken.

Mijn unieke skill is dat ik een kompas heb voor groei en dit combineer met jouw talent. Waardoor je gaat merken dat ondernemen moeiteloos kan.

Zet nu de eerste stap om een ijzersterke groei met je bedrijf te maken en download gratis de 9 bewezen tips voor ondernemers:

Volg mij op Instagram om een kijkje te nemen in mijn leven en avonturen als ondernemende moeder